Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yuva Arıyorlar..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    ADANA VARSA SAHİBİ yada ACİL GEÇİCİ - KALICI YUVA ARANIYOR


    "Biz beslemeye gittiğimizde evin önüne bağlayıp gitmişler :( dişi 1 yaş civarı varsa sahibini yoksa geçici kalıcı yuva arıyoruz acil durumdur

    542 342 55 01



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------

    ANKARA ACİL YUVA DESTEĞİ
    539 862 25 56
    "2,5-3 aylik sarman kedi icin ilan paylaşmak istiyorum. Bir ay once şantiyede araba motorundan cikarildi. Biraz buyuyene kadar ofis icerisinde bakiyorum.ama daha sonra şantiye icerisine birakilacak. Bu ortamda tek basina yasamasi zor.evinde omur boyu bakabilecek hic olmadi bahcesinde ilgilenebilecek birisi cikar belki. Bu sarman kiz icin ilan paylasabilir miyiz?ic dis paraziti yapildi.



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------

    ANKARA ACİL YUVA DESTEĞİ

    546 533 64 88
    "TİBET OĞLUMUZU HATIRLAMAYAN VAR MI? KIŞIN KARLARIN ÜSTÜNDE DONMUŞ BİR PARÇA EKMEK LOKMASINI KEMİRİRKEN VERDİĞİ YAŞAM SAVAŞINA TANIK OLARAK TANIDIK ONU VE TİBET HALA YUVA BULMADI İNANILIR GİBİ DEĞİL! ONU FARK EDECEK BİR MELEK YOK MU ARTIK



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------

    KOCAELİ (İZMİT) ACİL YUVA DESTEĞİ
    532 366 60 74

    "DÜNKÜ KAMP YERİNDEN İTİBAREN ADALET YÜRÜYÜŞÜNE KATILAN BİR GOLDEN. ŞU AN İZMİTTELER ANCAK GOLDEN NEREYE KADAR YÜRÜYÜŞE EŞLİK EDER BİLİNMİYOR! ONUN YUVA BULMASINA YARDIM EDER MİSİNİZ?



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------

    İSTANBUL ACİL YUVA DESTEĞİ
    542 557 52 57

    "ADİM SANSAR COK MU COK GUZEL BİR KEDİYİM DİSİYİM 2 AYLİGİM.BANA.EVİNİ ACAN.AİLE TÜYLERİM DOKULUYOR DİYE BENİ GERİ.VERDİ BİR.İŞYERİNDE GECİCİ BAKİYORLARMİS BANA O NEDEMEKSE? HERALDE SONRA BASKA BİR.YERE GİDECEGİM KİMBİLİR BELKİDE SANA. GELECEGİM SANA GELEMİYORSAM PAYLASİR MİSİN?.YUVAM YOK BENİM SOKAKLARDA YİTİP GİTMEK İSTEMİYORUM



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------

    İSTANBUL Maltepe ACİL YUVA DESTEĞİ
    543 506 86 35

    "Beni sokaklarda bir başıma ağlarken buldular, keske iyi insanlar hepimize bakabilse onların da evinde can sayısı çok fazla bu vicdan yükünün altında ezilip duruyorlar... ben bir sokak çocuğuyum dişiyim 2 aylığım kuru mama ve kum terbiyem var sonum meçhul kaderim değiştirmek isterseniz yada bir cana hayat olmak size gelsem nasıl olur? Hadi pamuk parmaklar PAYLAŞIMA..paylaşırsanız hayatım kurtulur belki?



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------

    BURSA ACİL SAHİBİNİ yada YUVA ARANIYOR
    530 044 95 33

    "1 ay once Baglarbasi mahallesinde bulunmus. Disi, tuvalet egitimli, havlamasi yok. Bulan kisilerin ona baktigi yer ona uygun degil �� Suresi de azaldi, barinaga gitmesi an meselesi :( cok mutsuz bu cocuga gecici, kalici yuva ariyoruz. Ilani cok paylasirsak belki sansi cok olur



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------

    İZMİR Bornova ACİL YUVA DESTEĞİ

    543 945 61 82

    "sokakta annesiz yavru kedi buldum eve aldım ama çalışıyorum ve öğrenci evindeyim yani tek odadayım.Acil yuva arıyorum. Sağlığı yerinde dış paraziti yapıldı annesi sütü ve yaş mama ile besleniyor. Oyuncu minicik bir bebek.En güzel şekilde büyümesi için acil yuva arıyorum



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------

    İZMİR Karşıyaka ACİL SAHİBİ - GEÇİCİ - KALICI YUVASI ARANIYOR

    553 611 03 32

    "İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım Parkı'nda erkek Golden bulundu! Kayıpsa sahibi aranıyor lütfen çevrenizle paylaşın. Birkaç saattir parkta olduğu için sahibi çıkana veya yeni yuva bulunana kadar geçici yuva da aranıyor



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------

    YALOVA Çınarcık ACİL YUVA DESTEĞİ
    532 064 18 84

    "BİR ARABADAN ATIP GİTMİŞLER. OYUN OLDUĞUNU SANIYOR HALA GERİ GELMELERİNİ BEKLİYOR :( ONU GÖREN KİŞİLER BİRKAÇ GÜN SONRA ORADAN AYRILIYORLAR. BU KIZI BİR KURTARAN OLUR MU?



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

    AYDIN ACİL YUVA DESTEĞİ

    539 235 41 01

    "Barınaktan onu bitmiş bir halde çıkardık. Ileri derece uyuz ve barinak hastalığını atlattı. Ölümden döndü, çok acılar çekti. Gözlerine bakarsanız çektiği acıları ve korkuyu anlayabilirsiniz. Cok mazlum ama çok sevgi dolu bir terier o. Erkek. 1-2 yaş arası. 2 numara terier. Artık acıları son bulsun. Acil yuva arıyoruz



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

    İSTANBUL - KOCAELİ ACİL YUVA DESTEĞİ

    530 315 03 30

    "Lütfen okuyalım !!!!! belki güzel bir yuvasi olur (Evet arkadaşlar çoğu kişinin korktuğu iyğikkkkk bune lennn katil olum o köpek dediği köpek PİTBULL.
    Öncelikle şunu demek istiyorum Pitbullar yıllarca Amerikada cocuk bakıcılığı olarak kullanılmışlardır çünkü acı eşşkleri diğer köpeklerden daha fazladır.Yani ufak bir cocuk yada Sakat bir insan Pitbulun canını istemeden yaksa yada bir cocuk bu köpeğe fazla sevgi gösterip canını acıtsa pitbul en fazla 1-2 adım ilreiye gider.
    Fakat biz insanlar bu güclü köpekleri kücük yaşta alıp özel ilaçlar verip vicudlarını geliştirip kulakları ve kuyruklarını kesip dövüştürmeye zorlayan biz insanlarız.
    Köpek dövüşü yapan insanlar toplumdan dıslanmış pisikolojileri bozulmuş manyaklardır!
    Ve size bir gerçek anlatmak istiyorum ;
    Henüz bebekken başlar acı,Şeytan bakışlı gözlerle gelen adamın kucağında! Ya kulakları ya kuyrukları kapı aralarına sıkıstırılarak bahçe makaslarıyla paslı tellerle kesilir yada doğar doğmaz kuyruklarına canlarını alırcasına bir kablo parçası bağlanır.
    Uzun acılar ve ağrılı gecelerin sonunda bedenlerinde bir parça ruhlarından bir parça sökülerek alınır..
    Belki günlerce belki haftalarca yada yıllarca Güneş temiz hava olmadan kokmuş ve ciğerleri parçalanırcasına içi acı dolu bir yemeği yemek zorunda bırakır o Şeytan bakışlı gözler..,
    Ama sesiz soluksuz yalvaran gözler hep o Şeytan bakışlı gözleri sever,acıda olsa bir adım atmasına iznde vermese.. Şeytam bakışlı gözlerdir SAHİP!
    O uzun yalnız,soğuk ve sesiz gecelerde tek care korkmaktır o yalvaran gözler için. Sevgi yoktur hiç bilmediği bir duygu!Yalnızca dısarıda olup bitenlerden seslerin soğukluğundan kendini korumak vardır masum gözler için. Yalnızca korktuğu için saldırarak kendini korumak.Büyüdükce vicudu dikleşir,gözlerini kan bürür, hiçbir zaman koklayamadığı ağaç diblerinden hiçbir zaman uzanıp yatamadığı gün ışığından korkar masum gözler..
    Tek çare öldürmek... O küçük bedenle , masum bakıslarıyla girdği soğuk acı dolu cukurdan Şeytan bakışlı gözlerle birlikte o cukurdan cıkar birgün.
    Hiç bilmediği, hayattaki hersey gibi görmediği demir bir makinanın arkasındaki kücük ve havasız bölmeye sıkıstırlır zorla.
    Heyecandan salyaları akar ayaklar titremeye başlar,Şeytan dolu bakısları istese un ufak edebileceği halde karşı koymaz..Ve Pit(ingilizce köpeklerin dövüştürüldüğü ringe verilen isim) Uçsuz bucaksız bir tarla belkide zifiri karanlık bir depo amadeğişmeyen tek bir şey var ki oda onlarca Şeytan bakışlı göz!
    Onlarca Şeytan bakışlı gözün ardında ne yapıcağını asla bilemez bir zamanların masum bakışlı meleği.
    Dizlerine kadar korkuyu hisseder tek çara saldırmak!
    Gözleri şakakşarına cıkarcasınadek kendini parçalarcasına saldırır tasmasının ucunda tutan şeytan bakışlı gözlerin elinde.Tam karşısındaki ona benzeyen ama gene hayatında hiç bir zaman görmedği kuyruklu bir kurban daha.
    Etrafında anlamadığı,bağrışmalar beyninin içinde yankılanır..Şeytan bakışlı göz emreder! SALDIR, PARÇALA,ÖLDÜR!!!
    Evet bunların anlamını biliyor ve tereddütsüz şeytan bakışlı gözlerin emrine uyar..
    Belki 15 dakika belki saatlerce parçalar, parçalanır çığlıklar atar kemikleri kırılır ama her ne olursa olsun son nefesini...Şeytan bakışlı gözlere bakarak adeta herşeye rağmen teşekkürler sahip diyerek ayaklarının dibinde can verir.
    Pitlerde can vermis, kirli koselerde olume terk ediilmis, aci ve yorgunluktan gunler suren hastaliktan ya da aldigi yaralar ve enfeksiyonardan hayatini kaybetmis tum dovus kopekleri ;
    Rahat Uyuyun!
    Oldunuz,cunki insanoglu sizin kendisi icin dovusmenizi istedi. Oldunuz çünkü insanoglu sizi kendi zevkleri ve çikarlari ugruna kullanmayi yegledi. Öldunuz, çünkü onlar sayenizde mevkilerini yükseltti.
    Artik rahatça dinlenebilirsiniz ve emin olun ki; kimse dinlendiginiz yerde artik sizi rahatsiz edemeyecek). Evet arkadaşlar çoğu kişinin korktuğu iyğikkkkk bune lennn katil olum o köpek dediği köpek PİTBULL.
    Fakat biz insanlar bu güclü köpekleri kücük yaşta alıp özel ilaçlar verip vicudlarını geliştirip kulakları ve kuyruklarını kesip dövüştürmeye zorlayan biz insanlarız.
    Köpek dövüşü yapan insanlar toplumdan dıslanmış pisikolojileri bozulmuş manyaklardır!
    Ve size bir gerçek anlatmak istiyorum ;
    Henüz bebekken başlar acı,Şeytan bakışlı gözlerle gelen adamın kucağında! Ya kulakları ya kuyrukları kapı aralarına sıkıstırılarak bahçe makaslarıyla paslı tellerle kesilir yada doğar doğmaz kuyruklarına canlarını alırcasına bir kablo parçası bağlanır.
    Uzun acılar ve ağrılı gecelerin sonunda bedenlerinde bir parça ruhlarından bir parça sökülerek alınır..
    Belki günlerce belki haftalarca yada yıllarca Güneş temiz hava olmadan kokmuş ve ciğerleri parçalanırcasına içi acı dolu bir yemeği yemek zorunda bırakır o Şeytan bakışlı gözler..,
    Ama sesiz soluksuz yalvaran gözler hep o Şeytan bakışlı gözleri sever,acıda olsa bir adım atmasına iznde vermese.. Şeytam bakışlı gözlerdir SAHİP!
    O uzun yalnız,soğuk ve sesiz gecelerde tek care korkmaktır o yalvaran gözler için. Sevgi yoktur hiç bilmediği bir duygu!Yalnızca dısarıda olup bitenlerden seslerin soğukluğundan kendini korumak vardır masum gözler için. Yalnızca korktuğu için saldırarak kendini korumak.Büyüdükce vicudu dikleşir,gözlerini kan bürür, hiçbir zaman koklayamadığı ağaç diblerinden hiçbir zaman uzanıp yatamadığı gün ışığından korkar masum gözler..
    Tek çare öldürmek... O küçük bedenle , masum bakıslarıyla girdği soğuk acı dolu cukurdan Şeytan bakışlı gözlerle birlikte o cukurdan cıkar birgün.
    Hiç bilmediği, hayattaki hersey gibi görmediği demir bir makinanın arkasındaki kücük ve havasız bölmeye sıkıstırlır zorla.
    Heyecandan salyaları akar ayaklar titremeye başlar,Şeytan dolu bakısları istese un ufak edebileceği halde karşı koymaz..Ve Pit(ingilizce köpeklerin dövüştürüldüğü ringe verilen isim) Uçsuz bucaksız bir tarla belkide zifiri karanlık bir depo amadeğişmeyen tek bir şey var ki oda onlarca Şeytan bakışlı göz!
    Onlarca Şeytan bakışlı gözün ardında ne yapıcağını asla bilemez bir zamanların masum bakışlı meleği.
    Dizlerine kadar korkuyu hisseder tek çara saldırmak!
    Gözleri şakakşarına cıkarcasınadek kendini parçalarcasına saldırır tasmasının ucunda tutan şeytan bakışlı gözlerin elinde.Tam karşısındaki ona benzeyen ama gene hayatında hiç bir zaman görmedği kuyruklu bir kurban daha.
    Etrafında anlamadığı,bağrışmalar beyninin içinde yankılanır..Şeytan bakışlı göz emreder! SALDIR, PARÇALA,ÖLDÜR!!!
    Evet bunların anlamını biliyor ve tereddütsüz şeytan bakışlı gözlerin emrine uyar..
    Belki 15 dakika belki saatlerce parçalar, parçalanır çığlıklar atar kemikleri kırılır ama her ne olursa olsun son nefesini...Şeytan bakışlı gözlere bakarak adeta herşeye rağmen teşekkürler sahip diyerek ayaklarının dibinde can verir.
    Pitlerde can vermis, kirli koselerde olume terk ediilmis, aci ve yorgunluktan gunler suren hastaliktan ya da aldigi yaralar ve enfeksiyonardan hayatini kaybetmis tum dovus kopekleri ;
    Rahat Uyuyun!
    Oldunuz,cunki insanoglu sizin kendisi icin dovusmenizi istedi. Oldunuz çünkü insanoglu sizi kendi zevkleri ve çikarlari ugruna kullanmayi yegledi. Öldunuz, çünkü onlar sayenizde mevkilerini yükseltti.
    Artik rahatça dinlenebilirsiniz ve emin olun ki; kimse dinlendiginiz yerde artik sizi rahatsiz edemeyecek Acil yuva. Bakmayin asık süratli olduğu adi gibi Angel. Kizimiz birkaç kere dogurtulup cop gibi dışarı atildi neler yasadigini bizde bilmiyoruz �� 2 yaşinda kısır çocuklarla ve diğer kopeklerle uyumlu eve alisik. Mesajlara ve gece aramalara cevap verilmeyecektir. İstanbul ve kocaeli çevresi sozlesme sartiyla sahiplendirilecektir



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

    İSTANBUL Kartal ACİL YUVA DESTEĞİ

    507 008 14 34 (UYUTULACAKLAR)

    "Kocaman Türkiye'nin dramı. Yaşlı amca zengindi , son derecede hayvan severdi, yabancı bakıcısı ile 9 sene sokak kedilerini kurtarıp, tedavi ettirip evde bakıyorlardı. Amca öldü. Yamyamlar - çocuklar miras peşinde, bakıcı yarın öbür gün evinden çıkacak.Merhametli evlatlar, kediler yalnız kalmasın diye UYUTMA kararı vermişler. 10 tane kedi kurtarın. Herkes birer tane kedi alsın, evinizin bir köşesinde kedi olsun .

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

    ANKARA Etlik ACİL YUVA DESTEĞİ

    531 439 51 29

    "Hepsi sokakta bulundu büyütüldü dişi, oyuncu, sevgi dolular, kum terbiyeleri, kuru mama yiyorlar tek istedikleri sevilecek bir yuva arıyorlar kim onların meleği olmak ister



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------

    ANTALYA ACİL YUVA DESTEĞİ

    544 278 07 70

    "Fener mahallesinde 3 yavru VE bir anne iyice hareketlendiler. Başlarına birşey gelmeden sahiplenecek birileri gerekiyor. CİNSİ RENK AYIR ETMEYEN HAYVANSEVERLER İRTİBATA GEÇEBİLİRLER



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------



    Arkadaşlar bu konuda sahipsiz hayvanları sahiplendirmeye çalışacağım yoksa bu hayvanlar ya sokaklara geri dönecek yada barınaklarda kötü şartlarda yaşayacaklar.Belki en azından bir tanesi sayemde sahiplenilirse dünyanın en mutlu insanı olurum...Sürekli güncelleyeceğim burayı..Dünyanın en iyi terapisidir hayvan sevgisi çünkü verdiğinizden fazlasını alırsınız..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2017
    Şehir
    İstanbul/Kağıthane
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Abi yarın pitbul için aricam hem kısır hem dişi sakin olur,bahçemde var ama 2 tane tavşanımız var acaba sorun olurmu diye merak ediyorum ya :(

  3. #3
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı yusufkalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi yarın pitbul için aricam hem kısır hem dişi sakin olur,bahçemde var ama 2 tane tavşanımız var acaba sorun olurmu diye merak ediyorum ya :(
    Hacı bundan 8-9 sene önce bi arkadaş bana bi geceliğine bak diye bıraktı işyerindeyim ramazan ayı..Ya hayvan öyle güzel birşeyki oyun oynuyor senle kızıyorsun köşeye tüneyip üzülüyor sonra gel kıyamam sana diyorsun geliyor sırıta sırıta..Yalnız acıkınca sapıtıyordu bi hırladı bana yeminle korkudan dükkandaki merdiven korkuluğuna çıktım eşşek sıpası bi tencere menemene soktu kafayı bitirdi tabi gıkım çıkmadı korkumdan..Aç kaldık o gece sonra yine benle oynamaya devam etti çok güzel hayvanlar..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)