Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sodes projesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    GB
    Sosyal eğitim projeleri dahilinde Doğu illerini kapsayan bir proje hazırlamak istiyorum.projenin çocuk,kadın ve ekonomik durumu yeterli olmayan kişileri içeren sosyal sorumluluk projesi olması gerekmektedir.Burada gerçek anlamda fikir açısından yardımcı olmak isteyen değerli motorcu arkadaslarin düşüncelerini merak ediyorum

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------

    Güncel olması adına


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    05 Eylül 2016
    Yazılım geliştirme öğretimi üzerine olabilir. Böylelikle sadece bilgisayar ile ve ilave bir yatırıma gerek kalmaksızın kendi kendilerine yetebilir olabilir insanlar. Çünkü bilgisayar artık ucuz ve yüksek katma değer üretebilir. Uzaktan çalışılabilirler. Her projeye entegre olabilirler. Şehir değiştirmek zorunda kalmazlar. Fakat öğretim sonrası da önemli bu konuyu da düşünmen gerekir. Fakat bu projede AB fonlarını kullanmanı tavsiye etmem çünkü doğu konu olduğunda terörizmin devamına dönük yaklaşımları olabilir. Ayrıca AB fonlarını kullanmak için mutlaka AB ülkeleri ile ilişki geliştiren bir proje yapman gerekiyor.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    GB
    Alıntı МОТОRCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılım geliştir
    me öğretimi üzerine olabilir. Böylelikle sadece bilgisayar ile ve ilave bir yatırıma gerek kalmaksızın kendi kendilerine yetebilir olabilir insanlar. Çünkü bilgisayar artık ucuz ve yüksek katma değer üretebilir. Uzaktan çalışılabilirler. Her projeye entegre olabilirler. Şehir değiştirmek zorunda kalmazlar. Fakat öğretim sonrası da önemli bu konuyu da düşünmen gerekir. Fakat bu projede AB fonlarını kullanmanı tavsiye etmem çünkü doğu konu olduğunda terörizmin devamına dönük yaklaşımları olabilir. Ayrıca AB fonlarını kullanmak için mutlaka AB ülkeleri ile ilişki geliştiren bir proje yapman gerekiyor.
    Teşekkür ederim ilgin için. Başka fikirlere de varmı????

  4. #4

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Benim çocuklar için projem var ama bekletiyorum yanlış kişilerin değerlendirip çöpe gitmemesi için birde 2 ay hastanede yattım bekletiyorum halen..birde birinin fikir istiyorsanız veya fikrini kullanıcaksanız projeye dahil etmeniz gerekir sonuçta fikir de bir tür emektir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)