geçen senenin sonuna doğru r9 270x kart almıştım, kendi kartımla seninkisini kıyasladımda,
çünkü ben kendi kartımla güncel tüm oyunları açıp oynayabiliyorum.
bu kart ozaman albileceğim en giriş kartı fiyat olarak güncel tüm oyunları açmak için.
kıyaslama burada;
en alttaki Benchmarks raporlarına bak.
senin kartın benim kartımın yarısı dumurunda neredeyse, düşük fps almanda bundan ötürü,
misal o kartla bi Witcher 3 açıp oynayamazsın.. ekran kartın yetersiz şu an güncel oyunlar için.
BioShock Infinite için ki üst seviye bir oyun değildir kendileri;
ben 55fps alıyorum sen o kartla 29fps alıyorsun, oynanabilir seviyede limit desin.
ve
bu oyun çıkış tarihi 26 Mart 2013
onun haricinde işlemcin gayet iyi, ama gel gelelim oyunlar ekran kartını kullanır, denediğin oyunun varsa 32bit exe sinden açmayı dene.
@Carbondioxid
dostum yazılım konusunda ben arifim, ben senin ne demek istediğini anlayamıyorum,
-
10 sene evvel, virtual online siteler üzerinden sadece tarayıcı marifeti ile oyunlar için test yapılıp enn osssruk makinada bile tavan
-
10 sene evel hangi tarayıcının 3d desteği vardı, internet explorer in 4 5 sürümündenmi bahsediyorsun?
bize kaynak parlayaşabilirmisin neyi kast ettiğinle ilgili, eminim nette vardır bir döküman sayfa bişiler..
şuraya getiriyorsun, aslında bize aynı donanımları satıp satıp duruyorlar, isteseler en ucuz ekran kartında en son çıkan oyunu açarsın felan, yok öyle bi dünya
) hayal o iş..