Yan Sanayi Oto Ön Cam Takmak?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, arabamın ön camını park halindeyken kırmışlar, kamera ya da gören yok. kasko yok. Orijinal cam 650 lira, yan sanayi iyi bi marka 320 lira. Yan sanayi taktırsam görüş açısından sıkıntı çeker miyim? böyle bişey başından geçen ya da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Reklamlar
-
Camda dalgalanmalar olacaktır ve silecekleri çalıştırdığında cok iyi silmeyecektir. Orijinali takyırmanı tavsiye ederim. Ayrıca yan sanayi cam taş sıçramalarına karsı daha dayanıksız.
-
06serhat adlı üyeden alıntı
Camda dalgalanmalar olacaktır ve silecekleri çalıştırdığında cok iyi silmeyecektir. Orijinali takyırmanı tavsiye ederim. Ayrıca yan sanayi cam taş sıçramalarına karsı daha dayanıksız.
Teşekkür ederim yorumunuz için. ben de orijinal düşünüyorum aslında fakat 2 kat fiyat olunca bi acaba napsam diyor insan. olimpia markasını övdüler adamlara telefon açtım baya övdüler hiç bir fark olmadığını falan söylediler. Yan Ya da arka cam olsa düşünmeyecem fakat ön cam olunca kararsız kaldım.
-
İlk orijinal cam kırıldığında kaskodan bilerek yan sanayi cam taktırmıştık yazdığım sorunlar dahilinde kışın taş sıçraması sonucu küçücük darbe alan yer gözümün önünde 5 dakikada ön camda Türkiye haritası cizdi 1 sene dayanmadı. Şimdi orijinal taktırdık 4 senedir maasallah
-
Ben Audi A3 camı catlattım kasko servisteki orjınal camı karsılamadıgını belırttı ve yan sanayı cam taktırdım yarı fıyatına herhangı bı problem olmadı ve bu yenı camla 180le kuşa çarptım kırılmadı catlamadı o kadarda korkuldugu gıbı degıl
-
Kardeşim fazla fiyat çıkarmışlar. Ortalama olarak modellerde piyasa 250-270 arası oynuyor.
Gece biraz parlaması dışında bir sorun olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)