Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

plaka kapatmak?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    03 Eylül 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF150
    Aynı köprüyü kullanıyoruz Motorsiklet 180 kg Jeep 2.5 ton aynı para motor 150-200 cc jeep 3000 cc yakıt tüketimine ve eksoz salınımına bak sıkıntı burdaki adaletsizlik. Biz bedava istemiyoruz biz adil olsun istiyoruz. Bununla ilği bir çok yazı ve itiraz yapıldı sevğili idarecilerimiz hiç bir düzeltme yapmadı tam tersine belirli bir cc sonra özel tüketim verği artırdılar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2011
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bir konunun açılması bile çok saçma olmuş, ne demek plakayı kapatmak? Hırsızmısınız? uğursuzmu? kanun kaçağımı? nasıl bir mantık, devletin koyduğu çok ama çok önemli bir kuralı ihlal etmek. Çok önemli diyorum çünkü bu kural bazı uyduruk kurallar,yasalar, kanunlar gibi değil plaka bu ya aracın ne olduğunu belli eden aracın kimliğ resmen nasıl kapatılır. O zaman herkes kapatsın söksün arabalarda takmasın olurmu böyle mantık?
    yaptığınız resmen suç teşkil ediyor birde burada fotoğraflarınız ve üyeliklerinizle kendinizi teşhir ediyorsunuz üşenmedim tek tek bu mantıkta olanların profiline girdim screen shoot aldım, zaten sitedede ip adresleriniz mevcut emniyet istediğinde paylaşılmak zorunda.

    Burada ne kadar kötü örnek olduğunuzun farkındamısınız yeni gelenlere, çocuklara, heyacanlı gençlere vs..?
    Anlamadığım konu motosiklet üzerine bu kadar ciddi bir sitede kanunen suç teşkil eden bir konunun tartışılmasına izin verilmesi moderatörleri nerede bu sitenin?

    Ben bu işe kafayı fena takmış durumdayım, bir süredir dışarıda ve bu tarz sitelerde gördüğüm kişileri kayıt altına alıyorum, aynı şekilde dışarıda gördüğüm motosikletleride fotoğraflıyorum. Konuyu açıklayan bir dilekçe ile şikayette bulunucam swizleri burada alelen söylüyorum.
    Hatta bu tarz konulara izin verdiği taktirde siteyide şikayet edicem deliller ekran görüntüleri mevcuttur. Buradan yöneticilerede duyrulur.
    yav he hee...

  3. #63

    Üyelik
    07 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    mt 09
    Alıntı hasansonmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet ile otobüse alinan ücret aynı haksızlık var bunu kabul etmek mümkün değil ama köprüde 30 bin liralık motorla geçip plaka kapatmak bence çok da taktir edilecek davranış değil ben asla plaka mı kapatmıyorum çok dindar biri değilim ama bunun hak yemek olduğunu düşünüyorum diğer bil dille haramdır.
    Burada hak yemek değil tam tersine haram yedirmemek söz konusu bence. Ben de 30 bin liralık motor kullanıyorum ki ben parasının 2 sinde 3 ünde değilim arabalar ve büyük 4*4 lerle aynı parayı ödediğimiz müddetçe veya gelişi güzel yazılan trafik cezaları olduğu müddetçe bu işin karşısında olmamak çok güç.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)