Üstüne tanımam
http://urun.n11.com/erkek-parfum/tom...Q&gclsrc=aw.ds
Üstüne tanımam
http://urun.n11.com/erkek-parfum/tom...Q&gclsrc=aw.ds
Hocam dogru adrestesin. Ozelden mesaj atarsan yardimci olabilirim
Mete abinin konu baya eskiymis gunduz farketmedim ama is cikisi eve giderken watsons a ugradim malum denim marka parfumden cok memnun kalmistim indirim falan varmi diye birde ne goreyim o marka parfum almayacaklarmis anlasmalarindan dolayi stok eritmek icin 100 ml parfumu 9.90 tl ye cekmisler tabi bunu gorunce allah dedim rafta kalan 4 taneyi kaptim depoda varmi dedim 6 tanede black olani varmis en begendigim 10 tanesinide alip gittim bu arada sevgililer gununde 14 tl ye aldigim rebulun setide watsonsta indirimde 39.90 tl idi parfum stogumu simdilik iyi yaptim ama denim marka parfumun birdaha watsons a gelmeyecegi biraz uzdu cunku nette 45 50 tl civari satisi var normalde 34.90 tl ken alip tanismistim ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim kolonya parasina guzel parfum daha ne olsun
[IMG][/IMG]
Para varsa sauvage
Dior lhomme
Lhommesport
Armani code
Hermes
Yoksa axe devam.
Caldion kalıyo, git diyon gidiyo.
kullandıklarım içerisinde en beğendiğimdir.
pazartesi kullanıp cuma günü çamaşır sepetinden çıkardığım gömleği ve çamaşır sepetini kendi kokusu ile esrik eyleyen kudreti vardır.
ozan tabakası düşkünlüğümden eskisi kadar kullanmıyorum.
öz kokum ile idare ediyorum.
adam ucuz yazmış bluvgari ler tomford lar dior homme ler havalarda uçuşuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
ucuz kalıcı ve kaliteli parfümleri bende çok seviyorum hiç olmassa ucuz olduğu için gün içi bolcana kullanabiliyoruz.. diğer pahalıları elimde akrep varmış gibi sıkıyorum oda özel geceler özel günlere falan.. gündeliğe ucuz kaliteli kalıcı parfüm şart..
beyan ettiğim parfümün fiyatı 180 lira civarı.
hocam ilk mesajın tarihi 2014.
dolayısı ile günlük satın alma kabiliyeti bakımından yukarıda tavsiye ettiğim parfümün fiyatına yakın bir yerlerdedir.
tabi mesajı yazarken kullanıcıların fakirlik çarpanını göz önüne almadım.
fakir adamın parfüm ile işi ne ?
not: 300 cc scooter (bkz xmax 300)fiyatının 26.900 tl olduğu bir ekonomik coğrafyada ozan tabakasını da hesaba katarak tavsiye ettiğim parfümün fiyatı öznel düşünceme göre normaldir.
Adım şener☺ armani code ve dolce gabbana kullanıyorum
Ucuz yollu Oriflame s8 night çok iyi koku öneririm
eski konu dikkat ederseniz
neyse istenen ürün niteliklerine bakalım
1- ucuz olacak
2- etkili olacak
bu özellikleri karşılayan bir ürün var
al kanka
konu hakkında fikrim sabit tabi, irkek adam perfum kullanmaz
şimdi irkek adamı tanımlayalım:
1- perfum kullanmaz
2- sözünden dönmez
bu markanın pour homme marine dedikelri turkuaz renkli olanını kullanıyordum. Kokusuna bayılıyorum fakat kalıcılığı çok az. Bu arakdaşta aynı markanın fakat pazartesiden cumaya hala hissedildiğini söylüyorsunuz.
Ürünler arasında bu kadar büyük bir fark mı var ya da temin ettiğiniz yer mi bir başka acaba
Aldığınız yer reklama girmeyecekse paylaşırsanız sevinirim.
Hak edene hak ettiğini vereceksin!
hocam kullandıklarımın tamamı yurtdışından geldi ve geliyor.
motosiklet kullanacağım zaman işe geldikten sonra kullanıyorum.
ama dediğim gibi çok nadir.
kokusu uzun süre kalıyor.
zaten esas nokta da kalıcı bir parfüm olmasından kaynaklanıyor.
sahtesi var mıdır ? bilemiyorum.
senin dediğini hiç kullanmadım ama bir tane alıp deneyeceğim.
Acaba Brüt desem yaşlı zannedilir miyim ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
konunun içeriği güncel benimde şu anda tomford tobacco,ermenigio zelda,reflection falan var ama öyle zırt pırt sıkamıyorsun işte.. gündelikde hem kalıcı hemde ucuz ekonomik kaliteli parfümler her zaman baş tacıdır..
eskiden verdure blue ve silver kullanırdım blue kenzo silverda ck one kopyasıydı gayet güzel kalıcı idi..
Şu parfüm biraz pahalı ama efsane ya.
Valentino Uomo
Tepe Notası: Bergamot, Mersin Ağacı
Kalp Notası: Kavrulmuş Kahve, Çikolata, Fındık
Dip Notası: Deri, Sedir
Kalıcılık: Yüksek
Tür: Odunsu
Tanımlayıcı Özellikler: Karizmatik, Çekici, Göz Alıcı
Bu listede en iyi erkek parfümleri yer alıyor bir bakın: https://paratic.com/erkek-parfumleri/
Tepe noktası, kalp noktası vs. abi ne sacma mevzular bunlar.
Parfümü alırsın koklarsın , en fazla "ne gibi kokuyor bu ya" diye düşünürsün bir tane şey söylersin.
yok tepesi yok başı yok dibi mevzuları bana ters ve sacma geliyor.
Alın 3 gün kalıcı açık parfüm keyfinize bakın. Burberry classic zaten basit bir koku, orjinal ile fake arasında fark yok denecek kadar az mesela.
Saatten saate değişiyor kokusu. Gerçeğini kullanınca farkediyorsun. Bende Dior Sauvage kullanıyorum. İşin kötü yanı servisle gittiğim için tam sıkamıyorum. Şu aralar tam sıksam da millet maske taktığından veya evde selfkarantina sürecinde olduğundan pek bir işe yaramıyor
Tutaste parfüm diye aratirsaniz donanimhaberde konusu var. Açık parfümlere ön yargılı yaklasabilirsiniz belki ama göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim. Fiyatına göre koku benzerliği ve kalıcılığı yeterli fikrimce.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)