Lpg ye Rekor Zam 30 Kuruş Litresi 3,11 tl oldu
-
30 kuruşluk artış, LPG'ye bir seferde yapılan en yüksek zam olması nedeniyle dikkat çekti. Enerji sektörü, LPG’ye gelen zamla sarsıldı. Zamma gerekçe olarak ‘yurt dışı maliyetlerdeki artış’ gösterildi. Ancak, petrol ve döviz kurunda değişiklik olmamasına karşın LPG'ye zam gelmesi soru işaretlerinin de gündeme gelmesine neden oldu. Zamla birlikte İstanbul'da 1 litre LPG’nin fiyatı, 2.81 TL’den, 3.11 TL'ye çıktı.
Reklamlar
-
-
daha durun ne zamnlar gelcek şimdidden alıştırıyolar milleti şer...siz bunlar. beddua gb olacak ama inş. bunlara oy verenler 1 bulgura 1 torba kömüre oy satanlar gazabların en büyüğünü fani dünyada görür hatalarını geçde olsa anlarlar.
zoruna giden veya hoşuna giden yorum yapmasın yorumuma ! beyenen like la sın yeter. beyenmeyende ne haltı varsa görsün yorum yapıp sinirr etmesin.(yorumuma)
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
daha durun ne zamnlar gelcek şimdidden alıştırıyolar milleti şer...siz bunlar. beddua gb olacak ama inş. bunlara oy verenler 1 bulgura 1 torba kömüre oy satanlar gazabların en büyüğünü fani dünyada görür hatalarını geçde olsa anlarlar.
zoruna giden veya hoşuna giden yorum yapmasın yorumuma ! beyenen like la sın yeter. beyenmeyende ne haltı varsa görsün yorum yapıp sinirr etmesin.(yorumuma)
Niye kızdığını anlamadım kardeş. 50 liralık al olsun bitsin. Ayda 10 gün yakma evde, battaniye altında otur etkilenme. Geziciler çıkmayaydı sokaklara iyiydi, onlar yüzünden oldu bunlar.
-
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Niye kızdığını anlamadım kardeş. 50 liralık al olsun bitsin. Ayda 10 gün yakma evde, battaniye altında otur etkilenme. Geziciler çıkmayaydı sokaklara iyiydi, onlar yüzünden oldu bunlar.
Lpg ile doğal gaz ayrı şeydir
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
ooovvv oldukça sert
beni beğeneni ben beğenmem , benim beğendim beni beğenmez
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
Doğalgaz ayrı fakat tüp gazada %15 oranında zam gelmiş buda eski fiyatı 70 lira civarında olan tüpgaz mutfak tüpünü 80-82 liraya alacağımız anlamına geliyor.
-
beni bir kez kandırırsan sana ayıp, ikinci kez kandırırsan bana ayıp...
-
dine imana gelince mangal bırakmayan başbakan, akaryakıt fiyatlarına gelince pek ses çıkarmıyor nedense....
-
03 Aralık 2013, 23:56
zamlar daha gelecek arakdaşlar elimde 4 tüpgaz bayisi var ipragaz ve likitdgaz bunlara direk 7 tl zam geldi ve suan 12 kg tüp 82 tl kamp 17 tl oldu :(
-
04 Aralık 2013, 00:06
Millet bisiklete binse ona da vergiyi dayayacaklar...
-
04 Aralık 2013, 00:29
bu yorum begenmeyip de ne yapılsın yerden göğe kadar haklısınız.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
04 Aralık 2013, 00:40
geçmişten,tarihten ders almayan böyle millet olduktan sonra herşey müstahak...
-
04 Aralık 2013, 00:49
Haşırt diye geçirdiler yine iyi aile çocukları.
-
04 Aralık 2013, 00:52
彼らはたれを入れてみましょう bukadar zam olurmu.
あなたのお尻を入力してポンプのホースに行く, girsinde çıkmasın.
-
04 Aralık 2013, 01:04
Memleketimizde hakikaten istikrar varmış..
15-20 günde bir benzine mazota zam geliyor.
Kardeş Ülke Azerbaycanda da akaryakıta zam geldi..
Yalnız onlar biraz istikrarsız heralde.. Zira en son zam 2007 de yani 6 yıl önce yapılmış.
1 Manat 2.61 TL yapıyor, yeni ve %30 ZAMLI benzin fiyatları ise şöyle..
95 oktan 0.80 Manat= 2.09 TL..
92 oktan 0.70 Manat= 1.82 TL..
Dizel İse 0.60 Manat= 1.56 TL..
http://www.haberler.com/azerbaycan-d...380113-haberi/
http://www.1news.com.tr/azerbaycan/e...101417759.html
100 kepik=1 Manat=2.61 TL
-
04 Aralık 2013, 01:11
-
04 Aralık 2013, 01:47
Bu LPG zammı mutfak tüplerine de yansıdı. Mayıs ayında 60 lira olan tüp 75 lira oldu.
Doğal gaz heryere ulaşamadı, doğalgaz kullanan Ayşe teyze tenceresini 10 kuruşa kaynatıyorken,
Devlet doğalgaz ulaştıramadığı için tüpte yemek pişirmek zorunda olan Fatma teyze 50 kuruşa kaynatıyor.
Otogaz ile mutfak gazının vergisini takip edemediği için eşitleyip işin kolayına kaçan devlet ahlaksız devlettir.
İşçiyi memuru öğrenciyi itiraz edeni meydanlarda coplayıp gazlayıp ıslatmayı erkeklik sayan devlet iş vergi adaletine gelince nonoş taklidi yapıyor.
Yıkılacaksa yıkılsın bu düzen, yıkanın elleri dert görmesin.
Merak etmeyin yenisini kurarız daha önce kurulduğu gibi.
-
04 Aralık 2013, 02:22
yahu her suçlarını birisine itelemekten bıkmadılar...bu zam da suriye ve arabistan yüzündenmiş...sizin hiç suçunuz yok zaten...suç size kanıp oy verenlerde...millet dizele döndü zammı geçirdiler...lpg'ye döndü zammı geçirdiler...bisiklete dönsek ona da zammı geçirmezlerse bende birşey bilmiyorum...
-
04 Aralık 2013, 02:28
kardeş naptın ya arabistan zam yaptığı için böle oldu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler