34 BY 2697 Honda Civic Sedan iki elim yakanda...
-
29 Ağustos 2013, 15:47
Dün akşam Ataşehir TEM yolunda plakasını başlıkta yazdığım araç CANIMA KASTETTİ!!! İçinde 3 onun bunun çocuğu olan araç önce viraj içerisinde tacizde bulunmaya başladı.. Kenara çek diye bağırmama rağmen durmayıp önüme geçti, direksiyonu önüme kırarak önlerine geçmeme engel oldular.. Ardından önümde fren yapmaya başladılar.. Kenara çek işaretime rağmen durmayıp kaçtı çipler!!! Polisi hemen 155 i arayıp polise durumu ihbar ettim ama akıbeti ne oldu bilemiyorum.. Bununla ilgili ne yapabilirim? Polisi tekrar arayıp bilgi alabilirmiyim herhangi bir şey yaptılar mı diye?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 15:50
polisi sıkıştır, haklarında işlem yapsınlar, enazından bunaltsınlar
-
29 Ağustos 2013, 16:03
Bakalım bir hal çare bulacağım artık...
-
29 Ağustos 2013, 16:08
Geçmiş olsun. Bürokrasi zor iştir ancak elinde plaka varken şikayette bulun bence. Bir dilekçeyle ayrıntılı şekilde olayı anlat.
155'i aramış olman bir sonuç vermeyebilir. Hem verse ne olacak?
-
29 Ağustos 2013, 16:34
Ne gerekiyorsa yapacam artık ne yapayım... Bilemiyorum ki işin neresinden başlasam..
-
29 Ağustos 2013, 17:10
polisin bişey yapacağını pek zannetmiyorum
kamera olsaydı bişeyler olurdu ama
-
29 Ağustos 2013, 17:14
valla arkadaşlar şiddete herzaman karşıyım
beni sıkıştırmış bile olsalar çek lan sağa deyip inip adamlar la ne sataşırım nede dalaşırım
ama onun bu yaptığınıda yanına bırakmam
mesela montumun çebinde 3-4 tane demir bilya taşırım küçüklerden değil büyüklerden
trafikte bana o şekilde bulaşanlara ya arka camına atar patlatırım yada ön cama sonra basar giderim arkama bile bakmam
o şerefsize bir ders olur bidaha aynı hareketi başkasına yapacağı anda o aklına gelir g..tü yemez yapmaya
gerçi Allah''a şükür daha kullanma fırsatım olmadıda inşallah ta olmaz...
-
29 Ağustos 2013, 17:30
selo9115 adlı üyeden alıntı
beni sıkıştırmış bile olsalar çek lan sağa deyip inip adamlar la ne sataşırım nede dalaşırım
mesela montumun çebinde 3-4 tane demir bilya taşırım küçüklerden değil büyüklerden
trafikte bana o şekilde bulaşanlara ya arka camına atar patlatırım yada ön cama sonra basar giderim arkama bile bakmam
o şerefsize bir ders olur bidaha aynı hareketi başkasına yapacağı anda o aklına gelir g..tü yemez yapmaya
Selami şimdi bilye atmak şiddet içermiyor mu
-
29 Ağustos 2013, 17:51
sailor33 adlı üyeden alıntı
Selami şimdi bilye atmak şiddet içermiyor mu
tabikide şiddet ama dediğim gibi son çare
hani şöförle münakaşa edip in lan aşağı deyip kapışmam da kavgada etmem
atarım abi cama bilyayı basar giderim sonrasını o düşünsün
-
29 Ağustos 2013, 18:06
Allah o durumlara düşürmesin ne diyelim. Ama bu tür olaylar ister istemez herkesin başına gelebiliyor. Mesela dün akşam toplantıya giderken adamlar virajda makas atıyorlar şehir içerisinde. Sonra ışıklarda o iki aracın ortasına girdim. Tornavida falan olsa ikisinin de tekerini patlatırdım orda Kör şeytan kör gözüne dedim gittim ama
-
29 Ağustos 2013, 18:10
İzmir İl Temsilcisi
Trafikte durduk yere canına kastedip seni sıkıştıran adam ( durduk yere ) sen bilya attıktan sonra ne yapar ? arabayı üstüne kırar canına kastetmeye kalkmaz direk öldürür. psikolojisi ve aklı dengesi yerinde degil belliki saglıklı insan olarak düşünemiyor ugraşmaya degmez çekin saga gitsin şerefsizler şikayette bulunun .
-
29 Ağustos 2013, 20:09
Abi keşke kask kameran olsaydı. Bir youtube videosuna bakardı iş. O video olduktan sonra hem rahat rahat söverdik. Hemde rahat rahat şikayet edebilirdin. Bizim memlekette polis lafa bakmaz.
-
29 Ağustos 2013, 20:36
gecmis olsun.var mi bir gelisme?
-
29 Ağustos 2013, 21:44
Reflektörlü yeşil yelek ve beyaz kask işe yarayabiliyor. Öneririm.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
29 Ağustos 2013, 21:59
selo9115 adlı üyeden alıntı
O nasıl şiddete karşı olmak yahu?! Arabanın arka camını patlatmak şiddet değil mi?? Polise şikayet edin tabi ki plaka varken. Süre uzun da olsa işleme girecektir..
Ek: Ha, başkası sormuş zaten aynı soruyu Pardon..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
29 Ağustos 2013, 22:02
hacım plaka yanlış almışsın sanırım
araba reno gözüküyor sistemde
-
29 Ağustos 2013, 22:13
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ne gerekiyorsa yapacam artık ne yapayım... Bilemiyorum ki işin neresinden başlasam..
Geçmiş olsun arkadaşım. Aynı durum başıma gelmişti. Arabanın tavanına tutunmuş şans eseri kurtulmuştum.(Yaşadığım olay) Öfke ve kızgınlığın geçmiştir artık. Zaten öfke ile bir yere varmak mümkün değil. Olayın geçtiği ilçenin Cumhuriyet Savcılığına gidip şikayet dilekçesi vermen gerekiyor. Olayın geçtiği tarih, yer, saat, plaka, detayları güzelce yaz. 2 yıla kadar hapis ile yargılanmalarını sağlayabilirsin. Benim olayımda plakadan aracın kayıtlı olduğu firma tesbit edilmiş. Firmaya telefon ve mail yağdırılmıştı(motosiklet sitelerinden). Eğer tesbit edebilirsen telefon ve mail yağdırmaya söz veririm. Fakat savcılığa şikayette bulunman bu iki ayaklı canlılara iyi gelecektir.
Yalnız plakayı yanlış almışsın;
-
29 Ağustos 2013, 22:59
acemi60 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım. Aynı durum başıma gelmişti. Arabanın tavanına tutunmuş şans eseri kurtulmuştum.(
Yaşadığım olay) Öfke ve kızgınlığın geçmiştir artık. Zaten öfke ile bir yere varmak mümkün değil. Olayın geçtiği ilçenin Cumhuriyet Savcılığına gidip şikayet dilekçesi vermen gerekiyor. Olayın geçtiği tarih, yer, saat, plaka, detayları güzelce yaz. 2 yıla kadar hapis ile yargılanmalarını sağlayabilirsin. Benim olayımda plakadan aracın kayıtlı olduğu firma tesbit edilmiş.
Firmaya telefon ve mail yağdırılmıştı(motosiklet sitelerinden). Eğer tesbit edebilirsen telefon ve mail yağdırmaya söz veririm. Fakat savcılığa şikayette bulunman bu iki ayaklı canlılara iyi gelecektir.
Yalnız plakayı yanlış almışsın;
http://j1308.hizliresim.com/1d/x/s1ytt.png
Elden gelen itinayla, ısrarla yapılır. Geçmiş olsun.. Allah bunlardan ve bunun gibilerden korusun... Amin...
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
30 Ağustos 2013, 01:20
arkadaşlar bilmem farkındamısınız artık motorlarımıza kamera şart oldu bu günlerde bu bizim forumdaki bahsi geçen hadiseler benim fikrim katılırsınız veya katılmazsınız
bu motorsikletlere monte edilebilen bi kamera firmasıyla konuşulsa mt. net olarak veya mtizmir istanbul gibi guruplarlada olabilir veyahutda mt. net olarak hesaplı kameraların satışı yapılsa güzel olmazmı az önce baktım bilmiyorum siteyle baglantılımı ancak fiyatlar çok yüksekişte linkihttp://www.motosikletim.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=12405
dümeni düzgün olanlar için sorun yok ancak kimse üzerine alınmasın beşyüz liraya bin liraya motor arayan arkadalar var bakıyorum bu verdigim linkde en ucuzu 745 tl bunun hesaplılarıda var illaki illa hd çekimede gerek yok dügün sünnet çekiminede gidecek degiliz mesela şu fiyatlarda http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-spor-kamera-action-camera-kask-kamerasi-110372136/detay
-
30 Ağustos 2013, 01:35
Plaka uymadığına göre;
A) Plakayı yanlış aldınız
B) Plaka sahte (belki de araç bile çalıntı)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)