iyi geceler an itibarı ile...

ben özel güvenlik olarak hayatımı kazanmaya çalışıyorum. 14 saat gece çalışıyorum. nöbeti teslim ettiğim gün, gecesi ve ertesi gün akşam üstüne kadar serbest zamanım var. özetle 14-34 çalışıyorum. sabah balgattaki işyerimden yenimahalledeki evime giderken kullandığım samsun yolunda ilerlerken garip bir biçimde 4teker ve üstü sayılarda teker barındıran araçların sürücüleri üstüme üstüme saçmaladılar. -sakin kullanmama rağmen- her seferinde ucuz kurtuldum. Emniyet sarayı'nın ordan yenimahalle istikametine sapacakken aynaya baktım ki ne görem!? doğancının teki nasıl geliyo görmek lazım. iyice sağa yanaştım, dönecekken kontrolsüz biçimde solumdan sağıma 1,5 mt önümde geçti, refüjden karşıya girdi, karşı şeritteki özel halk otobüsüne bindirdi. 1sn daha ilerde olsam arada kalacaktım...

yine bu serbest zamanı değerlendirmek adına eşim ve oğlumla beraber annemi ziyarete gitmeye karar verdik. Annem, Antares'te çalışıyo ve 22:00 mesai sonu. dedikki, annemi de alalım, ordan sincana annemin evine geçeriz. atladık arabaya, yenimahalle suadiye caddesinden aşağı inerken arabanın gazı bitti (: güç bela ivedik cd kavşağındaki istasyona girdik.

burdan Antares'e giderken samsun yolundan eski şehir yoluna dönecekken (AŞTİ'nin orası) -ne kadar saçma bir yol yapmışlar orasını...- sağa manevra yapacakken sağımdan 1 adet m3 kullanıcısının annesi ve ailesindeki diğer tüm dişi kişiliklerle akraba olduk ister istemez...

Annem aramıza katıldı, eskişehir yolundan sincan istikametine giderken zırhlı birlikler mevkiinde 1adet skoda favorit içinde 3 adet AYYAŞ(!) tam sollayacakken bizi sıkıştırdı... ne yaptığını öğrenmek amacıyla önüne geçtim, sinyal verdim sağa yanaştım. onların da durmasını bekledim, durmadılar.


ne kadar dikkatsizler... bi kaza olsa, ailemden birine bişey olsa -burnu kanasa- (Allah korusun) kazadan sonra yaşanacakları bi düşünseler 30km hızı geçmezler heralde..

Allah herkese kazasız belasız yaşamayı nasip etsin, saygılar.