Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

karşılık beklemeden sevmek.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    beklentisiz sevmek aslında sevmemektir. böyle bir durumda sevilen kişiye aslında köpek kadar değer verilmez.

    orda sevilen şey o şahıs değil o şahıstan ' hoşlanma 'eylemidir.bu tip insanlar
    sevilen kişinin ilgi göstermemesinin verdiği acıdan mazoşistçe zevk alırlar. rahatın battığı belasını arayan ruh hastası mazoşist tiplerdir.hatta bunlar kendisini seviyor karşılık veriyor diye kızar hatta terk bile ederler adamı.ben rasladım ondan biliyorum.

    gerçekten seviyorsan zaten o insandan ilgi ve sevgi beklentisi içine girmişsindir.o ilgiyi görmek için de her türlü rezilliğe katlanırsın..
    karşılık alamayınca da kendini keriz gibi hisseder incinirsin. kendine güvenin zedelenir.ama kadınlar genelde mazoşist olduklarından ve biizm de acı çekmekten hoşlanmamızı istediklerinden kendilerini seven erkeklere ilgi göstermemek için karşılıksız sevmeyi erkeklerin bilinç altına işlemeye çalışırlar. bundan hiç hoşlanmam.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    mazoşist lik biraz bendede war aslında ama karsı taraftan bekledigin duyguları bulamayınca dünya basıma yıkılır ...

  3. #3
    mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara&Istanbul
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Starbucks'da icilen bir kahve ardindan spor araba keyfi guzel bir muhabbet gulusmeler, obursu gunu eve davet cikolatali kahve ikrami kur yapma ayni muhabbetler ve ondan sonraki gun kahve yerini saraba birakmis hatun da senden hoslanmaya baslamis eee bukadar isde sonrasi yok, bu noktaya kadar olan kismi seviorum ben beraber olduktan sonra ilgimi kaybedip olay mahalini terk etme egilimindeyim.
    Aci cekmeyi seviyorum bide dengesiz hatunlari ahauauaha beraber olduktan sonraki gun bidaha aramayan ulasamadigim tipleri, hicbisi olmamis gibi davrananlari, ya da hersey mukemmel gidiyor derken bi anda aksaminda arayip senden ayrilmak istiyorum diyen obursu gun sabahi hic bisi olmamis gibi davranan dengesiz hatun tipine hastayim aci cekmek guzel sey hem biliyor musun, beyinde aci ve zevk merkezleri birbirlerine okadar yakinlar ki, acidan zevk almayi ogrenmek lazim. Hem bak aci aldigin zaman noral transmitter madde salgiliorsun sinirlerin daha duyarli oluyor az bir aci arkasindan gosterilen sevgi ve sevisme gibisi yok...
    Ahuhauha nasil iyi oynadim mi sizofrenik mukremin abi figurunu.... Ama 23 senelik deneyim sonucun da anladim ki. karsiliksiz iliski yoktur en basit karsilik mutluluktur. Hem nebilim canim ben pek sorgulamam iliskileri olece yasicaksin doya doya done done simdi eski yunanlilarda ahlak anlayisi adli sunumuma az daha calisim. Raflar sen eksi sozluge yazar ol abi nerden buluyon bole seyleri yaw


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler