Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Skoda Favorit i Nasıl Bilirsiniz ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Haziran 2012
    Şehir
    Arnavutköy/İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoop! Skoda'ya laf söyletmem. Ama konu favoritse biraz sıkıntılı :D Çekişinin düşük olduğu ve hararet yaptığı doğru. Birazda konforsuzdur. Kaportası sağlamdır, çürüme kolay kolay olmaz. Elektronik aksamı bugünkü Renolardan bile daha kalitelidir.
    Yeni Skodalar oldukça iyi bence favoritlere göre.Volkswagen motoru var zaten üzerlerinde.Malzeme kalitesi ve görünüm de oldukça kaliteli.
    Volkswagen bu Skodalara yaptığı yatırımın çeyreğini bizim Ladalara yapmadı,fabrika batıyordu az daha ama şimdi Renault yapıyor.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2011
    Şehir
    izmir,gaziemir
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Bence skoda favorit için ( leştir, hararet yapar su kaynatır beşkuruş etmez) diye fikrini bildiren arkadaşların hiç biri skoda favorit sahibi olmamış sadece kulaktan dolma bilgilerle fikir beyan etmektedirler Skoda favorit hiç bir zaman hararet yapmaz tabii arıza olmdığı müddetçe ( skodaların hararet yapan modelleri arkadan motorlu olan çok eski modelleridir ) Skoda Favorit hele 1993 ten sonrakiler ( parasına göre) o zaman kullanılacak en modern en ekonomik en seri en dayanıklı en parçası ucuz servisi bol tamiri kolay çürümeye dayanıklı arabasıdır Ben 1993 te acenteden aldığım skodayı 2000 de evin önünde üç araba olduğu için pek kullanmadığım için istemiye istemiye arkadaşın israrı üzerine sattım. ben 54 yaşında 13 yaşından beri bir fiil her çeşit büyük küçük yüzlerce çeşit araba sürmüş 27 araba almış satmış birisi olarak diyorumki 93 modelde dahil yani volsvagenle ortak olduktan sonraki skodalar ( verdiğiniz paraya görü en kullanışlı ekonomik sağlam seri arabadır verilen parayı yakeden bir arabadır
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

  3. #23
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Yeğenim , geçen sene , 2000 modelini aldı 8000 tl ye , bir yıl dan bu yana kullanıyor , bir lira masraf etmedi ve çok memnun olduğunu söylüyor.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

    BİLGİ GÜÇTÜR

  4. #24

    Üyelik
    19 Kasım 2006
    Şehir
    balıkesir edremit
    Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    çekoslavaklar 120 L Üretim bandına 1989 yılında son verdikten sonra 135 L favorit hb ve forman sw üretimine başladı italyan tasarımcı bertone dış dizaynını yaptı, motoru 1300 cc eski golf motorudur 1989-1992 senesi aralığında üretilen araçlarda yan döşemeler plastik kaplamadır ve motorun sıkıştırma oranı düşüktür lpgye uygun değildir. skoda alamanlara geçtikten sonra 1993-1995 üretimi olan lx -glx modellerinde kasa aynı ve bir çok parça aynı kalarak bir takım düzeltmeler oldu motorda bir revize oldu 3-5 beygir arrtı yan kapı döşemeleri kumaş oldu ön gögüste iyileştirme yapıldı birkaç ufak düzeltme daha yapıldı. favoriti nasıl bilirsiniz sorunuza gelince piyasad 3-5 bin tl aralığında alacağınız bence tek araçtır parça sıkıntınız kesinlikle olmaz tamiri, tamircisi boldur şimdiye kadar favoroit -forman -felicam oldu markayı ve arabayı çok iyi tanırım kapıda silindir kapağı söküp taşlatmışlığım bile vardır sormak istediğiniz bir şey varsa belkide benden başka doğru insan yoktur forumda

    ahanda ispatı

    http://www.skodam.com/favorit-forman...t19528-18.html
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

  5. #25

    Üyelik
    29 Temmuz 2012
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    93 model var kullanıyoruz 15 seneden fazla oldu. benzinde az yakıyor ama biz yinede tüp taktırmıştık 5-6 yıl önce lpgde çok ama çok az yakıyor. toplu temiz bitane bulursan rahat edersin o fiyata yeterli konforu var bence. 15senedir ufak tefek arızası oldu oda gayet normal yani temizini bulursan niyetin varsa tavsiye ederim sonuçta SKODA da VW imzası var ;)

  6. #26
    tezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Kasım 2012
    Şehir
    Diyarbakır
    Motosikleti
    Mondial MR 150
    Ben 2003 yılında 2000 model wolkswagen yapımı 1.6 enjeksiyonlu klimalı hidrolik direksiyonlu birtane felicia edinmiştim.Kesinlikle beni üzmedi ve 3 yıl ben satana kadar hiç tüp takmadım Sattiğim sahibide 1.5 yıl benzinde bindi.Şimdi bile keşke imkanım olsydı da satmasaydım diyorum

  7. #27
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
    beni hiç üzmedi
    sadece frenlerinde bir sorun var gibi hissediyordum.
    ama çok çok çok memnundum, ilk arabamdı
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)