Fotoğraf makinesi olanlar buraya, makinelerinin özelliklerini (+) larını (-) lerini ve geçmişte kullandığı fotoğraf makinesi var mı ?
Motosiklet olupta fotograf makinesiz olmaz,fotoğraf çekmeyi seven arkadaşları bu forumda görelim
MT.de fotoğraf makinesi arama yaptığımda 13 sayfa konu çıktı,böyle bir başlık bulamadım
Fotoğraf çekmeyi fazla sevmezdim,motosikletle gezilere başlayınca,anısı kalsın dıyerek başladım
İlk kullanımlarda acemiydim,dengesiz çekimler başlamıstı, zamanla severek yapmaya başladım
Praktica DCZ 8.2 Özellikleri
8.0 megapiksel, 3x optik zoom, 5x dijital zoom, 6,1 cm (2,4 ") TFT renkli monitör, dijital fotoğraf ve video dizileri için ses ile,
SDHC desteği, Yüz Algılama ile Dijital kamera
Model
259 200
EAN
4016076259200
3D
Cihaz Türü
Dijital fotoğraf makinesi
Odak uzaklığı
5.8 - 17.4mm (35mm 35mm - 105mm)
Yakınlaştırma
3x optik, 5x dijital
Sistem Odak
Kontrast Otomatik Odaklama
Odak aralığı
Normal: 0,5 m cm - sonsuz, makro (geniş):. 10 cm - 50 cm,
Algılayıcı
1/2, 5 "CCD, 8.0 megapiksel
Karar
3264x2448 (8M), 2576x1932 (5M), 2048x1536 (3M), 1600x1200 (2M), 640x480
ISO
Otomatik, ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1250
Renk Derinliği
24 bit (RGB)
Renk Efektleri
normal, sepya, s / b
Tanım
sert, normal, yumuşak
Beyaz Dengesi
Otomatik, 4 mod
Poz süresi
4 - 1/1500s
Maruz kalma
Araba
Pozlama Telafisi
+ / - 2.0
Ölçümleme
Çoklu, Nokta, Merkez ağırlıklı
Yıldırım
Otomatik, Kırmızı göz azaltma, flaş kapalı, flaş doldurun
Flaş aralığı
1.0 - 2.4m
Zamanlayıcı
2 veya 10sn
Göstermek
6,1 cm (2,4 ") TFT renkli monitör (110k piksel)
Video Çözünürlüğü
Ses kaydı ile 320x240, 640x480 (@ 30fps)
TV Sistemi
NTFS ve PAL
Tripod parçacığı
1/4 "
Ek Özellik
Ses, ses kaydı, 15 sahne modu, DPOF, rötuş, Yüz Algılama ile Video
Bellek
16 MB dahili hafıza, SD / SDHC kart
Dosya Biçimi
JPEG, AVI, EXIF 2.2, DPOF, DCF
Arayüzler
USB 2.0, TV çıkışı (PAL / NTSC)
Enerji Kaynağı
2 x LR06 AA (Alkalin, Ni-MH)
Boyutlar
93x61x22mm
Ağırlık
120g
Aksesuarlar
USB kablosu, TV kablosu, yazılım CD'si, çanta, kordon, pil
Sistem Gereksinimleri
Windows 2000 / XP / Vista
Praticadan karaler
fazer ve küçük kardeşi
Canon PowerShot A2200
Dijital Kompakt
Destek ve Yüklemeler
Broşürler
Genel BakışTeknik Özellikler
Canon PowerShot A2200
Her zaman Canon kalitesi
İnce ve hafif tasarımıyla PowerShot A2200'ü her zaman yanınıza alabilirsiniz. Akıllı Otomatik ve Kolay modu sayesinde mükemmel fotoğraflar sadece tek bir tık ötede.
Faydalar
14.1 Megapiksel
28 mm'lik 4x zoom lensi
6,8 cm (2,7”) LCD
Akıllı Otomatik, Kolay mod ve İpuçları ve Öneriler
HD Video (720p)
Bulanıklık Azaltma modu
Önizleme Kontrolü ve Yaratıcı Filtreler
Yüz Tespiti, Otomatik Kırmızı Göz Düzeltme
DIGIC 4
Li-ion pil
Temel Özellikler
14.1 Megapiksel 5x optik zoom ve geniş açı Bulanıklık azaltma modu Güçlü DIGIC işleme 6,8 cm (2,7 inç) LCD 32 sahne tespiti özellikli otomatik mod Basit kontroller 720p filmler Kolay görüntü ayarı İnsan çekimlerini optimize eder
Örnek Görseller
İlgili Ürünler
IXUS
SELPHY Taşınabilir Kompakt Foto
Dijital Değiştirilebilir Lensli Kameralar
Faydalı bilgiler
Sahte Piller
Detaylı Özellikler
14.1 Megapiksel
Harika bir kompozisyon için size kırpma ve çok büyük baskı elde etme özgürlüğü sunan yüksek çözünürlüklü sensör nesnenizdeki her ayrıntıyı yakalar.
28 mm'lik 4x zoom lensi
Daha fazla çerçeveleme seçeneği için, 28 mm geniş açılı 4x optik zoom lensi manzara çekimi gibi uzak, çok geniş nesneleri çekmenizi veya parti gibi kapalı iç mekanlarda çekim yaparken daha geniş kapsama alanı elde etmenizi sağlar.
6,8 cm (2,7”) LCD
Geniş ve net bir ekran, kadrajlamayı ve çekimleri arkadaşlarınızla paylaşmanızı kolaylaştırır. Her ışık koşulu için ayar yapmanıza olanak veren beş farklı parlaklık ayarı sayesinde nesneler son derece ayrıntılı görünür ve çekimleri izlemek bir zevk haline gelir.
Akıllı Otomatik, Kolay mod ve İpuçları ve Öneriler
Akıllı Otomatik mod ile tek bir düğmeye basarak mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz. Fotoğraf makinesi 32 sahne arasından en uygun olanı seçer ve mükemmel bir fotoğraf için en iyi ayarları uygular. İpuçları ve öneriler fotoğraf makinesi özellikleri hakkında kısa bir açıklama sağlarken Kolay mod, ayarları yanlışlıkla değiştirmenizi engeller.
Videoda Minyatür etkisiyle HD Video (720p)
720p video çekimi özelliği High Definition kalitesinde sahneler kaydetmenizi sağlar. Videoda Minyatür Etkisi ile manzara sahneleri minyatür ölçekli modellerin zaman atlamalı videoları gibi görünür.
Bulanıklık Azaltma modu
Hareket halinde veya düşük ışıkta çekilen fotoğrafların bulanık olması sık rastlanan bir durumdur; Bulanıklık Azaltma modu, bu durumlarda bulanık olmayan net sonuçlar elde etmenizi sağlar.
Önizleme Kontrolü ve Yaratıcı Filtreler
Önizleme Kontrolü, kadraj yaparken çeşitli fotoğraf ayarlarını kolayca yapmanıza olanak tanır. Minyatür ve Oyuncak Fotoğraf Makinesi Etkisi de dahil 6 Yaratıcı Filtre, hayal gücünüzü ateşleyerek etkileyici sonuçlar üretir.
Yüz Tespiti, Otomatik Kırmızı Göz Düzeltme
Yüz Tespiti Teknolojisi tek bir karede 35'e kadar yüz tespit eder ve kişilerin odak noktasında ve en iyi parlaklıkta olmasını sağlar. Kırmızı göz, çekimden hemen sonra veya izleme sırasında otomatik olarak kaldırılır.
DIGIC 4
Canon’un DIGIC 4 işlemcisi hassas kullanım, üstün görüntü kalitesi ve renk üretimi sağlar. Gelişmiş Kumlanma Giderme sayesinde yüksek ISO hızlarında bile zengin ayrıntılara sahip net görüntüler elde edebilirsiniz.
Li-ion pil
Lityum iyon piller hafif ve kolay şarj edilebilir bir güç kaynağı çözümü sunar.
ÇEkimleri hoşuma,gidiyor ama insan oğlunun gözü açtır,herzamn bıraz daha ıyısını ıster, isterde ister
canondan bazı kareler
sizce bukelemun mu?
Gözleri ışıl ışıl,yaramazın
demir atımdı
Canon PowerShot A2200 çekim hızı yavaş geldi bana
Fotograf çekmeyi seviyorum,ısın açıkçası hala acemiyim, fotoğraf üzerine tavsiyelerinizi bekliyorum,gönül slr ister
Bakalım MT'de hangi fotoğraf makineleri var