Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

5 ağustos 2012 hakkari geçimli karakolu baskını

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    24 Temmuz 2012
    Haklı oldugun yanlar var dostum,ama gerilla ile savaşmanında taktikleri vardır.Ağır silahlanmış gerilla gruplarını püskürtün az donanımlı ama iyi eğitimli ordularda oldu.Çukurca,besler dereler ve bunun gibi yerlerde savaşmanında teknikleri var.Unutmayın Türk ordusunun temelleri 10 bin yılıktır.diğer uluslar düzenli orduya kurmamışken türkler nizam iorduyu kurup savaş taktiklerini geliştirmişlerdir.Ne olduda herşeyi unuttuk?
    1980 ihtilali oldu ve 3 günde kıbrısı işgal eden o ordu bir anda bütün kademesiyle natonun avcı köpeğine dönüştürüldü.1980 den sonraki bütün üst düzey komutanlar nato karagahlarında uzun eğitim süreçlerinden geçtiler,fakat bu eğitim tamamen insana,sosyalizme ve özgürlük istiyen insanların bastırmaya yönelikti.Devamlı surtle ordunun yapılanması içten gelecek tehdite yönelik düzenlendi.komutanlar ise sağ ve iş veren baronların hakimiyetine girdi.Tıpkı pinoşenin ordusu gibi oldu.Hliyle halkın ordusu olmaktan (atatürk ün ordusu) iş verenin ordusu emperyalistlerin ordusuna dönüştü.Bu orduda komutanların çok bilgi olması gerekmiyordu sadece hakim ülkelerin çıkarlarını koruyacak kuklalara ihtiyaçlrı vardı.Şimdi genel kurmay başkanı jandarmadan gelme.Jandarma???Evet jandarma arkadaşlar bildiğiniz kolluk gücü.Savaş formasyonlarının eğitimini almamış mevcut teknolojilerden uzak bir kol.Amerikan genel kurmay başkanı kim biliyormusunuz?James mattis bir savaş kahramanı bir kaç savaşa katılmış ayrıca yüksek iqlu strateji konusunda eğitimli.Peki istibahratın başında kim var David perraues afganistan ve irak savaşında generallik ypamış ayrıca askerimiz başına çuval örmüş ve savaş alanında ilkkez teknolojik istihbaratı canlı olarak kullanan adam.
    Peki bizde kim var başbakanın yiğenimi bilmiyoruz bu işlerle alakası olmuyan biri mitin başında.Sizce israil,abd,ingiltere ve fransa gibi büyük devletlerin istihbaratını başında alakasız kimseler varmıdır.Bir mit başkanının hayatını okuyun lütfen.
    Gelelim techizatlardaki eksikliklere,güney osetya savaşını biliyorsunuz herhalde 5 gün kadar sürdü Türk ordusunun gurur otokar kobralar 50 calibrelik ler karşısında peynir gibi eridi.1 tane sağlam kobra bırakmadıalr 5 günde.Biz bu kobralarla güney doğu anadolu asker taşıyoruz sonra neden askerler pusuda öldü diyoruz.g3 ler modernize edildi pek çok orduda ama türk ordusundaki g3ler ne yazıkki yetersiz testlerden geçmemiş silahlar.Her tüfek belli periyodlarla atış testlerinden geçmelidir özel kutusu vardır ve uzun menzil etkinliği içinde değişik mühimmatlar kullanılır hafif çekirdekler yada agır çekirdekler.Türkiydeeki g3ler ise yere atılıyor sert davranılıyor her türlü hora geliyor sonrada isbat bekleniyor.
    Komikasyon zaten sıfır türk ordusunda bir bölgede türkiyenin içinde bir bölgede bir grup teroristle 18 saat boyunca çarpışılıyor ve terroristler kaçabiliyor.Size şunu söylim ben bir askerdim ve bunlara inanmıyorum.Bir terroroistin kaçabilmesi imkansızdır böyle bir durumda.Neden?çünkü çatışma sırasında herkez terorist asker saate 4 km hızı geçemez hele dağlık koşulda bu saate 2 kmye kadar düşer.İyi bir komutan eline haritayı alır bir de pergel ve 8 kmlik bir çemberçizer ve o çemberi daraltarak imha operasyonu yapar tıpkı afganistanda ırakda libyada osetyada iran ırak savaşında israil arap savaşlarında yada tarihteki diğer savaşlarda yapıldıgı gibi.İnansım gelmiyor açıkcası bu gibi saçmalıklara.18 saate yani ben otogardan otobüse biner mardine gider ordan çatışmaya katılırım.Bir isteksizlik mevcut böyle bir gerrilla gücünün düzenli ve iyi silahlanmış bir orduya karşı şansı yok olmadıgını zaten gördük dünyanın geri kalanında.Endonezyada tamiller yenildi,taliban yenildi,hamas yenildi 10 binyılık savaş tarihi olan bir ordu 3000 adamı dize getiremiyorsa gerçekten bir problem var isteksizlik vardır demektir.
    cbr1100 xx, Soykan67, platipus ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Kasım 2010
    Şehir
    MUĞLA -DENİZLİ -GAZZE
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı maymunzamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ....Savaş amerikalıların lehine döndü.Türk ordusunu yönetenler ise bodrumda golf oynuyor.Aradaki fark bu.
    tek kelime herşeyi anlatıyor, Paşalar Siyasetle değilde , Asli görevi olan Vatan savunmasında Cephede savaşırsa ,karakolda yatarsa o zaman göreyim.
    cbr1100 xx bunu beğendi.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

  3. #23

    Üyelik
    16 Mart 2012
    Şehir
    istanbul-göztepe
    Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    senelerdir aynı tas aynı hamam aynı kısır döngü ve balık hafızalar. olan garibanlara oluyor ve onlar politikanın kurbanı. terörü karakolları silahları hataları tartışıp yine aynı kısır döngüye girmenin bir anlamı yok. iki gün sonra bir daha ki vukuata kadar nasıl olsa yine unutulacak, biat kültürüne devam..
    Shrieker bunu beğendi.

  4. #24
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Transalp
    Artık şehit haberlerini sunarken şarkı söylüyolar.Bu kadar umursamaz uyuşuk bi millet olduk malesef :

    http://video.mynet.com/habervideo/Se...yledi/1464369/

  5. #25
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    7000'e yakın şehit 400 milyar dolara yakın da bir zararımız oldu.. peki ne için ? hala neyin uzlaşması içindesiniz ? adamlar sivil asker demeden öldürüyor. sen mahkeme de cinayetle yargılanan birine hadi uzlaşalım diyor musun arkadaş ? atalarımız kanını canını hiçe saydı şu an köpeği olduğunuz ülkeleri dize getirdi. ama bir soyu sopu belli olmayan bir avuç köpeği 25 yıldır bitiremediniz ... ondan sonra şanlı Türk ordusu.. hani nerde ? canını hiçe sayacak askerimiz,komutanımız,anamız, babamız dedelerimiz ninelerimiz varda hani nerde o cesur bakanlar nerde arkadaş nerde!!!!elaleme it oldunuz kepaze ettiniz bizleri...Türkiye denince bir onurumuz gururumuz vardı nerde arkadaş nerde!!! tarihe mi gömdük lan herşeyi.

    bundan sonra motorunun bir köşesine ufacık bir Türk bayrağı takıp gezmeyene ne adam derim ne motorcu..önce biz burdayız ve yaşıyoruz demekle başlar herşey.
    cbr1100 xx ve Shrieker bunu beğendiler.
    Two Against the World

    Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

  6. #26
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Transalp

  7. #27
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    24 Temmuz 2012
    Hilmi Özkökün ağzından yalandan başka birşey çıkmaz,hükümetin paşasıdır kendisi.Özel korumaları ve beleşe yaşamaktadır.Türkiye cumhuriyeti o gün 2003 günü eğer 100 000 amerikan askerini topraklarına soksaydı ve bu topraklarda ileri erzak ve askeri üsler kurmasına izin vermiş olsaydı şu anda türkiyenin güneyinde bir kürt devleti kurulucaktı.Hilmi bunun acısını içinden atamamış bellki.Zaten bunun acısını askerlerimize çuval geçirerek amerikalılar aldılar.
    Neden sanıyorsunuz ordudaki generallerin yarısı hapiste şu anda??Hepsi amerikalılar tarafından hapse atıldılar.Türk ordusunu işgalci bir ordu olan amerikan ordusuyla beraber ıraka sokacakmışız vay vay vay Hilmiye bak sen.Amerika birleşik devletleri 15 000 km ötede ve canada ile meksika ile sınırı var ve sınırları hep böyle kalcıak ama türkiye ırakla tarihin sonuna kadar yan yana yaşıyıcak.Sen dostunu işgal edenlere yardım edersen tarih seni nasıl yazar?
    Ozamanın milletvekilleri Türk olduklarını unutmadılar ve tayyiple hilmiye günün gösterdiler.Ama kimler kaldı o adamlardan komutanlar dahil hepsi tasfiye edildi.
    Bir israil kadar yüreğin olsa zaten abd ye kalmadan kandile girer orayı yerle bir edersin.Türkiyenin hiçbir ülkeden hicazet almasına gerek yoktur ama Türkiyenin eli kolu baglıdır.Şu anda sanal bir dünyada yaşıyorsunuz.İşgal zamanı istanbulund yaşıyorsunuz ama farkında değilsiniz.Ordunun komutanlarını yarsının içerde olması demek ordunun tasfiye edilmesi ve onlara baglı bir ordu kurulmasıyla eş değerdir.
    Hükümetin geçeridiği tüm yasalar işçi düşmanı yasalar,her kanun halkına karşı ağzını açanlar hapse atılıyor tıpkı işgal günleri istanbulu gibi.Hala hükümet dediğimiz olgu kendini korumak için en ufak sel baskında bile en son 1950 yılında iktidar olmuş chpyi suçluyor.Bu ülkeyi son 70 yıldır sağcı hükümetler yönetti ülkeyi borç içinde bıraktılar hala chpyi suçluyorlar.
    EVET SUÇLU CHP
    Shrieker, Soykan67, platipus ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #28
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık şehit haberlerini sunarken şarkı söylüyolar.Bu kadar umursamaz uyuşuk bi millet olduk malesef :

    http://video.mynet.com/habervideo/Se...yledi/1464369/
    twitterda şehitlere rahmet diledikten 6 dakika sonra gezdiği yerleri twitleyen cumhurbaşkanı gibi...
    pistolpitt ve Raphae1 bunu beğendiler.

  9. #29
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    24 Temmuz 2012
    ağzına sağlık,twitterla ülke yönetiyorlar.Tıpkı kurtuluş savaşından önce padişah gibi,acaba pembe gülmü alsak kırmızı gülmü diyen padişah ve tam sarayının karşısında ingiliz zırhlıları.Bugünkü fark nedir?
    Shrieker ve MkD bunu beğendiler.

  10. #30
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    benmi anlamadığım iktidara oy verenlerden hiç biri "olum hakkaten bunların hatası olmalı olayda" diyemiyor..dile kolay 10 yıl..şimdi de suriye nin üzerine attılar saldırının sorumluluğunu...komşularla sıfır sorun politikası gele gele sıfır komşu politikasına geldi...obamanın çaycı çağırır hareketi, putinin "gel gel kucağa gel" hareketiyle çağırdığı bir dış işleri bakanımız olduktan sonra stratejik derinlik laflarının stratejik bataklığa dönüşmesi gayet doğal...

    hazret şimdi de mynmar yolcusu...hadi bakalım..vize varsa orayla vizeyi kaldırırız inşallah...

    http://www.hurriyet.com.tr/planet/21161820.asp

    valla şunu anladım ki bu ülkede ne yaparsan yap rezil olunmuyomuş....
    Shrieker bunu beğendi.

  11. #31
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    askerini Allaha emanet eden pkk ya yem eden bir siyasi ve askeri zihniyetden ne beklersin...

    karakol köy yanında derayatağı içinde...e demek ki sen askerini ölüme terkediyorsun...hedef yapıyorsun...yani bir nevi vatan haini sayılırsın..idamın gerekir ...

    çözüm basit...ülke sınırlarını dağlık alanların dışına düzlüklere kaydıracaksın (kuzey ırak sınırlarına kayacaksın .ötün yiyosa tabi) veya iç tarafa düzlüklere doğru çekmek gerekir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  12. #32
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Hürriyet bugün bir derleme yapmış. Özet niteliğinde ama konu güzel vurgulanmış:

    15 Ağustos 1984'den beri KİM NE DEDİ?

    Olay: 15 Ağustos 1984, Siirt, Eruh, Hakkari Şemdinli İlçesi Baskınları, 1 Şehit, 9 yaralı

    Genel Kurmay Başkanlığı: “Eruh ve Şemdinli olayları üzerine derhal incelemeye başlanmış ve her iki bölgeye sevk edilen takviye birlikleri ile teröristlerin yakalanması için geniş bir operasyona başlanılmıştır.”

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Üruğ: "Devlet eşkiyaya pabuç bırakmaz, huzurlu olun"

    Olay: 24 Mayıs 1986, Tunceli – Pülümür – Hasangazi, 4 şehit, 7 yaralı

    İçişleri Bakanı Yıldırım Akbulut: "Başımız sağolsun, Türk milleti sağolsun. Hainler mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın"

    Olay: 2 Mart 1987, Diyarbakır- Eğil, 1 şehit, 1 yaralı

    TBMM Başkanı Necmettin KARADUMAN: “Devletimiz güneydoğudaki her türlü şer’in üstesinden gelebilecek güçtedir. Bu hainane teşebbüsleri, hareketleri yapanlar er geç pişman edilecektir.”

    Olay: 13 Ağustos 1989, Bahçesaray Kaymakamının konutu ateşe verildi

    DYP Genel Başkanı Süleyman Demirel: “Baskınlar saldırılar devam ederken iktidar sorumluları duvar gibi sessiz kalmakta, devletin radyo ve televizyonlarından bilgi edinmek mümkün olmamaktadır.”

    Olay: 4 Ağustos 1991, Şemdinli Samanlı Jandarma Sınır Karakolu, 10 şehit, 5 yaralı

    İçişleri Bakanı Mustafa Kalemli Operasyonlarda emniyet – jandarma işbirliğinin sağlanmasını istedi.

    Başbakan Mesut Yılmaz : “Bu katil eşkıyalar nerede olursa olsunlar hak ettikleri cezayı göreceklerdir. Belki yaptıklarından pişman olmaya bile vakitleri olmayacaktır.”

    Olay: 7 Ekim 1991 Çukurca Çayırlı Jandarma Karakolu, 11 Şehit, 2 yaralı

    Milli Savunma Bakanı Barlas Doğu: ‘‘Eşkiyanın defteri er geç dürülecektir. Artık her türlü ok yaydan çıkmıştır"

    Olay: 25 Ekim 1991 Hakkari – Çukurca Çınarlı ve Çayırlı Jandarma Karakolları, 17 şehit

    İçişleri Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu: “Anlaşılıyor ki, dört bir taraftan saldıran kalabalık bir terörist grubuna karşı burada görevli askerlerimiz kahramanca karşı koymuşlardır.”

    Olay: 15 Mayıs 1992, Uludere Taşdelen Jandarma Karakolu, 29 şehit, 15 yaralı

    Başbakan Süleyman Demirel: “Ne kadar vahşice olursa olsun Türkiye Devleti bunun hakkından gelecektir”

    10 Eylül 1992 Başbakan Süleyman Demirel: “Irak sınırında kuş uçmayacak”

    Olay: 26 Mayıs 1992 Hakkari, Üzümlü Karakolu, 14 şehit, 12 yaralı

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş: “Bu adı konulmamış bir savaştır.”

    İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, “PKK Kuzey Irak’ta barınamayacaktır.”

    Olay: 22 Haziran 1992 Yüksekova Perihan Jandarma Sınır Karakolu, 6 şehit, 4 yaralı

    İçişleri Bakanı İsmet Sezgin : “Terörün belini kırdık ama bitirdik diyemem”.

    Olay: 21 Temmuz 1992 Çukurca Sivritepe Jandarma Sınır Karakolu, 10 şehit, 2 asker kayıp

    Jandarma Asayiş Bölge Komutanı Korgeneral Necati Özgen ‘‘PKK ile mücadelede, sadece kalaşnikoflarla yürütülemez"

    Olay: 30 Ağustos 1992, Şemdinli Alan Jandarma Sınır Karakolu, 10 şehit, 12 yaralı

    ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz: “Bölücü örgüte hangi ülke silah veriyor, kim yardımcı oluyorsa bu tarz hareketlerin Türkiye açısından bir savaş nedeni olacağı bildirilmelidir.”

    Olay: 13 Eylül 1992 Şemdinli Aktütün Köyü Jandarma Bölük Komutanlığı, 22 şehit

    TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk: “TSK Yalnız değildir. Arkanızda yüce Meclis var. Bu meseleyi gözünüzde büyütmeyin”

    Olay: 6 Ekim 1992, Tufanbeyli Doğanbeyli Jandarma Karakolu, 1 yaralı

    Cumhurbaşkanı Turgut Özal, “İcap ederse, o dağlara giden yolları keser, terörü doğduğu yerde boğarız."

    Olay: 2 Temmuz 1993 Sason Jandarma Bölük Komutanlığı, 1 yaralı

    Başbakan Tansu Çiller: “Teröre karşı ne istiyorsanız alın, eskisinden daha sert gidin”

    Olay: 1 Ağustos 1993 Çukurca Serbest Jandarma Karakolu, 10 şehit, 8 yaralı

    Hükümet Sözcüsü Yıldırım Aktuna: ‘‘PKK’yı süpüreceğiz. Uzun süredir önemli planlar ve stratejiler üzerinde çalışıyoruz.Uygulamaya da geçiyoruz”

    Olay: 23 Ekim 1993 Hakkari Kavaklı Köyü Jandarma Karakolu, 9 şehit

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş, ‘‘Bu kış PKK’nın tüm kadrolarına büyük darbeler vuracağız. PKK’nın lider kadrosu yok edilecek. Hatta o örgütün başı dahil” (26.10.1993)

    Olay: 10 Kasım 1993, Siirt, Görendoruk Jandarma Karakolu baskını

    Başbakan Süleyman Demirel : “PKK işi baharda bitecek”

    21 Mayıs 1994 Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar: "PKK’yı imha harekatı karşısında teröristler panik içindedir"

    Olay: 16 Haziran 1995 Şemdinli Ortaklar Jandarma Karakolu, 15 şehit

    Başbakan Tansu Çiller : ‘‘PKK teröristleri Güneydoğu’nun heryerinde zemin kaybediyor”

    Olay: 9 Nisan 1996 Atmaca Operasyonu, 38 şehit

    Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel “Operasyonda, 38 değerli evladımızın şehit olmasından büyük bir üzüntü duydum"

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı, “Teröre çok güzel darbe vurulmuştur."

    Olay: 21 Ekim 2007 Hakkari, Dağlıca Karakolu12 şehit, 16 yaralı, 8 kayıp

    Başbakan Tayyip Erdoğan: “Öfkemiz ve kinimiz çok fazla. Başımız sağolsun. Soğukkanlı şekilde bu olayların üzerine gitme konusunda kararlıyız"

    CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: “PKK aracılığıyla Türkiye’ye karşı bir örtülü savaş yürütülmektedir. Türkiye, terörle mücadele hedefini bu anlayış içinde belirlemelidir"

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “ Başbakan, TBMM’de aldığı yetkinin ne anlama geldiğinin idrakinde olmalı ve sınır ötesi mutlaka yapılmalı, bu kanlar yerde bırakılmamalı. Hükümet olağanüstü hal ilanı dahil gerekli düzenlemeleri derhal Meclis’e getirmeli."

    Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök, “ TSK’ nın ve Türk milletinin, Türk devletinin azmi hiçbir zaman sona ermeyecektir."

    28 Ağustos 2008 Orgeneral İlker Başbuğ: “Örgüt daha önce bir kaç defa yaşandığı gibi yine bir kırılma noktasına doğru yol almaktadır."

    Olay: 4 Ekim 2008 Şemdinli Aktütün Jandarma Sınır Karakolu, 15 şehit, 22 yaralı

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: ‘‘Bedeli ne olursa olsun terörle mücadeleye top yekün devam edilcektir. Herkese bunun hesabı sorulacaktır"

    CHP Genel Başkanı Deniz Baykal :”Terörle mücadele konusunda büyük siyasi dayanışmaya ihtiyaç var. Siyasi partilerin hem de toplumun tüm kesimlerinin bu konuda görüş birliği içinde olması önemli”

    Olay: 30 Nisan 2010 Nazımiye Sarıyayla Jandarma Karakolu, 4 şehit, 7 yaralı

    Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ: “ Bu gün maalesef Türkiye basınının bir bölümü, çok açık söylüyorum İstiklal Savaşındaki mütareke basınını aratacak seviyede.”

    Olay: 7 Mayıs 2010 Yüksekova Dağlıca, 2 şehit, 1 yaralı

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: “Acımız gerçekten büyük. Terörle mücadele içindeyiz, bahar ayları söz konusu olunca maalesef olaylar çoğalıyor”

    Olay: 19 Haziran 2010 Şemdinli Tekeli Taburu, 9 şehit, 14 yaralı

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: “Hangi güçler adına taşeronluk yaptığı milletimiz tarafından bilinen terör örgütü yok edilinceye kadar mücadelemiz devam edecektir."

    Olay: 5 Ağustos 2012 Geçitli Karakolu, 8 Şehit

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: “Terör örgütü bu Ramazan ayında pervasızca bir plan içerisine girmişti. Buna fırsat vermemek için güvenlik güçlerimiz ön tedbiri alıp yoğun bir mücadeleye girdi. Maalesef yüreğimizi dağlayan şehitlerimiz var. Hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize de baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
    cbr1100 xx, estelik ve ILDiablo bunu beğendiler.

  13. #33
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kimse sesini çıkarmıyor ama güneydoğu üzerinden sağlanan rant nedeniyle terörün bitirilmesi istenmiyor..detay açıklarsam başım ağrır..düşünce özgürlüğümüz yok sonucta...

    bu terör olmasa milyar dolarlık silah alımları nasıl gerçekleşecek beyler iyi düşünün...savunma sanayi dünya savaşı istiyor beyler güneydoğunun kaşınması ne ki..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  14. #34
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    "8 şehit verdik ama onlardan da 14 kayıp var"

    futbolcu geçmişe sahip, haticeye değil neticeye bakan başbakan.

    8-14 öndeyiz demek bildiğin...

  15. #35
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Suriye meselesinde fena halde pisliğe batmış durumdayız...
    23 temmuz itibaren bu güne kadar Şemdinli'de neler olduğu açıklamamıyor..
    İç savaşın şiddetle sürdüğü, anakuzuları birbir toprağa verilirken , TÜRKİYENİN yarısı sahillerde serin sularda, yarısı ramazan pidesi ve güllaç siparişi ile meşkul !!
    En kritik günlerde meclis 3 aylık tatilinde...
    Başbakan işi gücü biraktı Cemevine ucube dedi...
    Hoş işi gücü nedir oda tartışılıya,
    Bakalım daha nekadar saçmalanacak
    cbr1100 xx, pistolpitt, Shrieker ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  16. #36
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    24 Temmuz 2012
    Baş örtüsü nü unutmuyalım başbakanın derdi sümeyyenin başındaki örtüyü bütün kızlarımıza geçirmek
    Shrieker ve krd bunu beğendiler.

  17. #37
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2011
    Şehir
    şişli
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Zamanı geliyor arkadaşlar .....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

  18. #38
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse sesini çıkarmıyor ama güneydoğu üzerinden sağlanan rant nedeniyle terörün bitirilmesi istenmiyor..detay açıklarsam başım ağrır..düşünce özgürlüğümüz yok sonucta...
    bu terör olmasa milyar dolarlık silah alımları nasıl gerçekleşecek beyler iyi düşünün...savunma sanayi dünya savaşı istiyor beyler güneydoğunun kaşınması ne ki..
    işin o kısmı geride kaldı artık
    büyük planın son demleri uygulamada
    ortadoğunun kendilerine bırakılacağını sanan ahmaklar da kürdistan nameleri okuyor

    olan biten her tezgah aslında Türkiyeyi Suriyeye çekme girişimi, savaşın daha geniş alana yayılması
    yaşayacağımız bu yoğun süreç bizleri daha da kafatasçı yapabilir, büyük toplumsal olaylar çıkarılmalı ki maksada ulaşılabilsin
    kürdistan teraneleri bir şey değil, arkasında amerika ve israil olmasa
    ama Türkiyenin biryerlerin işgalcisi ve zalim gösterilmesi gerek ki "demokrasi" treni ankaradan da geçsin

    sabır, bazen acıya dayanmak gibi görünürken bazen de acının kaynağına kafa tutmaktır
    Allah, sabır gösterebilenlerden eylesin bizleri
    Shrieker ve djan bunu beğendiler.

  19. #39
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı harleytamir mi desem maymunzamir mi? adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baş örtüsü nü unutmuyalım başbakanın derdi sümeyyenin başındaki örtüyü bütün kızlarımıza geçirmek
    başörtüsü ile konunun ne alakası var dersanspor? ille hassas yerleri gıdıklamak ne çok hoşuna gidiyor.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

  20. #40
    musakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Tvs apache 2014 & zn zenci
    Alıntı maymunzamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baş örtüsü nü unutmuyalım başbakanın derdi sümeyyenin başındaki örtüyü bütün kızlarımıza geçirmek
    konu başlığı ''5 ağustos hakkari geçimli karakolu baskını'' kime ne başörtüsünden.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)