- Konu Yazar
1 aydan uzun bi suredir washington'da yasam mucadelesi vermekteyim
Buraya geldigimden beri bir kotu talihtir ki pesimi birakmadi, aslinda araba aldiktan sonra oldu. Gectigimiz hafta sali sabahi araba kiralama sirketinden rezervasyonunu yaptigimiz arabayi alip new york'a kendi arabamizi almaya gidecektik. Sabah kiraladigimiz arabayi teslim almaya gittigimizde gorevlinin bize daha once soylemedigi eyalet degistirip arabayi baska yerde birakmak icin gereken 150 dolar fazlaligi gorunce kiralamaktan vazgectik, aceleyle otobus arayip(burda oyle bizimki gibi otobus seferleri cok degil ve bizden daha pahali, benzin ucuz olmasina ragmen) aksama new yorka ulasabildik. Neyse arabamizi alip ertesi gun yola ciktigimizda arabanin check engine isigi yanmaya basladi, ilk mola yerinde durup baktim ve araba tekrar calismadi. Bi kac kere denedikten sonra calistirabildik fakat isik sonmedi. O gun bi daha calismamazlik yapmadi, 2 gun sehir sehir gezdikten sonra washingtona geldik eve parkettim arabayi ve olan oldu. Yine calismadi. Ertesi gun arabayi sitenin otoparkina kaydetmedigimiz icin cekmisler. Cezasini odedikten sonra arabayi alamadik cunku calismadi. Iterek cekicinin otoparkindan cikartip orda biraktik, takviyeyle de calistirmayi denedik olmadi. Ertesi sabah yine cekici tutup tamirciye goturduk. Bi de tamirciye bi suru para bayildiktan sonra araba iyi haldeydi. Taa ki dun sabah kadar. Sabah kalktigimda araba yine yerinde yoktu. Cekiciler yine mi cektiler diye kufrederek aradim cekici firmasini, ama arabayi bulamadilar. Gittim otoparklarina baktim yoktu. Orda da baskalarini aradik ama araba yok. Evet araba tam oldu diyip gece parkettigimde sabahinda calindi. Sonrasi polis tutanak falan iste. Macera Dolu Amerika, naparsiniz bu da benim kaderim. Kaskosu var arabanin ama tam olarak neleri kapsiyor bilmiyorum, onunla bi tanidigim ilgilenecek heralde calinmayi kapsiyordur.
Ha bu arada burda yollar o kadar da guzel degil, Turkiyeden farksiz. 1 hafta icinde 1000lerce km yol yaptim, buyuk sehirlere de gittim kasabalara da, biz gozumuzde buyutuyormusuz bunlari. Turkiyenin kiymetini bilmek lazim.
Bu da benden gelsin hepimize
http://www.youtube.com/watch?v=xP1lzYGgDx4&feature=related
Ha bu arada burda yollar o kadar da guzel degil, Turkiyeden farksiz. 1 hafta icinde 1000lerce km yol yaptim, buyuk sehirlere de gittim kasabalara da, biz gozumuzde buyutuyormusuz bunlari. Turkiyenin kiymetini bilmek lazim.
Bu da benden gelsin hepimize
http://www.youtube.com/watch?v=xP1lzYGgDx4&feature=related