Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

altınoluk konusunda yardımcı olacak arkadaş var mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    avrupa yakası
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bu yaz tatilmizi ailemle altınoluk da yapmayı düşünüyoruz kalacak yer konusunda (telefonla yada site üzerinden) rehberlik edecek, yardımcı olacak, tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varsa çok sevinineceğim.

    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    7g24s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2011
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial Jetmax 250
    Altınoluk'ta genelde pansiyonlar mevcut. http://www.altinoluk.web.tr/pansiyonlar/ adresinde iletişim bilgileri ve fotoğrafları mevcut. Limanın sağ ve solunda iki plaj mevcut. Genelde orada denize girilir ama limana yakın yerleri çok da temiz sayılmaz. Altınoluk merkezden ziyade Avcılar köyü civarı ya da Küçükkuyu tarafında deniz daha temizdir. Küçükkuyu da güzel bir alternatif ama deniz biraz daha serin ve dalgalı olur. Assos'da konaklamak için yer bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. Eğer Altınoluk'a gidersen yukarıdaki köyüne mutlaka gidip körfez manzarasına karşı bir çay için. Bir de Küçükkuyu'ya gidrseniz Zeus sunağına da mutlaka tırmanın.

    İyi tatiller...

  3. #3
    serotizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Harley Davidson Softail FXSTBI
    Altınoluk'u tavsiye etmem. Plajı çok pis ve çok kalabalık. 7g24s'in söylediği gibi Küçükkuyu veya önceden rezervasyon yaptırabilirseniz Assos çok daha güzel.
    Eğer biraz daha giderseniz Ören veya Ayvalık'ı da tavsiye edebilirim. Çok fazla pansiyon olduğu için yer bulmakta sıkıntı çekmezsiniz.

  4. #4

    Üyelik
    19 Kasım 2011
    Şehir
    Şişli
    Motosikleti
    Cbr 125
    Bizim yazlık'da Akçay Burhaniye arasında.. Altınoluk'u tavsiye etmiyorum bende maalesef onun yerine Assos, Ören, Ayvalık, Sarımsaklı gibi yerlere giderseniz daha memnun kalırsınız.

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Transalp
    Altınolukta çok güzel aqua park var.Zaten yol üstünde mutlaka görürsünüz.Tepede çay bahçesi var.Güneşin batışını izlemek çok zevkli oluyo.Akçay'ın az yukarısında Hasanboğuldu var.Denizden sıkılınca buraya gidip dere kenarında piknik yapabilirsiniz.Dere o kadar soğuk ki ayağını 1 dakikadan fazla tutamazsın.O soğuk suya atlayıp çığlık atanları izlemek de baya zevkli oluyo.Girişte özel mangal yeri var.Daha ileride mangal yakmak yasak.Sadece ızgara ve kömürünüzü götürerek burda etinizi pişirebilirsiniz.Kaz dağları milli parkına çıkmak isterseniz yanınıza rehber alma mecburiyetiniz var.Tek araba için maliyetli olabilir.Orada bekliyenlerle ortak rehber tutabilirsiniz.Bu arada Sarımsakılı'nın devasa plajına gitmenizi de tavsiye ederim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)