Köpekler Bisikletliyi Kovalıyor Bakın Ne Oluyor

Ben de geçen hafta beni mahallede kovalayan köpeği dönüşte duvara sıkıştırdım fena afalladı :queen: merak etmeyin temas olmadı ama köpek duvara çarpacaktı neredeyse aslında amacım zaman kazanmaktı köpekten kaçıcam derken yola bakmadan sola dönüş yapmamak için.

1.36 Da güzel kasa düşüyor adam alıyor araba gidio :)

Pisikletli fena ya :D

Ben de geçen hafta beni mahallede kovalayan köpeği dönüşte duvara sıkıştırdım fena afalladı :queen: merak etmeyin temas olmadı ama köpek duvara çarpacaktı neredeyse aslında amacım zaman kazanmaktı köpekten kaçıcam derken yola bakmadan sola dönüş yapmamak için.

Ben de geçen beni kovalayan köpeği ertesi gün site giriş kapısında yatarken görünce üstüne sürdüm. 4-5 metre varken nası bi korkuyla sıçradı anlatamam..

Ondan önceki günlerde kovalarken de durdum motordan indim üstüne yürüdüm arkasına bakmadan kaçtı.. :)

Ama gel gelelim ben hiç bi hayvana zarar veremem, kötü davranamam..

Hatta inanıyorum ki bu köpekler insanlardan kat be kat akıllı..

Neden mi? Dün motorla giderken. Kaldırımda bi köpek yürüyodu, yaklaşık 50-70 m ileride de çocuklu iki kadın yürüyordu.

Köpeğe yaklaştığım sırada köpek 2 kere arkasına baktı, ben geçerken bekledi, ben geçtikten sonra tekrar öbür tarafa bakıp karşıya geçti..

50 m ilerledikten sonra çocuklu "insanlar" yola bile bakmadan çocukla beraber yola atladı. Ani fren yapıp durunca da pis pis bana baktılar.

Gel de çık işin içinden..

Ama bisikletliye iyi güldüm :mrgreen: hatta babam noluyo diye yattığı koltuktan kafasını kaldırıp bana baktı. :mrgreen:

İnanarak kaçmış ama olmamış :D,Altında motor olsa hali ne feci olurdu demekki :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben 1 saattir gülüyorum....bisikletçi kardeş kusura bakma... :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kişi bile direk eklememiŞ yaw :)
iş bize kaldı

[YT]zS705QH2uyI&feature[/YT]

dün akşam marinada balık tutuyorum,yatlardan birinin sahibi alman kurdu köpeğiyle geldi..Köpek gördüğü kişiye havlayıp kovalıyor,hırlıyor,koşuyor :)herkeste köpekten koşarak kaçıyor,balık tutanlar bile tırsmaya başladı...
neyse oltayı bıraktım yaklaştım tekneye gel bakalım cici köpek deyip yapıştım boynuna başladım sevip okşamaya...:)
sonra kaçanlara dönüp hani nerede sizi kovalayan köpekten eser kalmadı diyince.sahibide o kendisinden korkmayanı hissediyor,niyetini biliyor dedi..
bende hayır ben köpeklerle aramda özel bir bağ var en azman en sert köpekle bile anında empati kurar iyi geçineblirim demiştim..
gercektende öyleyimdir,köpekleri çok severim...

pisikletci panik yapmış :)
motosikletinizin peşinden koşan köpekleri görünce panik yapmayın düşersiniz yoksa,onların amacı sizi ısırmak değildir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lambayı söndürecek kafa varsa, motosiklete binerken kask takmasa da olur. :mrgreen:

BENİ KOWALADILAR MOTORLA GİDERKEN 4 TANE KÖPEK BİRİ ÖNÜME GEÇDİ EZMİYİM DİYE DURDUM SAGDAN BTANESİ Bİ KAPTI BACAGIMI KİTLEDİ BAYA SÜRÜKLEDİM KÖPEGİ İLK BAŞDA ACI HİSSETMEDİM AMA SONRA AYAKKABIMIN İÇİNE KAN DOLDUGUNU FARKETTİM

Daha bugün yolda karşıdan karşıya geçen köpek tam yanından geçerken atıldı, ne oluyoruz dedim 1-2 metre geçtim bunu, karşıya geçmeye devam etti. Yoluma ne çıkıyorsun lan dercesine saldırdı yani.

Neresi komik bunun hiç bir görüntüde komik değil
O bisikletleyi düştükten sonra ısırmadıklarını nereden biliyorsunuz
o direğe çarpan siz olsaydnız yine gülecek miydiniz?

Motosikleti
insan ister istemez gülüyor abı...
bir tarafımız acıyor üzülüyor ama...ne yapalım...:mrgreen:

Motosikleti
bisikletçi kardeş tekrardan özür diliyorum ve iyice gülüyorum....
hahahahahaa
:queen::queen::queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Köpeklerin yanından geçerken debriyajı çekip geçin, yavaşlayın..
Hızlanırsanız eğer motor bağırırsa hayvan sese adrenalin salgılar ve sizden çok korkup üstünüze, yanınızdan koşmaya çalışır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar