haylaz01 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba...
Geçtiğimiz cumartesi günü bir kaza geçirdim. 3 şeritli bir yolda köprü üzerindeydik. Sol 2 şerit düz bir şekilde köprünün soluna, aşağıya doğru kıvrılırken sağ şerit ise sağ tarafa, Edirne istikametine doğru kıvrılıyordu. Ben orta şeritteydim ve önümde bir araç vardı. araç önce sol şeride geçer gibi oldu. aracın %50+ kısmı sol şeride geçti. sonra bir anda en sağ şeride kırmaya başladı fakat çok geç kırdığı için orta bariyere girdi. ben de araç solumdan geldiği için sağ şeride kırdım fakat yetmedi ve araç da o arada yavaşladığı için sol gidonum aracın sağ arka stopuna çarptı, savruldum ve düştüm.
Tutanak için 3 saate yakın bekledik çünkü 2 ilçenin sınırındaymış vs. Bir memur geldi, baya artistlik yaptı. Yok benim mesaim 5'te bitiyordu. Yok işte "almıyorum beyler tutanağı araçları da bağlıyorum" vs falan... Beni zaten dinlemediler adam akıllı. İfadeleri ortak aldı. İmza attırdı. Ben pek bir şey diyemedim o anda. Bu benim ilk kazam. Fazla anlamadım ne olduğunu. Kötü de üştüğüm için ayak parmaklarımda da kırıklar vardı.
Sorum şu olacak. Bu kaza tutanağına göre kusur 50-50 gözüküyor fakat böyle bir şey olması mümkün değil. Bu kaza tespit tutanağına nasıl itiraz edebilirim ? (Mobese de olay yerini tam görmüyor. 20m öncesini görüyor)