Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Rks XVR 250 Mağduriyet

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    02 Eylül 2023
    Şehir
    İstanbul / Kadıköy
    Motosikleti
    Honda Forza 250 + CB750 Hornet
    gerçekten zor bir durum, tr de özellike honda yamaha iyi gidiyor diğer iyi markalarda gayet güzel, en azından böyle bir durumda yardımcı olacaklarına eminim.

    youtube da yolda giderken motoru yanan bir adam izlemiştim yuki ya da rks gibi bir marka olabilir yine, eğer ki bütçeniz varsa daha düşük bir motor alın ama honda ve yamaha gibi markalardan caymayın derim. burada dava açsan bir şey çıkar mı bilmiyorum ancak çok uzun süreceği için o dava siz kendi çözümünüzü zaten uygulamış olursunuz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Nasate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2017
    Motosikleti
    Artık Yok. Kim bilir nezaman...
    Geçmiş olsun. Dava açsanız bile kaç yıla sonuçlanacağı belli olmaz. Malesef ucuz etin yahnisi durumu.. Servisten sıra alıp bekleyip yaptırmanız daha iyi olurdu.
    "Çok Bilen Çok Yanılır"

    Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...

  3. #23

    Üyelik
    19 Şubat 2016
    130 ile çukura girseydin muhtemelen şuan komadaydin , motosiklet ise geri dönüşüme girip jilet olmayı bekliyordu. Böyle sacmalıkmı olur, arkadaş passata arkadan vurdu ,Mondial Cg ile 70,80 km/h hızla amortisörler yamuldu jant motor bloguna yapısti dedeağaç kavunu gibi oldu , fakat ne kırılma nede kopma meydana gelmedi .

  4. #24
    BoraKara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2020
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Scrambler
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah korumuş, size bir şey olmasın.

    Çin malı motorlar konusunda defalarca soyledim gercekten sikintili, şans eseri bazen problemsiz denk gelsede motosiklet işi sans birakilacak bir olay degildir. Hinti, Tayvanı hepsi birbirine benzer malesef, Çinliler bunlarinda altında kaliyorlar.

    Gerekirse daha dusuk hacimli alın, gerekirse tarzinizi degistirip farkli tarzda alın. Ama 50 cc olsun Japon olsun Motosikletiniz. Uzulerek soyluyorum ama durum boyle, evet insan istedigi tarz yada yeni motosiklete binmek istiyor fakat olmuyor, daha cok uzuluyorsunuz.
    iptaluyelik02 bunu beğendi.

  5. #25

    Üyelik
    08 Ağustos 2022
    Motosikleti
    Kymco AK550
    Alıntı yenividivici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkınızı hukuki yollardan arayın diyeceğim ama zaten bu bilince erişmiş olsanız rks almazdınız. bu olaydan bir cacık cıkmaz gibi. geçmiş olsun.
    şöyle yorumlar forumdan uzaklaştırma cezası almalı. başlığı açan arkadaş şuna hakkıyla cevap verse o uzaklaştırma alır ama bu cezasız kalıyor. eski bir cevap ama görünce sinirim bozuldu.

  6. #26
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    23 Temmuz 2007
    Türkiye'de adalete ulaşmak güç ve pahalıdır.siz haklılığınızı ispat edip zararınızı kurtarmak icin çeyrek motor parası ve yıllarınızı harcarsınız ve alacağınız sonucun işe yarar olup olmayacağı tartışılabilir ve edeceğiniz küfürler öfkenizi soğutmaz.
    zaman geçirmeden tüketici hukuku konusunda calışan bir avukata başvurun ve zaman geçirmeden delil tespiti yaptırın.Sonrasını avukat size izah eder.
    Ayrıca ithalatçıya bir şekilde ulaşın ,konuyu mümkün olan tüm sosyal medya platformlarında paylaşın.Sosyal medya bazen gerçek anlamda etkili,twitter(x),eksi sozluk vs,motosiklet forumları ne varsa kullanın,ama daha vurucu başlıklarla.Bu ülkede reklamın kötüsü olmaz mottosu var,kimse rezilliği umursamıyor ama satışların azalma ihtimalini belki umursarlar.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)