Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

400 km sonra gelen kaza

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    21 Eylül 2016
    Oncelikle Selamlar . 2 ay önce kuba superlight almıştım. 2 ay boyunca hiç yağmurlu havada kullanmamistim. Okuldan saat gece 8 civarı çıktığımda çiğ yağıyordu. Bizim okulun yoluda acayip derecede bayır ve virajli. Motora binmeye giderken bile ayaklarım asfaltta kayiyordu. İçimde bi his vardı zaten kaza yapican lan sen falan diyordum . Sonra çalıştırdım aşağıya doğru 1.viteste kompresör e aldım yavaş yavaş iniyorum. Birinci virajı rahat aldım. 2 virajda ne olduğunu anlayamadım herşey güzel giderken bi anda motor altımdan kaydı yaklaşık 30 m suruklendi. Bende birşey yok direk popomun üstüne düştüm motorun gidisini izledim bildiğiniz. Yanına gittiğimde çalışıyordu kaldırınca stop etti haliyle .sonra çalıştığında bi sıkıntı yoktu . Eve geldim sabah gittim ise . İş dönüşünde motorda bi boğuk ses vardi .gaz yemiyor . Gazi bırakınca stop ediyor . Şimdide benzin koydum. Hala aynı şeyi yapıyor. Acaba sorun nedir ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Ba$kan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Öncelikle çok geçmiş olsun,motor'da gözle görülür bir darbe var mı?

  3. #3
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Ulan ilk defa tecrübeli olduğum biri
    Bir konu "Yan yatmak" Hocam çok geçmiş olsun öncelikle, aynı durumu birebir bende yaşamıştım (motorun boğulma olayını) Dediğin gibi düştüğüm gün bi problem yoktu ertesi sabah calistirdigimda motor resmen can çekişiyor, gaz kesince stop ediyordu, bu gün yarın servise giderim derken idare ettim, bi baktım kendi kendine geçmiş, kaza olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama bi iki gün düzenli düşük devirde sür sakin kullan, dinlensin yani motor, belki benimki gibi kendi kendine geçebilir.

  4. #4
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Gecmıs olsun, benım tavsıyem servıse goturup gostermenız. Bazen bızım gozle gorup veya sururken anlayamaycagımız sorunlar olabılıyor motorda. Ustanın gormesınde fayda var,tedbırı elden bırskmsyın.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)