Sanırım biraz gazı fazla açtığım için düştüm,motorun depo kısmında file vardı o yırtıldı onun dışındada bendede motordada hasar yok,Allah beterinden korusun hepimizi,iyi seyirler
Sanırım biraz gazı fazla açtığım için düştüm,motorun depo kısmında file vardı o yırtıldı onun dışındada bendede motordada hasar yok,Allah beterinden korusun hepimizi,iyi seyirler
geçmiş olsun, lastiklerin dişli ise, karda sürebilmekde beceri ister, tıpkı ilkkez bisiklete binip dengeyi sağlamak gibidir.. inatlaşırsan sende kar üstünde drift yapabilirsin )
geçmiş olsun dostum. Bu havada binmek cesaret işi. Ben daha beceremedim
Yalnız vidyoyu sesi iyice açıp bir kaç kez izledim.
Sanki açmaktan çok birden gazı kapattın diye düşmüşsün gibi geldi bana.
Sanki ilk kaydığında bakışını ileride tutup gazı daha yavaşça kapatsaydın şansın daha fazlaymış
Tabi burası sıcak ve rahat, tekrar tekrar oynatıp bolca düşünecek zamanım oluyo : )
Karda kullanmak zordur benimde ybr ile denemişliğim var yerde 3 ,4 santim kar fren yapmadıkça kaymadı bazen bilerek fren yaptım onda bile sıkıntı olmadı belkide yolda buzlanma varsa o yüzdende düşmüş olabilirsiniz tabi karda kullanıyoruz düşmek normaldir.
Teşekkür ederim,gazı birden kapatmışta olabilirim oraları pek hatırlayamadım şimdi
geçmiş olsun 2 hfta önce bende karda düştüm :D
Geçmiş olsun. Yaşadığınız son kaza bu olsun.
Yalnız Ankara'ya iyi kar yağmış. Keşke İstanbul'a da yağsa.
Geçmiş olsun karda kayıp dusmen gayet normal bunu goze alıp cıkmıssındır zaten oyle dusunuyorum o yuzden kaymanla ılgılı degılde dızlıgını daha sıkı baglaman gerektıgı hakkında bır ders almalısın bu kazadan.. Daha yüksek bir süratte kaza geçirirsen ve o dızlık yıne donerse cıddı sıkıntılar olusturabılır dostum
geçmiş olsun
o yola o ortama göre döndükten sonra o hızın çok gereksiz düşme sebebin hızlı gitmen tamamiyle..
İnsan yaşadıkça sürdükçe tecrübe ediyor bende bu şekilde ufak kazalarla kısa zamanda çok tecrübe edindim ee atalarımız boşuna dememiş bir musibet bin nasihatten iyidir diye : Büyük kazalar olmadığı sürece bu tür kazalar bize tecrübe katacaktır
düşeceğini bile bile hızlanmışın. daha önce düşmüşmüydün bu biraz meraktan olmuş gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)