Merhaba arkadaşlar.

Dün saat 20:30 civarında yeniköy üzerinden sanayi mahallesine motorla giderken Yeniköy Honda servisi bitişiğindeki çiçekçinin önünde yağıştan dolayı kötü bir kaza olmuş

Yetişmem yere geç kaldığım için biraz sabırsızlık ediyordum Yeniköyde bu saatte bu ne trafiği diyerek trafiğin solundan ilerlerken polis ışıkları dikkatimi çekti kaza vardı belliydi, tam modeline dikkat etmedim ama ISUZU D-MAX gibi jeep tarzı kamyonet park halindeki bir peugeot arabasına kayması sonucu tam yandan vurmuş ama yaklaştıkça ve yanlarından geçerken 2 araç arasında beyaz VESPA veya onun tarzında SYM veya KANUNİ marka bi motor arada kalmış Kaza görüntüsü ciddi boyutta idi, çarpmanın etkisi ile park halindeki aracın arkası kaldırıma çıkmış.

İlk etapta hondanın servisinde ki bir motor veya çiçekçiye gelmiş park halindeki bir motor gibi sandım ama kazanın yanından geçip arkama baktığımda ise hemen motorun önünde yerdeki kask içimi kanattı Çünkü çoğu kişi kaskını motor üstüne bırakmaz çalınmasın diye.

O an ordan bi motorcu geçerken kazanın arasında kalmamıştır inşallah park halindeki bir motordur umarımda üzücü bir haber değildir inşallah.

Dipnot: Kaza yerinde yaralı veya ambulans yoktu, polisler ve bi kaç kişi vardı kaza etrafında

Bu forumda bilen gören veya bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Yazının başında da dediğim gibi yetişmem yere acele ediyordum ya o görüntü karşısında elim gaza gitmedi! Normalde çok sakin normal kullanırım ama bazen herkes gibi yetişmek için gazı açardım nadiren. Ve ne yazıkkı dünkü görüntü bana bunun yanlış olduğunu kanıtladı.

Herkese kazasız belasız sürüşler, tekeriniz daima yola düz bassın, iyi günler.