Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bir günde 3 kaza haberi...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Creep3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2005
    1-Pizza yetiştireceğim derken…

    Beşiktaş Palanga Caddesi'ndeki İstanbul Merkez Komutanlığı önünde saat 18.50 sıralarında meydana gelen kazada, bir pizza dükkanının motorlu servis elemanı Ferdi Aydın hayatını kaybetti.
    http://sozcu.web.tv/video/ozhfxzmnlaw

    İddiaya göre, kaza şöyle oldu: E.K.’nin kullandığı araç Barbaros Bulvarı yönünde ilerlerken, Ferdi Aydın’ın kullandığı motosiklet aniden karşıdan gelen aracın arkasından çıkarak, E.K.’nin bulunduğu şeride geçti. E.K., direksiyonu sağa kırmasına rağmen, motosiklet araca çarparak savruldu. Bir pizza Motorlu servis elemanı Ferdi Aydın (20) kaza yerinde hayatını kaybetti.
    “SOLLAMAYA ÇALIŞTI”
    Kazanın görgü tanıklarından Koray Aydın, “Bir dakika önce filan oldu galiba kaza. Valla sollamaya çalışırken işte, gömdü. Sollamaya çalıştı çünkü abi. Burada bayağı bir trafik vardı, o da acele etti galiba. Sollamaya çalışırken arabaya gömmüş işte. Can çekişiyordu işte biz geçerken buradan. Ondan sonra da ölmüş. Valla kulağından filan kan geliyordu” dedi.
    Olay yerine gelen polis ekibi inceleme yaparken, E.K. ve arkadaşları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın ardından polis caddede trafiği kontrollü olarak sağladı.

    2-Emekli astsubay kazada öldü

    Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, otomobille çarpışan motosikletin kasksız sürücüsü emekli astsubay 73 yaşındaki Ferah Yeşillik, ağır yaralandı.

    Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Yalıkavak Mahallesi Gökçebel Mevkii’nde meydana geldi. 69 yaşındaki Ayfer Güneş yönetimindeki 48 UN 6076 plakalı otomobil ile benzin istasyonundan çıkan emekli astsubay Ferah Yeşillik’in kullandığı 41 E 4768 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 30 metre sürüklenen kasksız sürücü Yeşillik’in sol ayağı bileğinden koptu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Yeşillik’i ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan müdahalelere rağmen, Yeşillik yaşamını yitirdi. Kazanın ardından şoka giren otomobil sürücüsü Güneş’i vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Gözaltına alınan ve alkolsüz olduğu belirlenen Ayfer Güneş, Yalıkavak Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Otomobil sürücüsü Güneş’in ilk ifadesinde, “Göltürkbükü’ne giderken motosiklet sürücüsü aniden yola çıktı. Fren yapmama ve korna çalmama rağmen durmadı. Çok üzgünüm” dediği öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    3- Motoru ittirirken öldüler...

    Motorsikletlerini ellerine alarak yol kenarında yürüyen iki genç arkadan gelen aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

    İzmir’in Bergama İlçesi’nde, arıza yapan motosikletini iterek götürmeye çalışan 18 yaşındaki Egemen Alkaya ile yanındaki arkadaşı 17 yaşındaki Berkan Uzun, arkadan gelen otomobil çarptı. 2 liseli gençten Alkaya kaza yerinde, Uzun ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazanın ardından kaçan otomobilin sürücüsü Mazlum Savaş, İzmir’de polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
    Trafikte tehlikeli hareketler!Trafikte tehlikeli hareketler!
    Bergama Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü 10′uncu sınıf öğrencisi Egemen Alkaya, arkadaşı Bergama Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü 10′uncu sınıf öğrencisi Berkan Uzun’u da yanına alarak, dün akşam, babası 50 yaşındaki Erol Alkaya’ya ait 35 VPF 79 plakalı motosikletle gezintiye çıktı. İki arkadaştan Alkaya’nın kullandığı motosiklet saat 24.00 sıralarında, Bergama- İzmir karayolunun 13′üncü kilometresindeki Yenikent Mahallesi yakınlarına geldiklerinde arızalandı. Alkaya ve arkadaşı Uzun, motosikleti iterek götürmeye başladı. Bu sırada arkadan gelen, emekli öğretmen 61 yaşındaki Mazlum Savaş yönetimindeki 35 EA 0493 plakalı otomobil, motosiklet tutkunu iki gence çarpıp kaçtı.
    Alkaya olay yerinde yaşamını yitirken, arkadaşı Uzun ağır yaralı olarak Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Uzun, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
    Polis kazanın ardından görgü tanıkları ve yol güzergahındaki bir akaryakıt istasyonunu güvenlik kamerasından iki gence çarpan otomobilin plakasını tespit edip, sürücüsü Savaş’ı İzmir’de yakalayıp, gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Pizzacılara bişey diyemiyorum forumda bunlar için 3 konu açtım. Cehaleti yenmek mümkün değil

    Benzinlik çıkışı çok klasik, çok başit bi hatalardancanlar gidiyor

    kenarda motor ittirene vurmaksa affedilir gibi değil. 50-55 yaşından sonra göz kontrolü şart. Yaşlılar görüyor ama çok geç oluyor
    acayüp bunu beğendi.

  3. #3
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    2 ci kaza çok yakınımdaydı. Bikaç km. Evet ayağı kopmuş. Kim olduğunuda burdan ögrendim. Yanlız bayan sürücü çok hızlı vurmuş. Orada okadar işyeri,banka,alışveriş merkezi,ev varki,orda o kadar basılmaz. Yani kimse kusura bakmasınlar,çarpan bayan muhtemelen istanbullu 34 plaka tatilci. Ana yoldan giderken ben ara yollardan benim geldiğimi görerek yola fırlayan,beni türlü türlü trafikte tehlikeye sokan 34 plakadan. Bunların çoğu da emekli olmuş yaşı başı geçmiş insanlar. Refleks yok, gözü görmez, kulağı duymaz. Neyse uzatmayayım. Ölüşlere Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
    acayüp ve wampaa bunu beğendiler.

  4. #4
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Mekanları cennet olsun.
    Dikkat edin arkadaşlar. Motosiklet sürücüsünün, araba sürücülerine oranla on kat dikkatli olması gerekli.
    Gerekirse medyum olacaksınız, tehlikeyi sezeceksiniz...
    Hata affetmez iki teker...
    acayüp, Thracian ve GP500-1st bunu beğendiler.

  5. #5
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    kazma araç şöför ler ve kazalar türkiyede elimde yetki olacak ehliyetlerin yüzde 80 ini toplarım biz niye kaza yapmıyoruz 6 senedir günde 150 km araç kullanıyoruz bırak aracı ne yayaya ne motora çarpmadık

  6. #6
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    2 ci olayı tekrar araştırdım. Dediğim gibi. Araç 34 plaka, şöförü 69 yaşında bir bayan. Bodrumda bunlar tam ölüm makinesi. Ne trafik tanıyorlar ne motor. Motor benzinlikten çıkıyor, araç benzinliğin karşısındaki tekzen mağazasından. Karşı karşıyalar. Araları 50 metre. Ne ara okadar hızlanmışlar anlamış değilim. Motor okadar sürüklenmiş, adamın bir bacağı kopmuş, digeri kırılmış ve parçalanmış. Allah rahmet eylesin. 34 plaka lar bodrumda tam ölüm makinesi. Özellikle yaşlı sürücüler.

  7. #7
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    hiç biri de önlenemeyecek kazalar değilmiş.
    ocak şubat mart ayında 1 . haberdeki yerde ben de paket servis yaptım ve aynı yolu günde en az 10 kere gidip geliyordum. paketçiler
    beşiktaşın gayrettepenin trafiğinde kaybettikleri zamanı bu yolda kazanıyorlar . ama ne kazanmak topu topu 1,5 km yolda.
    ne olur kurye arkadaşlar hız yapmayın. bırakın geciksin soğusun şu lanet pizzalar kebaplar.
    sipariş verenlerden de ricam en azından bu forumdaki motorcu arkadaşlar biraz anlayışlı olsun.firmaların yemek sepetinin dakika muhabbetini kaldıracağı yok bari bizler biraz sabırlı olalım.
    wampaa bunu beğendi.

  8. #8
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Başımız sağolsun.

  9. #9
    orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2011
    Şehir
    Kocaeli, Başiskele
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Allah rahmet eylesin.

    Yıllar önce gene yaz aylarında büyük eniştemi motor ile bodrum hastane kavşağında kırmızı ışıkta beklerken alkollü bir sürücünün kullandığı kiralık bir arabanın arkadan kendisine hızla çarpması sonucu kayıp etmiştik.
    Bu yüzden hem bir motorcu hemde bir bodrumlu olarak bende özellikle bu aylarda bodrumda motor kullanacak arkadaşların daha dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. Zira her taraf alkollü araç kullanan tatilciler ile dolu oluyor.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)