Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

FECİ KAZA

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    02 Mayıs 2013
    Bu gece bostancı ptt hastahanesi karşı şeridinde kartal istikametinde 2 motor 2 binek araç ve 1 servis minibüsünün karıştıgı çok tehlikeli bir kaza olmuş ben yaklaşık 00:30 cıvarı geçerken görebildigim kadarıyla 1 scooter yan yatmış 1 enduro ikiye bölünüp katlanmış bıneklerdeki hasarları göremedim servis minibüsünün sağ ön tekeri dışarı katlanmıştı ambulanslar polisler çekiciler yolu açık tutabilmek için ilerlettiler trafıgı duramadım.görebildigim 2 kask enduronun yakınlarında yanyana konulmıştu.yatan motorcu göremedim bagırışlar vardı sürekli dörtlülerimizi yakıp ilerlememizi işaret ediyorlardı.inşallah allahtan dilegim hiçkimseye birşey olmamıştır kazazede göremedim hastahane yakın oldugundan kaldırılmış olabılır ben gördüğümde yarım saat olmamıştı çünkü bostancıdan koşuyolu istikametine geçerken kaza yoktu dönüşte gördüm.enduro gs 1200 benziyordu ama emin değilim.scooter sadece yatmış görünüyordu enduro kötüydü allah yardımcısı olsun muhtemelen mınıbüs enduronun üzerinde geçmiş olabilir çünkü minibüsün ön sağ tekeri iç yüzeyi komple yere temas ediyordu..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    aytacaksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2011
    Şehir
    Bakirkoy/Istanbul
    Motosikleti
    Honda VFR800X Crossrunner
    az bile. emniyet 1 tane onlem almadi minubusler ile servis araclari icin. sorsan hepsi vatanini milletini cok seviyor ve bizler icin calisiyorlar.

  3. #3

    Üyelik
    17 Mayıs 2013
    birde arka camlarına bu munibuste İstanbul beyfendisi çalışıyor yazıyor utanmadan..o kadar uyuz oluyorumki herflere anlatamam,,motorcu arkadaşlar bu sözde İstanbul beyfendisilerine(kazmalara)dikkat etmelidir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)