Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Shark Ridill alınır mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Merhabalar,

    Uzun bir aradan sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim. Dominar 400 siparişi geçtim. Gelene kadar da ekipman işini halletmeye koyuldum.

    İlk motorumu aldığımda Shark almıştım. İlk büyük kazamda sağlam olduğuna da ikna olduğum için içten içe markaya çok güveniyorum. Bu nedenle Bir sonraki motosikletimi alırken de Shark almıştım. Ridill’ın Sharp sonuçları da eski kullandıklarımla aynı.

    Bugün arkadaş MT marka kasklara bakmamı söyledi. Biraz kafam karıştı açıkçası. Revenge hem fiyat olarak daha uygun hem de Sharp puanı daha yüksek. Gerçi şuan piyasada Revenge 2 var ama değişmemiştir diye düşünüyorum (?).

    Sizce hangisini almam mantıklı seçim olur? Güvenlik ön planda ve Fiyatı max 4000 TL olacak başka öneriniz var mıdır?

    Diğer ekipmanlar konusunda da ayrı başlık açmam belki daha makul olur ama yine bilgisi olan varsa: Riderdenim Efil mont ve Efil pantolon almayı düşünüyorum. Bu konuda da olumlu olumsuz deneyiminizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.

    Şimdiden teşekkür ederim
    Keyifli sürüşler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200 15"
    Bende yeni ekipman dizen biri olarak Revenge 2 kask bakarsanız kullandığınız kaskın bedeninin 1 büyük bedenini almanızı tavsiye ediyorlar, diğer kaskların L bedeni bu kaskın Xl modeline bedel boyutta oluyor. Revenge 2 modelini yeni aldım ve bugün ufak çaplı sürüşümde test ettim çok çok çok memnun kaldım tabi bunun en büyük etkeni önceki kullandığım kaskın tırt olmasıydı, güvenlik olarak düşeceğini sannetmiyorum aksine arttığını düşünüyorum çünkü yeni model olan kaskın aynı sertifikaların güncel versiyonlarından almış olması.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler