Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Shark Shestler carbon 2 hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    fullthrottle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2008
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Burgman 650 Executive / Snow Owl
    Silverwing 600 ardına Xmax 400 kullandığım 2 yıl boyunca bana gayet konforlu ve çok da kaliteli sürüş sunan Nexx sx100 kaskımı hem yılı itibariyle hem de artık 1100xx sürücüsü olma sebebim ile değiştirme yoluna gittim. Piyasayı epey karıştırıp kafama 20 tane kask takıp çıkardıktan sonra nihai kararımı Shark Carbon 2 Shestler ile verdim.

    -Kullanımı çok rahat. Güven veriyor.

    -Vizörü bugüne kadarkilerin en iyisi diyebilirim renkler ve görüş açısı çok güzel

    -Rüzgar mukavemeti şaşırtıcı bir derecede iyi. Özellikle 160 ve sonrası hızlarda tam yatış halinde kaskın spoilerları işlerini iyi yaptıklarını hemen gösteriyorlar. Boyun yükünü kendi ellerine alıyorlar ve başınız rüzgar tünelinin içinde kalıyor. Kısacası kaskınızı siz değil rüzgar taşımaya başlıyor.

    -Shad kulaklık kullanıyorum yuvalara sorunsuz oturuyor ve mikrıfında gayet yeterli mesafede durmakta ağzıma falan değmiyor.

    -Vizörün 1 mm'den başlayan 'crack open' tabir edilen açılma aralığı ile her süratte oldukça keyifli havalanma değerlerine sahip.

    -Ses alma konusuna gelirsek. Gerçekten bu konuda beklentinin ne olduğunu hiç anlayamıyorum. Motor sesi mi Rüzgar sesi mi daha çok insanları rahatsız eder bilmiyorum ama aerodinamisi rüzgar tünelinde yapılmayan kaskalrın 'ıslık' tabir edilen hatta bir opera korosunun çınlamasına benzeyen çığlıklar atabildiğini biliyorum. Bu kaskata bunlar hiçbir şekilde yoklar.


    Çok memnunum tavsiye ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    04 Eylül 2020
    Motosikleti
    NC750X
    Merhaba,

    Shark Carbon 2 Shestler'den kastınız Shark Spartan GT Carbon galiba değil mi?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)