- Konu Yazar
Akvaryum hobisiyle ugrasan ugraşmak isteyen herkes buyursun.
Senin çikletlere ne oldu Derya?(bu arada ben Kaan okuldan =) )160 lt akvaryumum var içinde 8 tane koi ve 1 tane köpekbalığı var.
Ramazan bayramında tatildeyken intihar ettiler. Havalandırma durmuş geldiğimde 30 küsür ciklet suyun tepesinde asılı duruyolardı su bembeyazdı..Senin çikletlere ne oldu Derya?(bu arada ben Kaan okuldan =) )
Geçmiş olsun Ahmet hocanın çikletlerde hakkın rahmetine kavuştular arkadaşta piranaları getirdi =) şimdi çiklet yavruları yem oluyorRamazan bayramında tatildeyken intihar ettiler. Havalandırma durmuş geldiğimde 30 küsür ciklet suyun tepesinde asılı duruyolardı su bembeyazdı..
bitki akvaryumu olan varmı aranızda ben 60.40.40 akvaryum yaptırdım daha dolduramadım boş duruyor..
2. el satılık dış flitreye ihtiyacım var.
Vayy otopsici.600 litre bitkili 100 litre boş yem için gerekli canlıları beslediğim akvaryum
(bu arada diskus bakılması en kolay balıktır sadece pahalı olduğundan çok zormuş gibi algılanıyor)
tabi son akıbetlerini bilmiyorum depremden beridir eve hiç girmedim (korkuyorum arkadaş giremiyorum eve)