[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu
-
25 Aralık 2009, 11:22
Günaydın abiler,kardeşler ,MT ahalisi..... Hayırlı cumalar ,bereketli işler...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Reklamlar
-
25 Aralık 2009, 11:24
emomen adlı üyeden alıntı
Günaydın abiler,kardeşler ,MT ahalisi..... Hayırlı cumalar ,bereketli işler...
Hayırlı cumalar,, günaydın, Hayırlı işler...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
25 Aralık 2009, 20:13
Selam bilgi işlemciler
İşler yoğun galiba bugün fazla hareketli değil burası
-
25 Aralık 2009, 20:17
Hayret bugun kimse yazmamış bişey
-
25 Aralık 2009, 20:21
İki gün boyunca bilgi bonbardımanından sonra herkez bilgisayarını kurcalıyor galiba
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
25 Aralık 2009, 20:32
hepnizi hacklicem
-
25 Aralık 2009, 23:21
edii adlı üyeden alıntı
hepnizi hacklicem
Ip adresimi hemen göndereyim abi, yabancı hackliyeceğine sen hackle
Bu gün işler yogundu..Malesef yalnız bıraktık buraları ...
-
26 Aralık 2009, 00:07
Madem yakindiniz benden size bir soru VirtualBox ta FreeBSD yuklemeye calisiyorum ama indirdigim iso yu cd image olarak gormedigi icin acamiyorum bunu cd ye cekip kullanmadan nasil cd image olarak locate ettiricem cd harcamak istemiyorum.Ayrica aranizda solaris kullanan var mi?
-
26 Aralık 2009, 00:37
Jubaa adlı üyeden alıntı
Madem yakindiniz benden size bir soru VirtualBox ta FreeBSD yuklemeye calisiyorum ama indirdigim iso yu cd image olarak gormedigi icin acamiyorum bunu cd ye cekip kullanmadan nasil cd image olarak locate ettiricem cd harcamak istemiyorum.Ayrica aranizda solaris kullanan var mi?
jubaa selamlar İso ve nrg kalıplarını en iyi Daemon Tools açar, Sanal cd sürücü oluşturup mount edebilirsin. Ben isoları bu şekilde açıyorum, kullanışlı bir yöntem...
-
26 Aralık 2009, 01:46
jubaa selamlar
İso ve nrg kalıplarını en iyi
Daemon Tools açar, Sanal cd sürücü oluşturup mount edebilirsin. Ben isoları bu şekilde açıyorum, kullanışlı bir yöntem...
O benimde aklima geldi ama linux benden akilli cikti gormuyo bi turlu cd image olarak.
Mecburen cdye cekicem bende burda bi abimiz vardi FreeBSD kullaniyorum demisti merak ettim deniyicem simdi bakalim VirtualBox ta eger begenirsem 3.bi isletim sistemi kurucam bilgisayara tabi bide ondan sonra arch linux kurucam toplam 4 tane olucak
En fazla 4 e bolebiliyoruz dimi fiziksel bellegi.
-
28 Aralık 2009, 04:14
Abi, selamlar
Nerodaki hata tam olarak nedir, görsek daha iyi olur ama, ilk yapaçagın iş nero versiyonunu degiştirmen olur, birde yazdırma hızı nedir dvd yazarken?
Aklıma bir şey daha geldi
yıllar önce karşılaştıgım bir sorun daha vardı neroyla ilgili dvd yazarken media yı kapatma seceneği tıklı olmadıgında yazılan dvd hiç bir yerde çalışmaz , nero cd yazma seceneklerinde sonlandırma tıklanmış durumdamı?
abi tekrar denemem lazım hızı görmem için görünce yazarım buraya, ilgin için teşekkür ederim
avkan65 adlı üyeden alıntı
arkadaşım bu tür sorunlar yakın inceleme gerektiren sorunladır ,sistemden kaynaklanmıyor bence ,neronun hangi versiyonunu kullanıyorsun önce onu bilmek lazım ,tavsiyem nero 6 ultra edition dur, en iyi pratik ve en işlevsel versiyonlarından biridir cd yi çıkardığında cd nin çizildiğini bahsetmişsin bu çizilme dediğiniz olay bana göre şöyle, siz cd yi takıyorsunuz ve kopyalama işlemini başlattığınızda cd yanmaya yani yazmaya başlıyor ,taki hata verene kadar ve hata verince siz yazma işlemini bir şekilde duruduruyorsunuz bu aşamada siz cd yi çıkardığınızda izler görüyorsunuz çünkü boş media cd burn olurken(yakarken) yani yazarken iz bırakır sanırım bahsettiğiniz çizilme bu, çünkü optik göz cd yi çizmez ,çizme olasılığı yok ,mekanik bir sürtünme olmuyor çünkü yakarken ,bana nero versiyonunu ve başlangıçta yaptığınız seçenekleri detaylı anlatırsanız size yardımcı olabilirim .yazma hızı seçeneği böyle bir durum oluşturmaz ..dediğim gibi bir yerlerde hata yapılıyor,olayı biraz açmanız lazım
evet çizilmeden kastım dediğin gibi, yazım başlıyor, cd iz yapmaya başlıyor yani, ama sonra kendiliğinden duruyor, tekrar bir deneyip detaylı yazarım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
28 Aralık 2009, 06:11
Musti neden çizildi bilen varmı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
28 Aralık 2009, 08:36
Günaydın Bilgi işlem ve donanım uzmanları.
Güzel kazanclı Bir Hafta olması dileğiyle
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
28 Aralık 2009, 09:19
Günaydın MT'nin Reset seven, Format atan ve her çekmecesinden ayrı bir bilgisayar parçası çıkan ahalii... Hepinize bol iş , az sorun , bol kazançlar
-
28 Aralık 2009, 09:47
odam konu komşunun bilgisayarıyla doldu odamın camına yazıcam zaten pc'nize bakım yapılır diye
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
28 Aralık 2009, 11:32
ARBETUS adlı üyeden alıntı
odam konu komşunun bilgisayarıyla doldu
odamın camına yazıcam zaten pc'nize bakım yapılır diye
seninde benden farkın yok , annem bu gidişler kovacak beni evden , ev bilgisayar doldu...
-
28 Aralık 2009, 13:37
seninde benden farkın yok
, annem bu gidişler kovacak beni evden , ev bilgisayar doldu...
he valla. ev beyrut telekom gibi kablo kaynıyor
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
28 Aralık 2009, 14:11
elektro marketten harici disk aldım 2tb fiyatı 299 bonusa vade yaptılar 325 e geldi.
niyeti olan var ise fiyatı diğerlerine oranla gayet iyi. hatta ben aldığımda sonuncuyu almıştım bostancıdaki yerden.
laptopa win7 kurdum hdmi ile xp varken bağlandığında ses iletmiyordu şimdi seside iletiyor.
mis gibi oldu tam istediğim seyir sistemini kurmuş oldum.
yalnız sıkıntı bs player ile film izlerken altyazıları görüntünün altındaki siyah bölgeye almıyor.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
28 Aralık 2009, 14:15
Forumdan Uzaklaştırıldı
VLC Player kullanırsan altyazıın boyutunu yerini vs.. ayarlar değiştirilebiliyor.
-
28 Aralık 2009, 14:50
The Dude adlı üyeden alıntı
elektro marketten harici disk aldım 2tb fiyatı 299 bonusa vade yaptılar 325 e geldi.
niyeti olan var ise fiyatı diğerlerine oranla gayet iyi. hatta ben aldığımda sonuncuyu almıştım bostancıdaki yerden.
laptopa win7 kurdum hdmi ile xp varken bağlandığında ses iletmiyordu şimdi seside iletiyor.
mis gibi oldu tam istediğim seyir sistemini kurmuş oldum.
yalnız sıkıntı bs player ile film izlerken altyazıları görüntünün altındaki siyah bölgeye almıyor.
http://www.gomplayer.org/
belki bu bir çözüm olabilir..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler