Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2 Teker Eksik 2 Teker Fazla Aynı Yoldayız etkinliği düzenlendi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Motosiklet sürücülerinin trafikte karşılaştığı tehlikelerin hem motosiklet sürücüleri hem de otomobil sürücülerinin bakış açısıyla ele alınacağı bir etkinlik Motoliz tarafından düzenlendi.

    Etkinlik kapsamında hayatını kaybetden motosiklet dostlarımız için anma töreni düzenlenirken, buluşmada trafikte daha güvenli motosiklet sürmek için gerekli bazı noktalara değinildi.

    "Doğru güvenlik ekipmanı nasıl seçilir? Ekipman seçerken yaptığımız hatalar nelerdir?" konularında Motoliz ekip lideri Harun Köksal, "Motosiklet deneyimi yaşamamış insanlarla motosikleti deneyimleyerek sevdirmek. İstanbul'u bir motosiklet şehri yapmak mümkün mü?" konusunda Scotty uygulamasının pazarlama direktörü Cenk Kaya, "İstanbul trafiğinde güvenli sürüş için dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? "gibi konularında Yamaha Riding Academy eğitmeni Metehan Yılmaz katılımcılara bilgi verdi.

    Kaza esnasında yapmamız gerekenler ve yapmamamız gerekenler. Kriz nasıl yönetilmeli ? Uzun yıllar boyunca yaptığı kaliteli içeriklerle bilinçli motosiklet kullanımına yaptığı katkılar dolayısıyla saygı duyulan ve sevilen Motovlogger Motorcu Muhabbeti ile söyleşi yapıldı.

    Otomobil sürücülerinin gözünden motosiklet sürücüleri ve motosiklet sürücülerinin gözünden otomobil sürücüleri. Trafik bilincini nasıl arttırabiliriz ve bizlere düşen sorumluluklar neler? Motosiklet videoları ve motorcunun sorunlarına olan hassas duruşu ile camia tarafından takdir toplayan OTOPARK.com kurucusu Sinan Koç ile söyleşi yapıldı.









    Metehan Hoca çok faydalı bir teorik eğitim ile aramızdaydı. Asil Özbay Moğolistan yolculuğunda başına gelen zorluklardan ve bunları nasıl aştığından bahsederek katılımcılara ilham verdi.



    Motorcu Muhabbeti son zamanlarda yaşanan kazalar ile alakalı yaptığımız hatalar ve almamız gereken önlemlerle alakalı bilgilerini paylaştı. Ferhat Hakan, trafiğin bilinçlenmesi için motorculara büyük sorumluluk yüklendiğine değindi.



    Özgür Gerçel ve Sinan Koç motosiklet sürücüleri ve otomobil sürücüleri arasındaki gerginliğin aşılabilmesi için bize düşen görev ve sorumluluklardan bahsettiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2016
    Şehir
    Londra
    Motosikleti
    Bisiklet
    Video yok mu?
    Hamdım, piştim, hala hamım.

  3. #3

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Kusura bakmayın ama kendi çalıp kendi oynamak gibi olmuş biraz. Yapılabilse eğer ticari araç sürücüleri temsilcileriyle ortak bir organizasyon daha faydalı olurdu. Sadece 4 teker kullanıcılarından, motosiklet kullanıcılarının sorunlarını ve taleplerini anlamak, karşılıklı uzlaşı sağlamak için kaç kişi böyle bir etkinliğe gelir onu da bilemeyeceğim.

    Yine de motosiklet kullanıcıları için çıtırdan bir eğitim havasında geçmiş. FAydalı olmuştur diye düşünüyorum.

  4. #4

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    ... aynı yoldayız, biz insanız çoğunluk ayı


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)