Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Rx3i Evo kullanıcıları Bozdağ Festivali'nde bir araya geldi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    23-24 Nisan tarihleri arasında Rx3i Evo kullanıcıları tarafından ilk kez düzenlenen “Bozdağ Festivali” motosiklet tutkunlarının yoğun katılımı ile tamamlandı.

    RX3i Evo kullanıcıları başta olmak üzere tüm motosiklet severlerin katılımı ile gerçekleştirilen festivale, Ödemiş’in şehir merkezinde motosikletlilerin toplanması ile başlandı. Günün anlam ve öneminden dolayı “23 Nisan Cumhuriyet Korteji” gerçekleştiren Türk bayraklı motosikletçiler renkli görüntüler oluşturdu. Kortej sonrasında Birgi Köyü’ne doğru olan yola çıkan iki teker tutkunları, köyde gerçekleştirilen geziden sonrasında Gölcük Kamp alanına geldiler.

    RX3i Evo Kullanıcıları Facebooksayfası yöneticisi Mehmet Aydınkal tarafından ilk kez düzenlenen ve Uğur Motorlu Araçlar (UMA) sponsorluğu ile gerçekleştirilen bu festivalde, yapılan halat çekme, çuval yarışı, yavaş gitme yarışı gibi çeşitli etkinliklerin düzenlendi. Kamp alanında toplanan katılımcılara Mondial Mühendisleri tarafından “Ürün Kullanımı ve Pratik Bakım Eğitimi” verildi ve RX3i Evo ile ilgili çeşitli hediyeler dağıtıldı.

    İlk defa gerçekleştirilen bu festivale Mondial RX3i Evo Türkiye, MarsiyassVip World, Gördes Motosiklet Grubu, Salihli Enduro&Touring Grubu, Salihli Motosiklet Grubu, Türk Chopper Salihli, Ödemiş Motosiklet Grubu, Efe Enduro, Aydın Efe Sürücüler, Manisa Route 45, Bergama Motosiklet Kulübü, Turgutlu Cross Enduro, Ekomoto ve TR Riders grupları katıldı.

    Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelerek İzmir şirin ilçesi Ödemiş’te buluşan Rx3i Evo kullanıcıları ve motosiklet tutkunları, etkinliğin son gününde bolca hatıra fotoğrafı çektirerek festivali tamamladılar.








    sezgingulmez, turkish39 ve asde06 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2014
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Toplu sürüşler harbi eğlenceli oluyor.13-14 mayısta salihli motofeste bekliyoruz.Harika olacak yine.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)