Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Teslimat Öncesi Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti Verecek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
     
    Honda Türkiye’nin en iyi ve kaliteli hizmetlerinden biri de Türkiye’de eğitimli motosiklet kullanımının ana üslerinden birini oluşturması denebilir. Kademe kademe eğitim veren Honda Güvenli SÜrüş Merkezi, bugüne kadar 18 binin üzerinde sürücüye eğitim verdi. Şimdi sıra bu efsane sürüş eğitiminin bir nebze de olsa Anadolu’ya yayılacak.

    Honda Motosiklet Türkiye yöneticileri, 2018 yılında her yeni motosiklet alan HOnda müşterisine eğitim vermeye başlayacak. Öncelikle 15 bayiliğe bu eğitimlerin verildiği bu sayının giderek artacağı belirtiliyor.

    Honda Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok,

    Motosiklet kültürünü oluşturmanın gerekliliğine dikkat çeken Cem Özütok, “Yapılan araştırmalara göre maalesef toplumumuzun yüzde 72’si motosikleti tehlikeli olarak tanımlıyor. Motosikletin trafikte tüm sürücüler tarafından kurallara uygun ve doğru donanımlar ile kullanılması halinde son derece güvenli ve keyifli bir ulaşım aracı olduğunu Türk toplumuna benimsetmeyi amaçlıyoruz. Bunu uzun vadeli bir plan çerçevesinde hayata geçireceğiz” diye konuştu.

    Özütok, yeni güvenlik stratejileri ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Bu bilinç kapsamında Honda Türkiye olarak 2018 yılı stratejimizi “Motosiklette Güvenlik” algısını oluşturmak üzere belirledik ve ilk adımımızı attık. Bu yıl 15 yetkili satıcımızda ve gelecek yıl da tüm yetkili satıcılarımızda yeni motosikletlerimizi tüketicilerimize teslim etmeden önce onlara sürüş güvenliği, özel güvenlik donanımları ve satın aldıkları ürünlerin özellikleri hakkında Teslimat Öncesi Güvenlik Danışmanları vasıtasıyla danışmanlık hizmeti vereceğiz.”

    Cem Özütok-Honda Türkiye Satış ve Pazarlama GMY.

    Motosiklete vergi darbesi artıyor

    Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yürürlüğe giren ek gümrük vergisi uygulamasına rağmen liderliği koruyacak rakamlara ulaştıklarına dikkat çeken Cem Özütok, “2017 yılı içerisinde satılan her 5 motosikletten 1’i Honda oldu. Hedefimiz motosikletin güvenli bir taşıt olduğu algısının Türkiye’de yayılmasını sağlayarak motosiklete olan bakış açısını değiştirmek.” diye konuştu.




    Motosiklet Fuarı’nda yeni PCX 125 sürprizi

    Cem Özütok ayrıca “Bu yıl 9 yeni modeli yollara çıkarıyoruz. Baştan aşağı yenilenen amiral gemimiz Gold Wing, macerasever Africa Twin Adventure Sports, Sport naked segmentinin yaratıcıları CB125R ve CB250R – CB1000R ve şehrin vazgeçilmezleri olacak Forza 250, PCX125 ve CB125F modellerimizle bu yıl pazarın büyümesine katkı sağlayacağımıza inancımız tamdır. Hedefimiz, 2018 yılını yine lider olarak kapatmaktır” şeklinde konuştu.

    Özütok’un satır arasında geçirdiği bilgilerin içinde en fazla dikkat çekeni Vietnam üretimi yeni nesil PCX 125 modeli oldu. Henüz görseli ve detayları açıklanmayan yeni PCX 125’te ABS olacağı kesinleşti. Motosikletin bir diğer özelliği ise akıllı anahtar sisteminin standart olması.

    Yene aynı şekilde Türkiye’ye özel üretilecek Forza 250 içinse yaz aylarını beklemek gerekecek.

    Kaynak : Otoajanda..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    16 Kasım 2017
    "Motosiklete vergi darbesi artıyor" diyo
    %20 vergi avantajı olan üretim yerleri varken
    "Vietnam üretimi" ısrarı...
    zekeriyaimam bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)