Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Alkollü... Öldürdü... Serbest!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ALPEROSMANLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adnan Menderes bu vatanın evlatlarını öldürttü mü!!? Bu neyin kafası arkadaş!!
    Bu mantıkla m. kemal Çanakkale'de Osmanlı askerlerini öldürttü! Türk ordusu Güneydoğuda Mehmetçiği öldürttü!! Daha sayayım mı?!!
    Hırsızlık suçlamalarının iftira olduğunu kim ima ediyormuş? Kesin olarak inanmıyorum! Eğer doğru ise hak yiyenler elbette ahirette hesabını verecek, hakkı yenenler hakkını alacak. ALLAH kuluna kafi değilmidir? Ama, iftira edenler, fitne ateşini yayanlar, ve onlarla beraber inananlar, nasıl hesap verecek? Böylesine ağır bir suçlamayı yaparken neyi esas aldın, delilin neydi diye sorulduğunda iftiracılar ne cevap verecek?
    Şimdi sen ve yazını beğenen kişiler diyorsunuz ki; Menderes Natonun kıçını yalamak uğruna, meclis kararı gerekmesine rağmen bunu yaptırmayarak Türk askerini Koreye gönderip öldürtmesi ile dünyanın çeşitli ülkelerinden bu toprakları işgal etmek için gelen Düşman askerleri ile Çanakkale de yaptığımız savaş aynı! Bu topraklarda terörle mücadele de ölen askerler de aynı uğurda öldü. Bak işte bu yüzden cevap verilecek kapasitede değilsin dedim ama bu kadar aptalca bir örnek vermen karşısında yine tutamadım kendimi.

    Bu alttakiler alıntı
    Soros’un ifadesine göre, Türkiye’nin en iyi ihraç ürünü olan Türk Silahlı Kuvvetleri, ABD emperyalistlerinin Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Suriye’de taşeron olarak kullanılmak isteniyor.

    Demokrat Parti iktidarı bu görevi Asya’nın en doğusunda, Kore’de üstlenmişti.

    4500 kişilik Türk Tugayı, Tahsin Yazıcı’nın komutasında Kore’ye gönderildi.

    Türk Tugayı, 8. Amerikan Ordusu’nu Kunuri Savaşı’nda imha olmaktan kurtardı. 1950-1953 dönemindeki savaşlarda 721 askerimiz hayatını kaybetti; 2147 askerimiz yaralandı. 234 askerimiz Kuzey Kore silahlı kuvvetlerine esir düştü. 175 askerimiz kayboldu.

    Nazım Hikmet, “Kore’de Ölen Bir Yedek Subayımızın Menderes’e Söyledikleri” isimli şiirini 1959 yılında yazdı.

    Gözlerinizin ikisi de yerinde, Adnan Bey,
    iki gözünüzle bakarsınız,
    iki kurnaz,
    iki hayın,
    ve zeytini yağlı iki gözünüzle
    bakarsınız kürsüden Meclis’e kibirli kibirli
    ve topraklarına çiftliklerinizin
    ve çek defterinize.
    Ellerinizin ikisi de yerinde, Adnan Bey,
    iki elinizle okşarsınız,
    iki tombul,
    iki ak,
    vıcık vıcık terli iki elinizle
    okşarsınız pomadalı saçlarınızı,
    dövizlerinizi,
    ve memelerini metreslerinizin.
    İki bacağınızın ikisi de yerinde, Adnan Bey,
    iki bacağınız taşır geniş kalçalarınızı,
    iki bacağınızla çıkarsınız
    huzuruna Eisenhower’in,
    ve bütün kaygınız
    iki bacağınızın arkadan birleştiği yeri
    halkın tekmesinden korumaktır.
    Benim gözlerimin ikisi de yok.
    Benim ellerimin ikisi de yok.
    Benim bacaklarımın ikisi de yok.
    Ben yokum.
    Beni, Üniversiteli yedek subayı,
    Kore’de harcadınız, Adnan Bey.
    Elleriniz itti beni ölüme,
    vıcık vıcık terli, tombul elleriniz.
    Gözleriniz şöyle bir baktı arkamdan
    ve ben al kan içinde ölürken
    çığlığımı duymamanız için
    kaçırdı sizi bacaklarınız arabanıza bindirip.
    Ama ben peşinizdeyim, Adnan Bey,
    ölüler otomobilden hızlı gider,
    kör gözlerim,
    kopuk ellerim,
    kesik bacaklarımla peşinizdeyim.
    Diyetimi istiyorum, Adnan Bey,
    göze göz,
    ele el,
    bacağa bacak,
    diyetimi istiyorum,

    alacağım da.


    Alıntı ALPEROSMANLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hamdolsun bizde Hakkı Hakikatı görüp idrak edecek kadar kapasite var da, sizlerde siyonist neşriyattan başka birşey var mı?
    Yahudi cesaret madalyası taşıyan siyonist uşağını sen mi yalıyorsun ben mi?

    Bu vatanın çalma parasıyla villalar yaptırıp sonra karıları kızları villanın havuzuna girerken orası burası görünmesin günah diyerek duvar ördüren aşağılıkları savunmak uğruna İslamı kullanma, bana İslam dersi verme. Sen ilk önce insanlara biat etmemeyi öğren.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Mesajın böyle anlaşılacağı hiç aklıma gelmemişti halbuki düşüncemin din iman bir tarafa alkol kötü bir şey alkol satanlarin esrar eroyin satıp genclerimizi zehirleyip öldüren'den ne farkı var ben içki içene kötü gözle hiçbir zaman bakmadım ama satan için aynı şeyleri söyleyemem gerçi neyazsam boş herkez oturduğu yerden anlıyor.hicbir partiyle de işim olmaz Alayına ....

  3. #43
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesajın böyle anlaşılacağı hiç aklıma gelmemişti halbuki düşüncemin din iman bir tarafa alkol kötü bir şey alkol satanlarin esrar eroyin satıp genclerimizi zehirleyip öldüren'den ne farkı var ben içki içene kötü gözle hiçbir zaman bakmadım ama satan için aynı şeyleri söyleyemem gerçi neyazsam boş herkez oturduğu yerden anlıyor.hicbir partiyle de işim olmaz Alayına ....
    Ne demek istediğini anlıyorum. İnternette bazen yazılanlar anlatılmak istendiği gibi algılanmıyor. Burada yazdıklarına katılıyorum. Bu açıklamayı biraz erken yazsan daha iyi olurdu.
    Karalı bunu beğendi.

  4. #44

    Üyelik
    16 Nisan 2013
    Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    olayda çelişki olduğu mevcut kask kayıp sürücü ters yola girdi diyor olay yolun ortasında olmuş sonuçta kazada bir ölü var .aslında durum nekadar acıklı değilmi
    birisi kafayı bulmuş yola çıkıyor yerde çakıl varmış adamın kafa yerindemi ki çakılı görecek belki kuyu olsa onu bile göremeyebilir adam bildiğin kütük belki yoldan geçen bir adamı bir aileyi bile altına alabilir bu adam sarhoş arkadaş kafa basmıyormu 120 km gidiyodur onu 70 zanneder daha fazla basabilir gaza aynaya bakmaz kırmızıyı yeşili sarıyı takmaz trans geçer seyir halinde uyuklayabilir yani heryerinden zarar. Allah-u Te'ala içkiyi haram etti kimse boşa savunmasın . içene haram dedikmi dedik içerse günahı kendine ben uyardım ama başka insanların canına kastediyorsun çıkma trafiğe çıkma dışarı yat zıbar milletin canına mal olma adam içki satıyor diye ölmeyi hak etti deme belki tevbe eder eden yokmu var nice insanlar var tevbe edip 4/4 lük adam olan. içki içen günah olduğunu biliyorsa bu günahkar olur .bu içki haramdır içiyorum ama haram derse günahkar olur ... ama bu içki niye haram olurmuş bu helaldir iç paşam iç derse kafir olur. Devletimizin hukuk sistemi bildiğim kadarı ile birkaç devletin hukuk sisteminin bizim devlete uyarlanmış hali doğal olarak sıkıntı yaşayacağız o tek dişi kalmış canavar medeniyet daha bizden çok şey götürecek adamlar evlerinde ölüyorda ceset kokmadan kimse anlamıyor bunların hukuku bizim insanımızı yedi bitirdi hayatında amerika avrupa görmemiş benim gibi adamlara yuuaavv amarığaamıı çoh medeni arkadaş adamlar şöyle iyi şöyle zengin 2 holivud yıldızı oynat tvde göster sonra al takke ver külah ver elini ırak ver elini ver elini afganistan bira müzik biraz sinema oh kebap petrolde akıyor şırıl şırıl sinema çek amerika askeri afganistanda zor şartlar altında acındır kendini almanya fransa orta afrikaya çökmüş yanında lastikle adam yakılıyor barış gücü askerymiş müdehale yok hollanda 94 de kosovalıları yem etti sırplara 74 de kubrısta rumlar katletti barış gücü gitti avrupadan bizim askerlerin kpordinatlarını rumlara ispiyonladı top ateşine tuttular sonrada 2 filim izler avrupanyaaa çohhhğğkk medeni yaavv ingiliziyle mingiliziyle fransızıyla kimi yamyam kimi bilmem ne bela ile savaşdık daaaaaa sonra gidip yine onların bilmem neresine girip kanunlarını başımıza bela ettik konu sapıyor ben daha fazla konuşmak istemiyorumm herkezin evinde anası babası çoluğu bekleyeni var araç sürerken duyarlı merhametli olalım /Merhamet etmeyene merhamet olunmaz/ hadisini ben Elhamdülillah müslüman olarak aklıma kazıdım.
    ALPEROSMANLI bunu beğendi.

  5. #45
    ALPEROSMANLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul-Tuzla
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace
    Tanertc, çok edepsiz bir üslubun var, burası herkese açık bir ortam, yazdıklarına dikkat etmeni acizane tavsiye ederim. Elbette herkes ahlakı müsait olduğu ölçüde terbiyesizlik yapar.Nazım Hikmet hakkında tek söyleyeceğim; Mehmet Ali Aybar ve Nazım Hikmet'in dedesi, Polonya yahudisi Alexander Borzecki Konstanty Borzęcki ya da bilinen adıyla Mustafa Celalettin Paşa dır.

    Kore savaşı ile ilgili olarak wikipedia'dan direk copy paste yapıyorum;

    Kore Savaşı ve Türkiye
    Ana maddeler: Türk Tugayı ve Kunu-ri Muharebesi

    Tuğgeneral Tahsin Yazıcı komutasındaki 259 subay, 18 askeri memur, 4 sivil memur, 395 astsubay, 4414 erbaş ve er olmak üzere 5090 kişilik 1. Türk tugayı, 17 Eylül 1950'de İskenderun limanından hareket ederek 12 Ekim 1950'de öncü takım Pusan limanına ulaştı ve 17 Ekim'de ana birliği de Pusan'dan karaya çıktı. Aynı gün Pusan'dan hareket ederek 20 Ekim'de Taeg'a varıp, süratle kuzeye doğru ilerleyen Birleşmiş Milletler ordularına iştirak etti. 10 Kasım'da Taeg'dan hareket ederek 21 Kasım'da Kunuri'ye vararak Amerikan 9. Kolordusu'nun sağ kanadında konuşlandırıldı.

    24 Kasım 1950 sabahı kuzeye Çin sınırına doğru ilerleme emrini alan tugay Kunuri'den hareket ederek Kaechon, Sinnimni, Wawon boyunca Tokchon'a doğru yola çıktı. Ancak Çin Halk Gönüllü birlikleri cephenin arkasına sızmaya başladı. Durumu farkeden Amerika ve Güney Kore birlikleri ricat etmeye başladılar. Ancak Türk tugayına ricat emri geç ulaştı. 1. Taburun etrafı kuşatılıp süngülü çatışmaya girmek zorunda kaldı. Ricat harekâtını sağlamak için sonuna kadar direnen 3. Tabur 9. Bölük imha edildi. Geri kalan Türk birlikleri ise Chongchon nehri boyunca geri çekildi.


    Dün kurtarılan 49 vatandaşımız ile ilgili malum cihetler hükümet aleyhinde öyle senaryolar yazıyorlar ki, biz bugün gülüp geçiyoruz ama bizim çocuklarımızdan muhakkak inananlar, inanmak isteyenler, ben bu senaryoları doğru kabul ediyorum diyip arkasında durmaya çalışanlar olacaktır.

    Esasında insan kendine şunu sormalı, benim kalbim hangi tarafa daha çok sevgi besliyor? Ehli iman tarafına mı, ehli küfür tarafına mı?

    Bu atışmayı da daha fazla sürdürmeyelim.

    Selametle.

  6. #46

    Üyelik
    19 Ekim 2013
    Şehir
    Samsun
    Alıntı ALPEROSMANLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanertc, çok edepsiz bir üslubun var, burası herkese açık bir ortam, yazdıklarına dikkat etmeni acizane tavsiye ederim. Elbette herkes ahlakı müsait olduğu ölçüde terbiyesizlik yapar.Nazım Hikmet hakkında tek söyleyeceğim; Mehmet Ali Aybar ve Nazım Hikmet'in dedesi, Polonya yahudisi Alexander Borzecki Konstanty Borzęcki ya da bilinen adıyla Mustafa Celalettin Paşa dır.

    İşinize gelmeyince hemen yahudi oluyor.

  7. #47
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ALPEROSMANLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanertc, çok edepsiz bir üslubun var, burası herkese açık bir ortam, yazdıklarına dikkat etmeni acizane tavsiye ederim. Elbette herkes ahlakı müsait olduğu ölçüde terbiyesizlik yapar.Nazım Hikmet hakkında tek söyleyeceğim; Mehmet Ali Aybar ve Nazım Hikmet'in dedesi, Polonya yahudisi Alexander Borzecki Konstanty Borzęcki ya da bilinen adıyla Mustafa Celalettin Paşa dır.

    Kore savaşı ile ilgili olarak wikipedia'dan direk copy paste yapıyorum;

    Kore Savaşı ve Türkiye
    Ana maddeler: Türk Tugayı ve Kunu-ri Muharebesi

    Tuğgeneral Tahsin Yazıcı komutasındaki 259 subay, 18 askeri memur, 4 sivil memur, 395 astsubay, 4414 erbaş ve er olmak üzere 5090 kişilik 1. Türk tugayı, 17 Eylül 1950'de İskenderun limanından hareket ederek 12 Ekim 1950'de öncü takım Pusan limanına ulaştı ve 17 Ekim'de ana birliği de Pusan'dan karaya çıktı. Aynı gün Pusan'dan hareket ederek 20 Ekim'de Taeg'a varıp, süratle kuzeye doğru ilerleyen Birleşmiş Milletler ordularına iştirak etti. 10 Kasım'da Taeg'dan hareket ederek 21 Kasım'da Kunuri'ye vararak Amerikan 9. Kolordusu'nun sağ kanadında konuşlandırıldı.

    24 Kasım 1950 sabahı kuzeye Çin sınırına doğru ilerleme emrini alan tugay Kunuri'den hareket ederek Kaechon, Sinnimni, Wawon boyunca Tokchon'a doğru yola çıktı. Ancak Çin Halk Gönüllü birlikleri cephenin arkasına sızmaya başladı. Durumu farkeden Amerika ve Güney Kore birlikleri ricat etmeye başladılar. Ancak Türk tugayına ricat emri geç ulaştı. 1. Taburun etrafı kuşatılıp süngülü çatışmaya girmek zorunda kaldı. Ricat harekâtını sağlamak için sonuna kadar direnen 3. Tabur 9. Bölük imha edildi. Geri kalan Türk birlikleri ise Chongchon nehri boyunca geri çekildi.


    Dün kurtarılan 49 vatandaşımız ile ilgili malum cihetler hükümet aleyhinde öyle senaryolar yazıyorlar ki, biz bugün gülüp geçiyoruz ama bizim çocuklarımızdan muhakkak inananlar, inanmak isteyenler, ben bu senaryoları doğru kabul ediyorum diyip arkasında durmaya çalışanlar olacaktır.

    Esasında insan kendine şunu sormalı, benim kalbim hangi tarafa daha çok sevgi besliyor? Ehli iman tarafına mı, ehli küfür tarafına mı?

    Bu atışmayı da daha fazla sürdürmeyelim.

    Selametle.
    Mevcut biat ettiğin hükümeti ve hırsızları övebilmek uğruna, Menderesin indirilmesini örnek gösterip konuyu saptırmaya çalıştın yemezler. Övdüklerin iktidar olmadan Menderesi yerin dibine sokardı bilmezsin. Menderes katildir dedik yok yalan dedin, wikipedi den menderesin gönderdiği Türk askerlerinin nasıl öldürtüldüğünü copy paste yaptın, ne biçim zekan var. Yahudi cesaret madalyası taşıyanları övmek uğruna beni siyonistlik ile bağdaştırdın. Madalyasını taşıyor verecek cevabın yok. Ölen bin askeri geçtim sana kolu ayağı gözü gitmiş bir subayın Menderese hislerini örnek verdim sen yine Menderese ses etmemek uğruna onu görmezden gelip Nazım Hikmetin dedesinden bahsettin. O kadar çok dede merakın varsa Hain köpek derviş mehmeti yada diğer bir hain Manisa valisi Hüsnü efendiyi(hüsnüyadis) sana önerelim övdüklerinin dedesine kadar tanımış olursun. Hepsini geçtim 49 vatandaşı bu mevzuya nasıl ekleyip bağladın. Üstüne birde selametle yazmışsın selametin yerin dibine batsın, biatkar insan.

  8. #48

    Üyelik
    16 Nisan 2013
    Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    sende şiiri delil olarak gösterip milletin seçtiği bir adamın asılmasını ve darbecilerin şakşakçılığını yapıyorsun sen önce doğuda güneydoğuda senelerdir ne yaşanıyor bu millet nasıl bir birine düşman oldu sen onu anlat efendi onlarca şehitler verdi neden yemin törenlerine analar babalar giremedi neden bu ezanlar susturuldu neden bukadar insan meydanlarda asıldı neden bu bankalar zamanında battı neden Türkiyede 1 gecede bilmem nekadar paralar birilerinin cebine girdi neden bu insanlar okadar ekmek yağ kuyruklarında bekledi neden darbeden önce bilmem kaç milyar dolar ımf den para çekildi sen bunları anlat hele ulan milletin götünde don yoktu be siz ozamanlar moderenlikden bahsediyordunuz muhasır medeniyyetlerin peşinden gidiyordunuz hikmet efendide methiyeler düzüyordu braavoo bravooo kenan evren vardı biz darbe yapmasaydık dinciler alacaktı devleti diyordu sonra herkez birden alkış tuttu bravvooo Ecevit TBMM de atın şunu dışarıı diyorduu sen bu halde burada duramazsın herkez yine alkış bravo bravo
    Dini anlatan insanlar cami çıkışlarında elinde kelepçeyle götürüloyrdu rahmetli hocalarımın ellerindeki tırnakları çekiyorlardı üniverste kapılarında öğrenciler joplanıyorlardı ikna odaları kuruluyordu başbakanlar amarıkanyanın başbakanının önünde el pençe duruyordu tabi efenim tabi diyordu askeri gazinoda eğlenenler varkenee gariban askerler soğukda uykusuz pusu atıyordu pusu yiyordu hey yavrum hey sen geç bu işleri bu millet tokat değil öyle bir yumruk attıki o tek dişi kalmış canavarın çenesini paramparça etti daha o kemik kaynamaz efendi.........
    ALPEROSMANLI bunu beğendi.

  9. #49

    Üyelik
    02 Eylül 2014
    Motosikleti
    suzuki intruder m800
    Ölen dostumuza Allah rahmet eylesin, geride kalanların da sabrı bol olsun, bu son motor kazası olsun. Olayda hem alkollü sürücü hem ters şerit var, mahkemenin sonucunu takip etmek lazım, bu kazayı götürüp de alkol satılan bir işletmede çalışmasına bağlayanlara Allah akıl, fikir ve vicdan versin. Koskoca bir ülke bir bilal uğruna harcanıyor ya , biat kültürü ve tebaa zihniyeti tez zamanda yerini akla, fikre, ilime, bilime ve de adalete bıraksın.
    serotizm bunu beğendi.

  10. #50
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Nasıl bir millet olmuşuz hayret herkes kendi işine nasıl geliyorsa öyle yorum yapıyor ölmüşüz ağlayanımız yok.bırakın artık içinizdeki nefreti bırakın geçmişi artık

  11. #51
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı moturmotur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sende şiiri delil olarak gösterip milletin seçtiği bir adamın asılmasını ve darbecilerin şakşakçılığını yapıyorsun sen önce doğuda güneydoğuda senelerdir ne yaşanıyor bu millet nasıl bir birine düşman oldu sen onu anlat efendi onlarca şehitler verdi neden yemin törenlerine analar babalar giremedi neden bu ezanlar susturuldu neden bukadar insan meydanlarda asıldı neden bu bankalar zamanında battı neden Türkiyede 1 gecede bilmem nekadar paralar birilerinin cebine girdi neden bu insanlar okadar ekmek yağ kuyruklarında bekledi neden darbeden önce bilmem kaç milyar dolar ımf den para çekildi sen bunları anlat hele ulan milletin götünde don yoktu be siz ozamanlar moderenlikden bahsediyordunuz muhasır medeniyyetlerin peşinden gidiyordunuz hikmet efendide methiyeler düzüyordu braavoo bravooo kenan evren vardı biz darbe yapmasaydık dinciler alacaktı devleti diyordu sonra herkez birden alkış tuttu bravvooo Ecevit TBMM de atın şunu dışarıı diyorduu sen bu halde burada duramazsın herkez yine alkış bravo bravo
    Dini anlatan insanlar cami çıkışlarında elinde kelepçeyle götürüloyrdu rahmetli hocalarımın ellerindeki tırnakları çekiyorlardı üniverste kapılarında öğrenciler joplanıyorlardı ikna odaları kuruluyordu başbakanlar amarıkanyanın başbakanının önünde el pençe duruyordu tabi efenim tabi diyordu askeri gazinoda eğlenenler varkenee gariban askerler soğukda uykusuz pusu atıyordu pusu yiyordu hey yavrum hey sen geç bu işleri bu millet tokat değil öyle bir yumruk attıki o tek dişi kalmış canavarın çenesini paramparça etti daha o kemik kaynamaz efendi.........
    Evet müslümanları katlediyorlar, türbanlı bacıların üzerine işeyip, camiyede ayakkabı ile girip bira içiyorlar.

  12. #52
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı bariscinar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ölen dostumuza Allah rahmet eylesin, geride kalanların da sabrı bol olsun, bu son motor kazası olsun. Olayda hem alkollü sürücü hem ters şerit var, mahkemenin sonucunu takip etmek lazım, bu kazayı götürüp de alkol satılan bir işletmede çalışmasına bağlayanlara Allah akıl, fikir ve vicdan versin. Koskoca bir ülke bir bilal uğruna harcanıyor ya , biat kültürü ve tebaa zihniyeti tez zamanda yerini akla, fikre, ilime, bilime ve de adalete bıraksın.
    Ne sacmaliyosun Allah aşkına ne bilali ne biat'ı ikisinide tanimam benim yazdigimdan bunumu anliyorsunuz kafaniz guzelken girmeyin mt'ye alkol hem din'i hem bilim, ilim yani nerden bakarsan istersen oturdugun yerden anlaher yerinden zarar

  13. #53
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne sacmaliyosun Allah aşkına ne bilali ne biat'ı ikisinide tanimam benim yazdigimdan bunumu anliyorsunuz kafaniz guzelken girmeyin mt'ye alkol hem din'i hem bilim, ilim yani nerden bakarsan istersen oturdugun yerden anlaher yerinden zarar
    Senin yazdığına cevap olarak yazdığını sanmıyorum.

  14. #54
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin yazdığına cevap olarak yazdığını sanmıyorum.
    Ya abi boşver artık şu siyasilerin neyini tartişıyonuz hangisi bizim için calisiyorki hepsi götürüyor bi şekilde şimdiki hükümet in diğerlerinden tek farkı haram yerken besmele çekiyor.benim mesajimin biat din iman la ne alakasi var

  15. #55
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya abi boşver artık şu siyasilerin neyini tartişıyonuz hangisi bizim için calisiyorki hepsi götürüyor bi şekilde şimdiki hükümet in diğerlerinden tek farkı haram yerken besmele çekiyor.benim mesajimin biat din iman la ne alakasi var
    Aynı şeyden bahsediyoruz, Meclisteki siyasetçisinden çaycısına kadar hiçbirine inanmıyorum ve sevmiyorum. Ben bir siyasetçinin yalanından bahsederken bir başkasını övmüyorum ama bu yalanları anlamayan boyun eğmiş insanları görünce hakim olamıyorum kendime.

  16. #56

    Üyelik
    07 Eylül 2014


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------



    Allah ölen kardeşimizin günahlarını affetsin, geride kalan sevdiklerine sabır versin.

    küçük beyinler kişileri
    orta beyinler olayları
    büyük beyinler fikirleri tartışır.

    temel sıkıntı biz tartışmayı bile bilmiyoruz.

    ne kadar doğru yanlış bilmem ters şeride giren motosikletli arkadaşımızmış. (İnşallah sağlam bir video/mobese kaydı ortaya çıkar)

    yaşım 43 ve 23 senedir alkollü içki içmiyorum.

    karşı taraf alkollü olmasına rağmen motosikletli arkadaşı tehlikeye sokacak bir hata yapmamış ise (alkollü olmak tek başına trafik suçudur bunu bir es geçiyorum)bu durumda sırf alkollü diye onu cezalandırmak doğru mu?

    elbet kafa ayık olaydı durumu kurtarabilecek manevrayı yapma ihtimali daha yüksek olurdu.

    empati kurarken hakkaniyeti bir kenara bırakmamak lazım. takım taraftarı gibi her şartta kullanıcısı olduğunuz taşıtın sürücüsünü savunmamız kendimizi aldatmaktan öte ne olur?

    iki teker üzerinde gidenlerin haklı yada haksız olması bir noktadan sonra önemini yitiriyor.
    hayatta ve ayakta kalalım inşallah.

  17. #57

    Üyelik
    16 Nisan 2013
    Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet müslümanları katlediyorlar, türbanlı bacıların üzerine işeyip, camiyede ayakkabı ile girip bira içiyorlar.
    işde o eskidendi o rüyadan uyansan iyi olur geçenlerde sınavda türbanını açtırdığından dolayı bir gözetmenin 5 ay sanırsam hapis cezası almışdı demekki Türkiye bayağı bir ilerlemiş özgürlük değilmi dübüründe iple gezip dolaşana bişey denmiyorda Türbana hayır nedemek oluyor. negada güzel negada iyi demekki oluyormuş. Hayaller kurardık biz yıllar önce siz devam şarkı söylemeye belki bir gün şirinleri bile görebilirsiniz...

  18. #58
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı moturmotur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işde o eskidendi o rüyadan uyansan iyi olur geçenlerde sınavda türbanını açtırdığından dolayı bir gözetmenin 5 ay sanırsam hapis cezası almışdı demekki Türkiye bayağı bir ilerlemiş özgürlük değilmi dübüründe iple gezip dolaşana bişey denmiyorda Türbana hayır nedemek oluyor. negada güzel negada iyi demekki oluyormuş. Hayaller kurardık biz yıllar önce siz devam şarkı söylemeye belki bir gün şirinleri bile görebilirsiniz...
    Bonzaimi kullandın

  19. #59
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı Trasabaglar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl tespit abi bende yemek yapıyorum pilav veya kokoreç arabasına mı çarpıcam
    adam basit ama sosyal mesaj veren bir yorum attı, nedense herkese battı, saçmalamayın arkadaşlar, adam bar işletmecisi, ölmüş allah rahmet eylesin, arkadaş sattığı alkol canından etti lafının neresi yanlış, belkide o adam onun barından çıkıp eve gidiyordu, olabilide olmayabilirde sonuçta alkol kötü bişey demek istemiş, adamı mı suçlamış, hayretsiniz ya, adam alkol iyi bişey değil dedi diye bir sürü saçma yorum atmışsınız.
    Karalı bunu beğendi.

  20. #60

    Üyelik
    22 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Emekli oldu
    Bırakın arkadaş saçma sapan yorumları. Vefat eden kişi kuzenim halamınoğlu idi. Olayda ne ters yön var ne kasksızlık var hiç birisi yok. vatandaşın aşırı sürati ve sokak başından çıkışı bile drift yaparakmış. Görgü tanıkları beyanına göre ortaya çıktı. Kasksız olduğu polis tutanaklarında işli. Ancak görgü tanığı olan kişiler kaskını polise teslim etmişler. Vuran vatandaş denen mahlukat alkolün vermiş olduğu etkidenmi artık altındaki arabanın bir can alabileceğini (KendiveyaBaşkasının) düşünmediğindenmi bilemiyeceğim kendini bilmezce aracını kullanarak ölüme sebebiyet vermiş oğlunu yetim eşini dul bırakmıştır kuzenimin. polislerde artık bu adam ne tür bir besleme yaptıysa onlara tutanağı adamın işine gelir şekilde tutmuş ve hiç bir görgü tanığını veya kamerayı incelemeden tutanağı tutup işlemleri ertesi sabah bitirmiş adamı nöbetçi mahkemeye çıkarıp adamın ters yön, kask ve hız beyanını dikkate alarak evrakları hazırlayıp adamın serbest bırakılmasına sebep olmuştur. Ancak yapılan baskılar ve araya giren kişiler sayesinde kaskın karakoldan çıktığı kamera kayıtlarında seyirinde kaskının olduğu ortaya çıkmış olup kuzenimin şeridinde kuzenime vurduktan sonra 7 metre fren izi olup ancak elektrik diğerine vurduktan sonra durabilmiştir.(Düşün sen hızını) Hem polisler hemde o mahlukat hakkında tüm davalar açılmıştır. gelişmeler hakkında boş konuşanlara gerekli cevaplar inşallah dava sonucunda verilmiş olacaktır. o sattığı alkol yorumunu yapan vatandaşa sesleniyorum inşallah sende böyle bir kazaya kurban gidersin veya bir yakının böyle bir kazaya kurban gider ki ozaman durumu anlarsın belki.
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27249362.asp


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)