Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu'nun adı Sakarya'da caddeye verildi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Adapazarı-Serdivan bağlantısına alternatif oluşturacak, yapımı büyük ölçüde tamamlanan yeni caddenin adı için yapılan anket çalışması sona erdi. Başkan Toçoğlu, “Yeni caddemizin adı 1520 oyla Kenan Sofuoğlu Caddesi oldu. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir içi ulaşım hamlelerini sürdürüyor, kavşak düzenleme ve yeni yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Şehir genelinde yürütülen kavşak çalışmalarıyla trafik akışını daha güvenli hale getiren Büyükşehir, yeni yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda Kentpark ve Çark Mesire arasındaki köprü ile sağlanan Adapazarı-Serdivan bağlantısına alternatif olacak, bölgede zaman zaman yaşanan sıkışıklığı büyük ölçüde rahatlatacak yeni proje büyük ölçüde tamamlandı. Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen Köprü Geçişli Yol Projesi’nin adı için düzenlenen anket çalışması ise sona erdi.
    Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

    4936 vatandaş oy kullandı

    Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun daha önce sosyal medya üzerinde duyurduğu ve vatandaşların belirlediği tercihlerle oluşturulan anket tamamlandı. Bir hafta boyunca Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yayınlanan ankete 4936 vatandaş katıldı. Anket sonucunu kamuoyuna duyuran Başkan Toçoğlu, “Serdivan ve Adapazarı bağlantısını büyük ölçüde rahatlatacak yeni projemizde sona geldik. Oluşturduğumuz yeni caddemizin adı için başlattığımız anket çalışması da tamamlandı. Yeni caddemizin adı 1520 oyla Kenan Sofuoğlu Caddesi oldu. Aliya İzzet Begoviç 1115 oyla ikinci Semih Saygıner seçeneği ise 790 oyla üçüncü oldu. Gelecek meclis toplantımızda yeni caddemizin adını görüşeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

    Köprü geçişli yol projesi

    Yeni projenin detayları ile ilgili bilgi de veren Başkan Toçoğlu, “Yeni caddemiz 650 metre uzunluğunda olacak. SASKİ, bölgedeki altyapı çalışmalarını tamamladı. 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde olan köprümüzün yapımı da tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde yeni caddemizi trafiğe açacağız. Köprü geçişli yol projemiz, modern görünümlü köprüsü ve çevre düzenlemeleriyle bölgeye değer katacak. Anketimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sakarya Belediyesi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Son haber....
    "Kenan Sofuoğlu bir motoruna TAYYİP adını verdi"..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)