Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abiler bugün gördüm bundan çarşıda yanımdan bi geçişi vardı bayıldım:cyclopsan arkaya takmış siyah çantasını vay beee

bide bişey sorabilirmiyim çantanın üstünde siren lambası vardı mavi (polis aracı olmadığındn %100 eminim) acaib güzel duruyodu bu lambayı ruhsata işletiyormuyuz ya?

gördüğün şeyi fotoğraflasaydın bişeyler yazardım...ama ruhsata bişey işlenmez bildiğim...sonucta aksesuar..

ADANALI makina işi noldu...sattınmı düldülü...

Adana İl Temsilcisi
metehancığım,yeni motorumu dün teslim aldım.hyo gt 250 comet.ybr'yi de arkadaşımın motor dükkanına bıraktım.4-5 kişi aradı sordu.hayırlısı bakalım.bu ybr ne kadar aranan bir motormuş.daha dün bıraktım.4-5 kişi sordu.özetlr şimdilik kısmetini bekliyor.sevgilerimle.

metehancığım,yeni motorumu dün teslim aldım.hyo gt 250 comet.ybr'yi de arkadaşımın motor dükkanına bıraktım.4-5 kişi aradı sordu.hayırlısı bakalım.bu ybr ne kadar aranan bir motormuş.daha dün bıraktım.4-5 kişi sordu.özetlr şimdilik kısmetini bekliyor.sevgilerimle.

Hayırlı olsun abi kazasız belasız.. 0 mı aldın? cometi? resimleri bekliyoruz :cat:

tavsiyen için sagol usta.Bende kullanırım Wurth 10 40
Adanalı agbim sana bişe sorcam.Öncelikle motorun hayırlı olsun.
Senın ybr nin resimlerine baktım çizilmeye karşı koruyucu bişe yazmıştın.
Neydi agbi o ya.Kaça maal oluyo yaptırmak tavsiye edermisin?

baba çok hızlısın...hadi hayırlısı olsun bakalım...gözün yüskekte...belli...:p

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler arkadaşlar.çok daha iyileri sizlere olsun.ama benim son noktam bu motor olacak.çünkü hanıma söz verdim.1,5 sene de 4. motor.artık durmam gerekiyor.kendisi hiç de haksız değil.bu arada motorun üzerindeki çizilmezlik filmi dediğim şeffaf film,araçların kaputunun ön kısmına,taş darbelerinden zarar görmesin diye kapladığımız bir film.tüm ZİEBART'larda var.bende orada çalışıyorum.tüm motorlarıma yapmıştım,ee tabiki bunada yapılacak.sevgilerimle.

teşekkürler arkadaşlar.çok daha iyileri sizlere olsun.ama benim son noktam bu motor olacak.çünkü hanıma söz verdim.1,5 sene de 4. motor.artık durmam gerekiyor.kendisi hiç de haksız değil.bu arada motorun üzerindeki çizilmezlik filmi dediğim şeffaf film,araçların kaputunun ön kısmına,taş darbelerinden zarar görmesin diye kapladığımız bir film.tüm ZİEBART'larda var.bende orada çalışıyorum.tüm motorlarıma yapmıştım,ee tabiki bunada yapılacak.sevgilerimle.
Abi hayırlı olsunda ybr den bu kadar çabuk mu sıkıldın yauv :cyclopsan

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adanalı...Dostum hayırlı olsun kazasız belasız kullan motorunu......::coool::

Adana İl Temsilcisi
Adanalı...Dostum hayırlı olsun kazasız belasız kullan motorunu......::coool::

teşekkürler dostum.daha iyileri umarım seninde olur.

arkadaşlar merhaba,4 ay önce aldığım adı geçen motorumu ÜZÜLEREK,büyütmek amacıyla satıyorum.2650 KM.de.3000 ytl.istiyorum.daha öncede bahsettiğim gibi,üzerinde boya koruma ve komple granajlarında şeffaf çizilmezlik filmi var.diğer extralarını (koruma demiri,alarm,yan ayaklık,orta kalitede top case ) zaten resimde görüyorsunuz.537 / 249 94 49 [email protected]

arkadaşlar metehan arkadaşımın dediği gibi küçük bir pazarlık payı var.bilgilerinize.(bu arada km.2650 oldu)[/QUOTE]

YOK MU İSTEYEN ?????

Son düzenleme:
arkadaşlar 2000 ytl motor 300 ytl ruhsat masrafı filan toplam 2300 ytl'ye 2006 model 15000 km bir ybr için ne diyorsunuz?fiyatı fazla mı sizce?

Ybr hakkında sizlere bi kaç sorum olacaktı ;
1- şehir içi yakıt ?
2- 2007 model temiz 2. el fiyatları
3- normal bir devirde 60-90 ivmelenmesi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar