385 dolarlik NOLAN Kask 120 dolar..İnternette Firsatlar

debrıyajında sorun vardı(soradan cıktı ) bı de normal bakımı gelmıstı zaten.
alıyorum bugun:)

mototal'a bıraktım..
daha tam belli değil bi belli ola yazarım..
neyse ne abicim:) falcon olsun benım olsun bakımı olsun:p

tüh be kaynar diye seviniyodum:pP
abi şu an makine çok pis temızlenecek bole temız temız hepsini koyucam
kask süper bu arada metehan abi..
her takışımda aklıma geliyosun:p (kaskı tabii ki fesat fesat gülümsemeyin)

Son düzenleme:
tüh be kaynar diye seviniyodum:pP
abi şu an makine çok pis temızlenecek bole temız temız hepsini koyucam
kask süper bu arada metehan abi..
her takışımda aklıma geliyosun:p

abi bizi tanımayan yanlış anlar yazma öle şeyler...:queen:

forum ortamı..ayıp..:p

geç kaldın artık...anayan annadı...:pişin içinde muzlu pastada olunca millet fesat tabi...:p

Arkadaşlar geçen ay denniskirk ten aldım ben de X-801R M beden kaskımı.85 dolar+46 dolar kargo parası ve 5 günde postacı dayı ücretsiz olarak ulaştırdı elime.Kaskların bu kadar ucuz olması yapım yılından kaynaklanmakta.Benim aldığım kask eylül 2004 yapımı ama tabi ki sıfır.Tek kötü yanı boyun altı birleştirme aparatı çıtçıtlı ya da geçme değil bildiğiniz kayışları bağlamanız gerekyor.Biraz da ağır ama yine de Türkiyede halen 390 euro (dolar da olabilir hatırlamadım şimdi) ya satılması karşısında bu kadar ucuz olması cazip geliyor.Korkunuz olmasın gayet güvenilir site.

Arkadaşlar geçen ay denniskirk ten aldım ben de

X-801R M beden kaskımı.85 dolar+46 dolar kargo parası ve 5 günde postacı dayı ücretsiz olarak ulaştırdı elime.Kaskların bu kadar ucuz olması yapım yılından kaynaklanmakta.Benim aldığım kask eylül 2004 yapımı ama tabi ki sıfır.Tek kötü yanı boyun altı birleştirme aparatı çıtçıtlı ya da geçme değil bildiğiniz kayışları bağlamanız gerekyor.Biraz da ağır ama yine de Türkiyede halen 390 euro (dolar da olabilir hatırlamadım şimdi) ya satılması karşısında bu kadar ucuz olması cazip geliyor.Korkunuz olmasın gayet güvenilir site.

güle güe kullan hoca..demek 130 dolara kaptın...tebrikler...:cat:

ya bu sıte kartlamı oluyo ılla yoksa kapıda odeme sansıda var mı?

kapıdan ödeme rsikli sistem...şirketler bu riske pek girmiyor...ama ülke içinde oluyor tabi...

55 Dolar'a Nolan Streetfighter kask var.

Nasıldır acaba, almaya değermi?

http://www.denniskirk.com/jsp/produ...Id=401&productId=prod661964&leafCatId=&mmyId=

nh10283.jpg

peki bu kaskların raf ömrü dolduğundan dolayı sağlamlıkları konusunda bir endişemiz olmamalı mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha neler var da.. işte bizde para yok.. düzelecek inşallah diyoruz :)

Wallahi süper bir site bence, inceledim ve bayaa güzel yapılmış. Şimdi üzerime olacak kask ve montun bedenlerini ölçmek içim aksesuar satan bir firmaya gidip deneyeceğim. Hayırlısı :cat:

ben 225$lık bi kask sipariş ettim DennisKirk'ten 9unda sipariş ettim ve benim elime hala ulaşmadı.DennisKirkün operatörlerine vergi olayını sorduğumda bana sadece 40$ kargo ücreti ödeyeceğimi söylediler.Ekstra bişey ödemem gerekmiceğini söylediler.

1)Gümrüğe takılmıştır gibilerinden bişeyler söyledi arkadaşlarım böyle bir imkanı var mı?
2)Gümrüğe takıldıysa vergimi ödemek zorundayım?
3)Eğer vergi ödemek zorunda kalırsam ödüyeceğim vergi bana yüksek gelirse ben ürünün geri iadesini yapıp paramı geri alabilirmiyim?

kaskım 6 gün sonra elime ulaştı.Postacı kapıya kadar getirdi.Ne bir gümrük nede ekstra bi ödemede bulundum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar