Bayan Motosiklet Kullanıcıları

Bir süredir trafikte araç süren bayan sürücüler hakkında yapılan olumlu olumsuz yorumları ,videoları incelediğimde dört tekerli araç sürücüsü olan bayanlar nasıl oluyor da motosiklet kullanırken bu kadar eleştiri almıyorlar şeklinde bir soru oluştu!!!Bu konuyu da motosiklet.net forum bölümüne taşımaya karar verdim..
Tabi bu başlığın görevini yerine getirebilmesi için bayan motosiklet kullanıcıların,motosiklete başlangıçları,yaşadıkları olaylar,ailelerinin tepkileri gibi konuları bu başlık altında paylaşmaları gerekiyor........Bayan motosikletçiler buraya.....

Son düzenleme:
Yau forumda adamakıllı takılmaya çalışan her üye en az bir kere "bayan motosiklet kullanıcıları" ile ilgili başlık açıyor nedense :cherry:

Nasıl bir milletiz biz yau :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben asla acmıcam söz..:p:p

Bir süredir trafikte araç süren bayan sürücüler hakkında yapılan olumlu olumsuz yorumları ,videoları incelediğimde dört tekerli araç sürücüsü olan bayanlar nasıl oluyor da motosiklet kullanırken bu kadar eleştiri almıyorlar şeklinde bir soru oluştu!!!Bu konuyu da motosiklet.net forum bölümüne taşımaya karar verdim..
Tabi bu başlığın görevini yerine getirebilmesi için bayan motosiklet kullanıcıların,motosiklete başlangıçları,yaşadıkları olaylar,ailelerinin tepkileri gibi konuları bu başlık altında paylaşmaları gerekiyor........Bayan motosikletçiler buraya.....

ben tum bayan motosiklet kullanıcılarını radikal buluyorum. tabu yıkmak belki de en zor işlerden biridir.. hele ki o tabu icinizden gelen duyguların kafasına kafasına çekiçle vuruyorsa..

ben valla aileme önce ''A2 ehliyet aldım'' dedim. babam, ''iyi cebinde bulunsun'' dedi. annemin dudagı ucukladı. bu olay pek tartısılmadı, cunku üstüne motosikleti de alacagımı dusunmuyorlardı:D sonra, ben, ''kask aldım, kaskı alana yanında motosikleti de veriyolarmıs'' dedim. babam bunu duyduktan hemen sonra annemin gazabından kacmak için ortalıktan tüydü (basta bu konuda beni desteklemişti?!). annem beni 1 gunlugune evlatlıktan reddetti:) daha sonra da kendi ruh saglıgını korumak icin sanırım bir motosikletim yokmuş gibi davranmaya basladı:D bi ara da motorumu satın almak icin bana para mara teklif etti:D (şakayla karışık tabi-gerceklik payını hala bilmiyorum)
[unutmadan.. annem bununla da kalmadı:D sulalenin yuzde 70ine bunu duyurup beni, motosikletimi satmam icin ikna ettirmeye calısti ama 3 tane motor delisi cıktı sulalede:queen: ''aferim kız.. ben biliyodum.. o deli kanı ... teyzende vardı, ...amcanda vardı, bende vardı, sende de var'' diyenler bile cıktı aradan:queen: ]

motoruma da bindim bindim, sonra yurt dısına gitmek icin para gerekti,2 ay kalacaktım, acımadım sattım.. (yalan.. içim eridi satarken.. :pr:)

Son düzenleme:
Yau forumda adamakıllı takılmaya çalışan her üye en az bir kere "bayan motosiklet kullanıcıları" ile ilgili başlık açıyor nedense :cherry:

Sitede arama yaptım bulamadım,bulan arkadaşlar varsa bildirsin lütfen.......

CEZERYE teşekkürler.......

Son düzenleme:
bence motor kullanmak erkekten daha fazla bayanlara yakışıyo ayrı hiç bir bayan kullanıcının trafik kurallarını ihlal ettiğini görmedim sanırım münübüsçü ve taksicilerden çok çekiyolar diye düşünüyorum :):):)

misal trafikte 60 ile sol şeritten giden motorculara "bayan" motosiklet kullanıcısı denir :p

Trafikte sımsıkı araba direksiyonuna yapışmış bayanlar,gergin bir şekilde diken üstünde otururmuşçasına araba koltuğuna oturan,trafiğin akışını çok yavaş gittiği için alt üst eden bayan araba kullanıcılarını gördükçe ister istemez bayan motosiklet kullanıcılarını cesaret ve öz güvenleri nedeniyle takdir etmek gerektiğini düşünüyorum....Cezerye gibi diğer bayan arkadaşlarında bu başlık altında yazılarını görmek istediğimi belirtirim...Erkek arkadaşlarında bunu merak ettiğini düşünüyorum..Yoksa bende mi anormal bir durum var..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi kere konu başlığı hatalı
onlar bayan motosiklet sürücüleri değil.
"HANIMEFENDİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ"
diğer araçları kullananlar gerçekten bayıp,trafiği bile aksatırlar.

Oysa motosiklet kullanan hanımefendi çevresindekilerin ufkunu açar,insana "vay be,helal olsun" dedirttir ,kendi yetersizliğini,çevresini kıran zincirleri kıramamışlığını, çaresizliğini yüzüne vurdurur.BAYMAZ.
İşte fark burada.
Ben bu kış o karlı havalarda Temde araba içinde donarken yanımdan beyaz
bir Harley'le geçip sonra da Silivri'ye sapan hanımefendinin elini öpmek isterdim doğrusu.Alacağı baki:)

Oysa motosiklet kullanan hanımefendi çevresindekilerin ufkunu açar,insana "vay be,helal olsun" dedirttir ,kendi yetersizliğini,çevresini kıran zincirleri kıramamışlığını, çaresizliğini yüzüne vurdurur.BAYMAZ.
İşte fark burada.
bir Harley'le geçip sonra da Silivri'ye sapan hanımefendinin elini öpmek isterdim doğrusu.Alacağı baki:)

ben bu arkadaşı alkışlarım çok güzel yazmışın iyisiyle kötüsüyle biz bayanlara motosiklet kullanmak çok güzel yakısıyor gün gectikçede artacak.
ha ben ailemi ikna edemiyorum o ayrı konu ama benimde elbet birgün bi RR ım olacak inşallahhhhhhhh:queen:

abazada olsanız lütfen çoğalsın bayan sürücüler,magandalar belki bol görürse alışır. yurt dışındaki gibi.eğitimden bahsediliyor,öğretim yokki eğitim olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
trafikte kendi motrundan korkan sürücü kesin bayandır..:mrgreen:

(yav acaba motor beni yermi , motor kendi kafasın göre bi yere gidermi , motor beni alıp kaçarmı) gibi korkuları vardır..:p

sitemizde üye olan bayan arkadaslarım bu espiriya aldırış etmesinler lütfen..:cat::rendeer:

Bayanların %90 ı araba kullanabilir ama çok küçük bir kısımı motosiklet kullanabilir. Bu çok küçük kısım da motosikleti hakkıyla kullanabiliendir.Yıllardır araba sürüpte acemi olan arabacı gördümde yıllardır sürüp acemice davranan motorcu görmedim. Burcu hariç :p

Hani bi laf vardı ya her aktörün yolu arzu yanardağ dan geçer die :p buda öle bişi :p Her userın yolu bayan sürücüler hakkında yorum yapmaktan geçer :p
motora yakışıyor diye biniyordum bunu okuyunca vazgeçtim binmekten, madem yakışmıyor niye bineyim ?

o zaman sen motora yakış abi ben öyle yapıyorum :p

İşte fark burada.

Çok güzel bir açıklama olmuş akıcı ve anlaşılır, savaskayan benim başlığı açarken düşündüğüm bazı noktaları belirtmişsin,,Bayan ,düzeltiyorum:) Hanımefendi Motosiklet Kullanıcılarının bu bölüme ekleyecekleri uzun yazılarını tekrar beklediğimi belirtmek isterim.Konu hakkındaki Beyfendi motosiklet kullanıcısı arkadaşların da desteklerini ve bu konu hakkındaki yorumlarını bekliyorum.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar