- Konu Yazar
arkadaşlar benim motor calındı bu pazar yogun şekilde araştırma yapıyorum.izmirde motoru calınan varsa iyi okusun,motorların cogu kadifekale,cimentepe,cephanelik ve yağhaneler dörtkeninde buralarda 3 er 5 er kişilik ceteler var dikkat satır favorii silahları şimdi ilk yapmanız gereken oralarda arkadaş yapmanız,admların bir sistemi var caldkları motorlarınızı para ile tekrar size satıyorlar.biz de satın aldık biz calmıyoz falancıdan motoru aldık o kişiye 200 dolar verdik gibi laflar söylüyorlar.parayı veriyorsunuz.motor geliyo isterseniz kapınıza. Bu arada benim motoru araştıyorlar o mahalenin insanları bende parayı verecem bulunursa oralarda özelikle romen mahlesinde yanlız ve hazırlıksız gezmeyin dün akşam gezerken yolumu kestiler silah cekmek zorunda kaldım.
önemli: ben saydıgım mahalelerdeki yaşayan insanlara hırsız demyorum ama beş parmagın beşi bir degil oradalar ve bu işleri yapıyorlar.oralar yaşayanlarda bu yapanları biliyor şiyaket etsinler biz de kurtulaqlım onlarda.
önemli: ben saydıgım mahalelerdeki yaşayan insanlara hırsız demyorum ama beş parmagın beşi bir degil oradalar ve bu işleri yapıyorlar.oralar yaşayanlarda bu yapanları biliyor şiyaket etsinler biz de kurtulaqlım onlarda.