arkdaşlar bu gece motorumu caldılar.mondial 151 rs sarı ,arkada römörk takmak için demirden aparatı var plakayı sökmüşlerdir ama plakası 35 vz 163 ön farın yanında 3 santim kadar bir cizik var.şase kapagı yoktu şase numarası gözükür ZJKYY00006C002915 Bİ YERLERDE GÖRÜRSENİZ VE HABER VERİRSENİZ.COK SEVİNİRİM. şimdiden hepinize teşekkürler.
Telefonum 0535 447 42 77 Saat Kac Olursa Olsun Görürseniz Arayın Lütfen.
cok cok gecmis olsun... aklimizda olsun belki cikar bi yerlerden...
geçmiş olsun arkadaşım inşallah bulunur
bu gs500 e nin masrafları çokmu mesela yağ kaça değişir :S
gs 500 un ne masrafı olacak... mermi gibi gider, eger bakımlarını yaparsan yagsızbırakmazsan... yagı kendin degistir... git al 10-40 , 50 ytl falan tutuyor...
arkadaşlar bende çin li 150 lik coper var ne kadar durmadan uzun mesafe gidebilir
uzun esafe giden arkadallardan tavsiye istiyorum
servisin sözüne itimat etmedim sizlerden tavsiye alacağım 300 km gidebilirmi
bende daha önce etz mz vardı onunla uzun yol yapıyordum soronsuz bunu tecrübe etmedim daha
valla çinliden çinliye degisir.. çin in icinden mi yoksa köyünden mi gelmis ona bakacaksın ilk once...:mrgreen:
benim çan çin çon la Ayvalık Bodrum arası cok gittim geldim...hem de bi cok kez... doya doya bindim... tam zamanında da sattım
gittardando da cin cruiser vardi, o da marmaris e cok gidip geldi ama zamaninda satamadgı icin elinde patladi:wiinkk: