arkadaşlar bakarsanız sevinirim-Kanuni Rokko-salcano mu

ben yeni scooter alıcam 150lik

SALCANO 150 likmi YOKSA
KANUNİ ROKKO Mu
veya rialli mondial gibi markalardan hangisini alayım bi yardımcı olurmusunuz..

bide kanuni rokko kullanıcıları maximum kaç basıyor. bana biraz düşük gibi geldi..

yardım edenlere şimdiden tşkler

Zaten nickinde rokko diye yazmış olayı bitirmişsin paşam..

Bu ara aramıza hoşgeldin..Sitemizde model kıyaslama diye bir bölüm
var..Oraya bir göz atarsan bilgilenme babında kafandaki soru işareti
gidecektir.. ''
menumenu_11.gif
'' butonuna istediğini yazarsan buda yardımcı olcaktır..:wiinkk:

http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/

Yok yine bulamadım dersen o zaman bir çaresine bakarız artık..
''Buraya kadar gelipte bilgi almadım ''dedirmeyiz sana..:p

Bak ben buldum 2 tane topic..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/28981-kanuni-rokko-150-a.html
.

http://www.motosiklet.net/forum/mar...motorlari-nasil-kanunimi-yoksa-keeway-mi.html

Son düzenleme:
ben yeni scooter alıcam 150lik

SALCANO 150 likmi YOKSA
KANUNİ ROKKO Mu
veya rialli mondial gibi markalardan hangisini alayım bi yardımcı olurmusunuz..

bide kanuni rokko kullanıcıları maximum kaç basıyor. bana biraz düşük gibi geldi..

yardım edenlere şimdiden tşkler

bunlardan hiçbirini almanı tavsiye etmiyorum....

Mete'ye katılıyorum ve benzeri bir motor kullandığım içinde ikinci el temiz İtalyan veya japon tavsiye ediyorum.Hatta Kymco'yada bakabilirisn.

saolun rokko yazmamın sebebi adı hoşuma gitti ondan.bide aksam bakımından rokko düşük diyorlar doğrumuki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani arkadaşım kanuniyi almanı türk evladı olarak istemem. salcano daha da kötü..

ama sonuçta bana da birsürü şey söyleyen oldu zamanında.. motor kız arkadaş gibidir hangisine gönlün düşerse onu al. güle güle kullanman dileğiyle :)

Rokko nun tipi güzel aslında.Kalıplı duruyo 250'lik scooterlara benziyo, ben seviyorum.Ama kalitesini bilmem.

kanuni al kendi markamız yedek parça sorunu yok servis ağı var rokko veya sana storm 150 yi de tavsiye ederim

Mersin İl Temsilcisi
hiçbirisi. alacan 1500-2000 e satamıcan 500-600 ytl ye. onu alacağına al bi tane honda cbf 150 veya ybr 125(ikinci el) bakacan rahatına. yakıtı iyi, sağlam ve performanslı. benden bu kadar. sanıyorum pek çok arkadaş benimle aynı fikirdedir. yok illa ki scooter alacaksan kymco almanı tavsiye ederim. honda ve yamaha biraz pahalı kaçyor sanırım. gerçi scooter lara hiç sıcak bakamadım ve ilgilenmedim ama kullananlardan biliyorum. istersen sana 600ytl ye bir ramzey vereyim. daha 1000km de. anla işte...

"0" km almada hangisini alırsan al.çünkü çok zarar ediyorsun.bendede kanuni storm var bence rokko dan daha güzel.ben 12000km deyim deyim yerindeyse hala taş gibi.tabi bu birazda kullanıcıya bağlı

saolun arkadaşlar herhalde ROKKO alıcam ŞeKiL SeRvis MarKa Süper:)

storm da güzeldir bak.fiyatta fark yoktur ama rokko da iyi gider şehir içi. güzel açarsan rahat 100ü gecersin:)

burda bir kaç kişi var aynı amerikadaki lobiler gibi hareket ediyorlar.kim ne motor alayım derse desin alma deyip hemen iki kelime söylüyorlar honda yamaha.boşver gülüm sen beğendiğin motoru al bunların yamaha ybr dediği motor 30000 km de bir motoru açmazsan gitmez.üst kafa zincirli buda sana 150 200 ytl ye malolur en az.bundan niye hiç bahsetmiyor bu arkadaşlar

hop hop salcanoya llaf yok 1.5 senedir sürüyom yavruyu sorun yok arkadaşta rocco var ikidebir servise götürüyor ben 1.5 senede sadece buji,yağ,kayış birde akü değiştirdim 6000 km devirdim hala canavar gibi ama alabilirsen honda tada yamahayı tavsiye ederim 2. eli gzel onların hem roccoyla benim 150tt yi kapışırdık yanıma bile yaklaşamadı ama karar senin serviside var hem servis işini geçecen zaten sevise gidiyon 100ytl fiyat diyor dışarı gidiyon aynı parça 75 diyor ben daha servise gitmem abi tanıtım ayağına 25 lirayı indiregandi yapacaklar jackall (hepsi için geçerli değil tabi sadece trabzon için diyorum)

burda bir kaç kişi var aynı amerikadaki lobiler gibi hareket ediyorlar.kim ne motor alayım derse desin alma deyip hemen iki kelime söylüyorlar honda yamaha.boşver gülüm sen beğendiğin motoru al bunların yamaha ybr dediği motor 30000 km de bir motoru açmazsan gitmez.üst kafa zincirli buda sana 150 200 ytl ye malolur en az.bundan niye hiç bahsetmiyor bu arkadaşlar

bi bildiğimiz varda konuşuyoruz birader...herkese beyaz gülmü uzatalım burada...Kanuni rokko kaç paralık mal kaç paralık makina...salcano denilen taş arabasına ne demeli...

polyannanmı olalım...gönlünden geçeni al kardeşim dersek bi hayrımız bi anlamımız olmaz şu forumda...2+2=4 gibi...başlangıc olarak cbr 125..cbf 125..ybr 125 vs adam gibi bir mal alıcan üzülmücen...ben 14000 deyim yolda kalmadım...okumuşsundur bu ürünlerle adamın başına neler geliyor...biri sağlam çıksa uzun süre dayansa diğer 5 tanesi lanet ettiriyor..

her ne diyorsan lobiye devm edeceğim...babamın oğlu değil ya Honda Yamaha...

yahu makinadan anlamıyosan bari yolda bir kuryenin ybrsini çevir kaç km de bak...makinanın ebesi şeyedelirken o gösterge 99.999 den kaç kez dönmüş...yazıyon ama hava civa...

hop hop salcanoya llaf yok 1.5 senedir sürüyom yavruyu sorun yok arkadaşta rocco var ikidebir servise götürüyor ben 1.5 senede sadece buji,yağ,kayış birde akü değiştirdim 6000 km devirdim hala canavar gibi ama alabilirsen honda tada yamahayı tavsiye ederim 2. eli gzel onların hem roccoyla benim 150tt yi kapışırdık yanıma bile yaklaşamadı ama karar senin serviside var hem servis işini geçecen zaten sevise gidiyon 100ytl fiyat diyor dışarı gidiyon aynı parça 75 diyor ben daha servise gitmem abi tanıtım ayağına 25 lirayı indiregandi yapacaklar jackall (hepsi için geçerli değil tabi sadece trabzon için diyorum)

sen 1.5 senede anca 6000 yapmışsın. ben 7ayda 13000 km yaptım daha yağ ve balatadan başka bişeyi değişmedi. sen 1,5senede buji-yağ-kayış bi de akü değiştirmişsin zaten değiştircek başka bişey kalmadıki motorda:silent: rektepe yapmadıgın kalmış bi tek:pr: senin motorun dışardan toplanmış olarak geliyor. parça istesen artık kaç ayda gelir bilinmez.:) bizim motorlarımızın en azından montajı İstanbul'da Dudullu'da. İstanbullu MT arkadaşlardan istesek alıverirler.sen birsürü uğraşcaksın. bi grenajı en az 2 ay beklicen :) ben 2günde getirtirim. kargoya verilmezse İsmail Ayaz Turizm'e verdilermi 6saatte Eskişehir'de :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar