gelsin yollatcam adresine mete abi:
yemeksepetınden sıparısı verrım yanı![]()
Toplam ne kadar tutacak şimcik:silent:
gelsin yollatcam adresine mete abi:
yemeksepetınden sıparısı verrım yanı![]()
eheheh
neden olmasın mete abi..
bak cbrıda sattım aramız düzelir biraz daha![]()
metehan anlamadıgım bir nokta var. 100 euro'ya kadar olan mallar gümrüge takılmıyor tmm ama ekledigin resimlerin birisinde arai kask var.O kaskın yurt dışı satış fiyatı nerden baksan 400-450 dolar civarı. Hal böyle iken bu arai kask gümrüge takılmıyor mu? Türkiyeye geldiginde kdv ötv vs. vs. ödedigimiz halde yine türkiyedeki dispiritörlerden alacagımız kaskın fiyatı ile arasında büyük bir fark var mı?
o arkdas kaskı ebay dan almıs mal sahibine malın bedelini 80 dolar diye yazdırmıs ondan gümrükte bi sorun cıkmamıs
spawnem senın mont ne kadardı sorun cıkmadan geldi?
mete abi falcon alıcam uygunmudur![]()
işte şimdi gözüme girdin kanka...emrindeyim...beni daha fazl amutlu edemezdin...bütün cbr 125 lere ölümm...
reis beg bak aşğıda spaenem nickli arkadaş bu konuda tecrübeli ve kendisi deri mont getirdi..ilk sayfada görürsün...o arkadaşıma herşeyi sorabilirsiniz bence...kendisi içinde sakınca yoksa tabi...:cat:
spawnem senın mont ne kadardı sorun cıkmadan geldi?
mete abi falcon alıcam uygunmudur![]()
ne sakıncası abi elimden geldğince yardımcı olurm.boyle bi konuyu acmanda cok faydalı olmus.benimde aklımdan gecmişti daha once ama ben boyle işleri becereme bilemem ne yazıcamı
benide sevmen için bendemi satayım cıbırımı:salut: tamam napalım parcaarımız pahalı olsun yaw sev bizide şevkat göster
walla tam hatırlamıyorum ama 39-40 dolar bişeydi galiba app ile.amerikanın ptt'siymiş.bana toplam maliyeti 113 dolar olmustu
arkadaşım istanboldan böyle uygun iyi kasklar satan bir yer varsa bildiğin söyle alalım, pere peşin![]()
yavrıcım 10 gündür altını üstüne getirmişiz istanbolun, çekmişim spyke montu bide eyi kask alacam gendüme :cherry:yeğenim sana Maruşin kaptırıcam...sen gelde buraya...Samsının ilk MARUSHIN i sende olcek...![]()
yavrıcım 10 gündür altını üstüne getirmişiz istanbolun, çekmişim spyke montu bide eyi kask alacam gendüme :cherry:
şuan bu mektubu sana başakşehir 4. etaptaki konağımdan yazıyorum,
la ayu hiç vaktim yoktu anca rahata çıktım bugün.
26 şubatta verilen kask siparişi 03.03.2008 itibariyle elimde sorunsuz..
tasıma kılıfı bugu camı ve bılımum el kıtabıyla bende..
gözlüğümü biraz kastırması dısında super oldu
tekrar tesekkurler mete abi
abı motor aldım onun bılem fotolarını cekemedım daha..
kız arkımda fotograf makınem
motorda serviste..
bugun alıyorum hem motoru hemde foto makınesı ceker ceker koyarım fotografları![]()