385 dolarlik NOLAN Kask 120 dolar..İnternette Firsatlar

96 dolar kask
48 dolar shıppıng(hızlı gelsin diye)
+mete abiyle pasta..
:D
şimdilik davutpaşa olayı çıkmazsa tabi:)

Vay be 170 ytl ye gelmiş olacak hı.İnşş gümrükte problem olmaz.Tekrar 75'e indiginide düşünürsek bi de :)

eheheh
neden olmasın mete abi..
bak cbrıda sattım aramız düzelir biraz daha:)

işte şimdi gözüme girdin kanka...emrindeyim...beni daha fazl amutlu edemezdin...bütün cbr 125 lere ölümm...:p

metehan anlamadıgım bir nokta var. 100 euro'ya kadar olan mallar gümrüge takılmıyor tmm ama ekledigin resimlerin birisinde arai kask var.O kaskın yurt dışı satış fiyatı nerden baksan 400-450 dolar civarı. Hal böyle iken bu arai kask gümrüge takılmıyor mu? Türkiyeye geldiginde kdv ötv vs. vs. ödedigimiz halde yine türkiyedeki dispiritörlerden alacagımız kaskın fiyatı ile arasında büyük bir fark var mı?

reis beg bak aşğıda spaenem nickli arkadaş bu konuda tecrübeli ve kendisi deri mont getirdi..ilk sayfada görürsün...o arkadaşıma herşeyi sorabilirsiniz bence...kendisi içinde sakınca yoksa tabi...:cat:

o arkdas kaskı ebay dan almıs mal sahibine malın bedelini 80 dolar diye yazdırmıs ondan gümrükte bi sorun cıkmamıs

bakın bu detaylara dikkat edin...ambalajı hediyeymiş gibi yollasınlar...ebay için diyorum...

spawnem senın mont ne kadardı sorun cıkmadan geldi?

mete abi falcon alıcam uygunmudur:p

ben montu aldıımda 75 dolardı.mont elime gecti 1 hafta sonra mont 50 dolar oldu:) benim montun sadece 38 bedeni var.diğer beden montlar buranın fiyatlarıyla aşşa yukarı aynı.hiç bi sorunda yasamadım.beklemek insanı biraz tedirginleştiriyor ama ürünün barkot numarasını bildikten sonra pek bi endişe yaşamıyorsunuz.gerek internetten gerekse türkiyede ise pttyi aradığınızda ürününüzn nerede olduğunu size bildiriyorlar.

işte şimdi gözüme girdin kanka...emrindeyim...beni daha fazl amutlu edemezdin...bütün cbr 125 lere ölümm...:p

reis beg bak aşğıda spaenem nickli arkadaş bu konuda tecrübeli ve kendisi deri mont getirdi..ilk sayfada görürsün...o arkadaşıma herşeyi sorabilirsiniz bence...kendisi içinde sakınca yoksa tabi...:cat:

ne sakıncası abi elimden geldğince yardımcı olurm.boyle bi konuyu acmanda cok faydalı olmus.benimde aklımdan gecmişti daha once ama ben boyle işleri becereme bilemem ne yazıcamı:p
benide sevmen için bendemi satayım cıbırımı:salut: tamam napalım parcaarımız pahalı olsun yaw sev bizide şevkat göster :p

walla tam hatırlamıyorum ama 39-40 dolar bişeydi galiba app ile.amerikanın ptt'siymiş.:p bana toplam maliyeti 113 dolar olmustu

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaşım istanboldan böyle uygun iyi kasklar satan bir yer varsa bildiğin söyle alalım, pere peşin :p

OOoo falcon yakışır kardeşime...bak şimdi göynümü kazandın...sırada Görkem var...oda 600 RR alırsa Voltranı oluşturursunuz...:p

ne sakıncası abi elimden geldğince yardımcı olurm.boyle bi konuyu acmanda cok faydalı olmus.benimde aklımdan gecmişti daha once ama ben boyle işleri becereme bilemem ne yazıcamı:p
benide sevmen için bendemi satayım cıbırımı:salut: tamam napalım parcaarımız pahalı olsun yaw sev bizide şevkat göster :p

walla tam hatırlamıyorum ama 39-40 dolar bişeydi galiba app ile.amerikanın ptt'siymiş.:p bana toplam maliyeti 113 dolar olmustu

ağol dostum...arkadaşlara bi yardımcı oluver...ben elçiyim anlamıyom pek İngilizcede finito...:p

arkadaşım istanboldan böyle uygun iyi kasklar satan bir yer varsa bildiğin söyle alalım, pere peşin :p

yeğenim sana Maruşin kaptırıcam...sen gelde buraya...Samsının ilk MARUSHIN i sende olcek...:p

Motosikleti
yeğenim sana Maruşin kaptırıcam...sen gelde buraya...Samsının ilk MARUSHIN i sende olcek...:p
yavrıcım 10 gündür altını üstüne getirmişiz istanbolun, çekmişim spyke montu bide eyi kask alacam gendüme :cherry:

yavrıcım 10 gündür altını üstüne getirmişiz istanbolun, çekmişim spyke montu bide eyi kask alacam gendüme :cherry:

nası yani olm nerdesin...Dalarım sana şimdi...hayırdır yoksa burdamısın gay kılıklı Anadolu çocuğu...burdaysan ve şimdi diyosan zaten görünme gözüme...:farao:

Motosikleti
şuan bu mektubu sana başakşehir 4. etaptaki konağımdan yazıyorum,
la ayu hiç vaktim yoktu anca rahata çıktım bugün.

26 şubatta verilen kask siparişi 03.03.2008 itibariyle elimde sorunsuz..
tasıma kılıfı bugu camı ve bılımum el kıtabıyla bende..
gözlüğümü biraz kastırması dısında super oldu
tekrar tesekkurler mete abi

26 şubatta verilen kask siparişi 03.03.2008 itibariyle elimde sorunsuz..
tasıma kılıfı bugu camı ve bılımum el kıtabıyla bende..
gözlüğümü biraz kastırması dısında super oldu
tekrar tesekkurler mete abi

bağana kardeşim ben muzlu pastamı isterem...:p

hani fotoğraf...hani paylaşım...aldım verdim ben seni yendim olmuyo ama abi...:pale::p

abı motor aldım onun bılem fotolarını cekemedım daha..
kız arkımda fotograf makınem:)
motorda serviste..
bugun alıyorum hem motoru hemde foto makınesı ceker ceker koyarım fotografları:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar