çirkin çocuk mekan basarken monitöre değil bastığın yere bakacan aklında olsun:wiinkk:
bu islerin yabancısıyım... ilk defa denedim. comezligime ver artık...:rendeer:
Uglychıld olur valla geri dönecek misiniz gece?
Vaktiniz varsa bana da uğrayın (Ama ofisi dağıtmak yok

)
simdi bi kere dagıttık bi daha dagıtmasak olmaz... bi sorayım Ali ye, yerse geliriz

bu arada biz cesmealtinda yani Rahmi abi de cay icip Cesme ye gececek ve orda kalacaktık... ama sıcak yemek ve rakıyı gorunce gitmedik... yapıstık kaldık...
uglychild ve gitardando mekanı bastı dayağımızı yedik :salut: cezamı çektim abi etmeyin eğlemeyin desemde ne fayda.. olayı tatlıya bağladıktan sonra :rendeer:
Güzel bir anı oldu.. geldikleri için ayaklarına ve motorlarına çok tşkler :rendeer:
ve hayırlı yolculuklar dileyerek çeşmealtına yolcu ettim...
bi daha olmasın Vasco, eger bi daha gereksiz mesajlarını gorursem bu sefer monitore bakmadan dalarım sana:queen:
HONDA NX 4 FALCON 2003 MODEL NASIL BİR MAKİNA ARKADAŞLAR.FİKİRLERİNİZİ YAZARMISINIZ.TŞKLR:bounce:
guzel diyen var o paraya degmez diyen var... bizim gruptan gittardando kullandıydı bi ara ve 1 sene kafamızı sisirdi, cruiser i atıp falcon alcam diye... fiyatı neymis bi soyle de yorum yapalım...
Alırsan da bi tur verirsin artık...
iyi akşamlar arkadşlar fotoları gördüm gerçekten çok sevindim erhan ugly ve gitarando bir gün gitarlarınızla banada beklerim mutlaka illa sorun mu çıkartmamız lazım

bendede var gitar 3 gitar bişiler tıngırdarız ailede herşey yoluna girmiş yarın davut arkadaşımızın ziyareti ile ilgili bir saat açıklaması yapılırsa katılmaya çalışacağım durumunun hızla iyiye gitmesi güzel bir gelişme....
valla kaşınan kaşınana... geliriz sana da geliriz.. zaten tav oluyom yeni uyelere... durmadan bi seyler yazıyorlar... sen simdi benim mesajıma bi alıntı yapıp bi laf soyle, bi de gogıl ört'ten adres yolla... ordayız...:mrgreen:
davetin icin sagol, ben pek calamiyorum ama Gittardando bayagi bi iyi... ugrar ifadeni alırız:cat:
Sercan! Ali'm! evet ya siz böyle sorun çıkaranlara gidiyorsanız haydi bakalım hodri meydan. buradayım ve arıza çıkarıyorum...::winkwink
hani nerde gelen giden yooook ::nefes::
korkaksınız siz be yaw :queen::queen:
gelsenize gelsenize :

ulp:::

ulp:::flower::flower:
dun ben geldim sizin mekana... Metin e sordum nerde dedim bizim patron... falan yerde dedi... iyi dedim, parayı hazırlasın, tamam abi dedi.. vurdum kafasına cıktım mekandan... parayı hazırla Ali'
n' le Moskova ya gidecez...
ARKADASLAR BU PAZAR RAHMI ABI, EVI SAHIL KENARINA TASIYO, YARDIM A GELECEK VAR MI?