[İzmir - MT]

playboy_77 ben tanımıyorumda elbet bi tanıyan çıkacaktır...anlattıklarına bakılırsa büyük ayıp etmişler...geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama umarım bulursun.
bu aldıkları beyaz eşyalar umarım sendedir en azından zararın hafifler:silent:
malesef kardeşim bu şahıslar son günlerde hepsini bir spotcuya satmışlar.kime sattıklarını buldum fakat gidip adama ne diyebilirsin ki:pale:

Bi konuşalım bakalım Mesut. Söz vermiyorum ama bir sorayım bilebilecek insanlara.. Durumuna üzüldüm. Sana bir gelişme olursa bildiririm.
çok teşekkür ederim araştırma yaparsanız sevinirim.yanlış hatırlamıyorsam bornovada yaşıyordu simge adında ki şahıs.bir zamanlarda koç net'de çalışmış.olumlu yada olumsuz cevaplarını özelden beklicem.:cat:
Şahsen tanımıyorum...Ama bana kalırsa boşver... Sen o son sözü söyleyince utanacak mı?... Çıkarıp hata ettim al paranı mı diycek... Sanmıyorum...

Sen iyiliğini yapmışsın...Denize atmışsın... Olsun..Hesabını o verir....:cat::cat::cat:
çıkarıp para vermesini beklemiyorum zaten.öle bir amacım olsa size o şekilde yazardım.ben sorayımda utanacak mı utamayacak mı kendi bilirler.öle böyle bir iliyik yapmadım.anneme anne bile diyorlardı.annem onlara arada yemek götürürdü.daha neler neler anlat anlat bitmez.biraz vicdan varsa utanır herhalde.

iyi akşamlar arkadşlar fotoları gördüm gerçekten çok sevindim erhan ugly ve gitarando bir gün gitarlarınızla banada beklerim mutlaka illa sorun mu çıkartmamız lazım :p bendede var gitar 3 gitar bişiler tıngırdarız ailede herşey yoluna girmiş yarın davut arkadaşımızın ziyareti ile ilgili bir saat açıklaması yapılırsa katılmaya çalışacağım durumunun hızla iyiye gitmesi güzel bir gelişme....

Playboy_77 gerçekten ayıp etmişler.Senin bu durumu okuyunca peygamberimizin başından geçen bir olay aklıma geldi;
Kendisine bir gün falanca kişi seni öldürmek istiyormuş bu konuda ne yapacaksın diye sorulunca o da ''Allah Allah ben ona hiç iyilik yapmadım ki neden beni öldürmek istesin'' diye cevap vermiş...

Bence bu kadar birlikteliğiniz olduğuna göre bu kişileri tanıtıcı biraz daha bilgi vermelisin ki (Örn.Fotoğraf) tanıyan arkadaşlar varsa sana yardımcı olabilsin.

uzun zamandır girmiyordum bu topiğe,daha yeni öğreniyorum,büyük geçmiş olsun ne diyeyim,geriye doğru birkaç sayfayı okudum ama tam olarak anlayamadım,sanırım kumita hastahanedeymiş,kazamı yaptı?birisi özelden kısaca anlatabilirmi,yapabileceğimiz bir şey varmı ? çok üzüldüm:cyclopsan

Sercan! Ali'm! evet ya siz böyle sorun çıkaranlara gidiyorsanız haydi bakalım hodri meydan. buradayım ve arıza çıkarıyorum...::winkwink
hani nerde gelen giden yooook ::nefes::
korkaksınız siz be yaw :queen::queen:
gelsenize gelsenize ::pulp::::pulp:::flower::flower:

Playboy_77 gerçekten ayıp etmişler.Senin bu durumu okuyunca peygamberimizin başından geçen bir olay aklıma geldi;
Kendisine bir gün falanca kişi seni öldürmek istiyormuş bu konuda ne yapacaksın diye sorulunca o da ''Allah Allah ben ona hiç iyilik yapmadım ki neden beni öldürmek istesin'' diye cevap vermiş...

Bence bu kadar birlikteliğiniz olduğuna göre bu kişileri tanıtıcı biraz daha bilgi vermelisin ki (Örn.Fotoğraf) tanıyan arkadaşlar varsa sana yardımcı olabilsin.

peygamberimizin olayı tam başımdan geçen olay herhalde.aksilik olucak ya bir tane bile fotoğrafları yok.elimden geldiğince tarif edeyim.
simge; 1.70 boylarında kumral birisi.bir zamanlar koç.net'de çalışmış.paşa adında siyah bir doberman köpeği var.düzgün fizikli biri.babası 10 sene önce kadar vefat etmiş.annesiyle yaşıyor şuan.1-2 ay önce izmirde bir kaza olmuştu.yeşil bir racing öndeki servis aracı yüzünden kaza yapmıştı.arkasındaki kız vefat etmişti.uzun saçlı biri.yanlış hatırlamıyorsam adıda gökhan'dı bu kişi onları iyi tanıyor.çünkü o kişiyle konuştuklarını duymuştum ve hep bahsedirlerdi.
taner(kimliğinde zafer yazdığını öğrendim); bu kişide 1.80 boylarında esmer kısa fakat dağınık saçlı biri(uykudan kalkılınca nasıl olunursa) kendini kayseriliyim diye söylemişti.kimlikte yanılmıyorsa zonguldak yazıyor.yarım çerçeveli bir gözlük takıyor.omuzları felan var ama okadar yapılı biri değil.kendini turbo_rider sanıyor.resimlerini bulmaya çalışıyorum(bir partiye götürmüştüm ve orda biri video'ya çekmişti.eğer o kayıdı bulabilirsem ordan resimlerini alıcam..şimdilik bukadar bilgi verebilirim.türk motorize birliğinden birini tanıyor yada bu yerin klubünün yerini biliyorsanızz gidip araştırırsanız çok sevinirim.izmir mt'ye minnettar kalırım.

(ben biliyorum ama ses çıkarmıyorum diyen varsa soracağım soruyu kendide sorabilir)

gerekli yerlere haber uçuruldu arkadaşım, gereken yapılacak :cat: sen resimleri bul bizde seni haberdar edelim :bounce:

gerekli yerlere haber uçuruldu arkadaşım, gereken yapılacak :cat: sen resimleri bul bizde seni haberdar edelim :bounce:

ilginiz için çok teşekkür ederim.yalovada bir kardeşiniz var artık.kapım herzaman MT gruplarına açıktır.buralardan bir yardım görmek isterseniz buralardayım ben.elimden geleni yaparım.(kız kaçırdım geliom demeyinde :queen: )

çirkin çocuk mekan basarken monitöre değil bastığın yere bakacan aklında olsun:wiinkk:

bu islerin yabancısıyım... ilk defa denedim. comezligime ver artık...:rendeer:

Uglychıld olur valla geri dönecek misiniz gece?
Vaktiniz varsa bana da uğrayın (Ama ofisi dağıtmak yok:) )

simdi bi kere dagıttık bi daha dagıtmasak olmaz... bi sorayım Ali ye, yerse geliriz:p bu arada biz cesmealtinda yani Rahmi abi de cay icip Cesme ye gececek ve orda kalacaktık... ama sıcak yemek ve rakıyı gorunce gitmedik... yapıstık kaldık...

uglychild ve gitardando mekanı bastı dayağımızı yedik :salut: cezamı çektim abi etmeyin eğlemeyin desemde ne fayda.. olayı tatlıya bağladıktan sonra :rendeer:

photo0012lw5.jpg

photo0013hu6.jpg

Güzel bir anı oldu.. geldikleri için ayaklarına ve motorlarına çok tşkler :rendeer:

ve hayırlı yolculuklar dileyerek çeşmealtına yolcu ettim...

dsc00433pm8.jpg

dsc00434gl7.jpg

dsc00435fk3.jpg

dsc00436sw9.jpg

bi daha olmasın Vasco, eger bi daha gereksiz mesajlarını gorursem bu sefer monitore bakmadan dalarım sana:queen:

HONDA NX 4 FALCON 2003 MODEL NASIL BİR MAKİNA ARKADAŞLAR.FİKİRLERİNİZİ YAZARMISINIZ.TŞKLR:bounce:

guzel diyen var o paraya degmez diyen var... bizim gruptan gittardando kullandıydı bi ara ve 1 sene kafamızı sisirdi, cruiser i atıp falcon alcam diye... fiyatı neymis bi soyle de yorum yapalım...
Alırsan da bi tur verirsin artık...:)

iyi akşamlar arkadşlar fotoları gördüm gerçekten çok sevindim erhan ugly ve gitarando bir gün gitarlarınızla banada beklerim mutlaka illa sorun mu çıkartmamız lazım :p bendede var gitar 3 gitar bişiler tıngırdarız ailede herşey yoluna girmiş yarın davut arkadaşımızın ziyareti ile ilgili bir saat açıklaması yapılırsa katılmaya çalışacağım durumunun hızla iyiye gitmesi güzel bir gelişme....

valla kaşınan kaşınana... geliriz sana da geliriz.. zaten tav oluyom yeni uyelere... durmadan bi seyler yazıyorlar... sen simdi benim mesajıma bi alıntı yapıp bi laf soyle, bi de gogıl ört'ten adres yolla... ordayız...:mrgreen:

davetin icin sagol, ben pek calamiyorum ama Gittardando bayagi bi iyi... ugrar ifadeni alırız:cat:

Sercan! Ali'm! evet ya siz böyle sorun çıkaranlara gidiyorsanız haydi bakalım hodri meydan. buradayım ve arıza çıkarıyorum...::winkwink
hani nerde gelen giden yooook ::nefes::
korkaksınız siz be yaw :queen::queen:
gelsenize gelsenize ::pulp::::pulp:::flower::flower:

dun ben geldim sizin mekana... Metin e sordum nerde dedim bizim patron... falan yerde dedi... iyi dedim, parayı hazırlasın, tamam abi dedi.. vurdum kafasına cıktım mekandan... parayı hazırla Ali'n' le Moskova ya gidecez...

ARKADASLAR BU PAZAR RAHMI ABI, EVI SAHIL KENARINA TASIYO, YARDIM A GELECEK VAR MI?

cirkincocuk008oa1.jpg

cirkincocuk003sv7.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Rakıları içerken yemekleri yerken iyiydi...Sen taşı bakalım evi....:p

arkadaslar sızınlede paylasmak ıstedım...
itfaiyeyatirimzenginiqw3.jpg

işte izmir itfaiyesinin muhteşem RT leri (ins bende bunlardan kullanıcam)

Son düzenleme:
dizim agriyo...

bu arada aksamdan guzel bi ani... biz bi kac gun daha burada kalacak gibiyiz:)

http://www.youtube.com/watch?v=D6BcmCG54cA

Bekir sen bunları kullanırsan bizleri unutursun... guzel makinalar hakkatten...

İyiki geldiniz, torunlarımı çok özlemişim Alinin parmaklar konuştu yine.güzel bir gece oldu. Evet arkadaşlar bu hafta sonu evi sahile taşıyorum. Denize sıfır yazın tadı burada çıkacak inşalllaahhh.

ben bugünden geliyom pazara kadar rakı içelim pazarda ewi taşırız olurmu öyle:p

Evet sevgili arkadaşlar neredeyiz bu hafta daha belli değil mi?
Bu arada sevgili çikin çocuk ve giterando ellerinize sağlık bu hafta bizde isteriz böyle güzel bir dinleti.
Rahmi baba ve sevgili eşi size de afiyet olsun Allah muhabbetinizi artırsın sevgiyle kalın.

bcoskunsoy duyurular bölümünden bu haftaki toplantı topiğine ulaşabilirsin....

çallı doğumgünün kutlu olsun :rendeer: yine sesin çıkmıyo

valla kaşınan kaşınana... geliriz sana da geliriz.. zaten tav oluyom yeni uyelere... durmadan bi seyler yazıyorlar... sen simdi benim mesajıma bi alıntı yapıp bi laf soyle, bi de gogıl ört'ten adres yolla... ordayız..

abi bi gelin benide kaşıyın bea yazıyorum işte çeşmealtı dönüşündede mutlaka bekliyorum :rendeer: gitarsız gelmeyin almam içeri ona göre :p gıgıl örte gerek yoq şirinyer gelin natonun karşısında kemal sunal parkı var içinde cafe yazıo zaten eşşek kadar SILA NET CAFE diye mutlaka bekliyorum :cat:

Kontrol tomografilerinde bunun eriyip kaybolduğu ve hiçbir problemin kalmadığı görülüyor. Sıra plastik cerrahi operasyonlarına geldi. Bu işin Dokuz Eylül Hastanesinde yapılması sözkonusu. O konuda girişimlerimiz var. Gelişmeleri bildireceğim.

sabah sabah böyle şeyler okuyunca çok iyi geliyor teşekkür ederim . :rendeer: :flower:::haapppy::rendeer::rendeer::thumleft::

Arkadaşlar bugün Kumita45 ile görüştüm evinden sıkılmış yeni bir eve taşınacakış. yarın sabah yeşilyurttan evden eve taşımacılar gelip alacaklarmış. yeni evi narlıdere tarafında 9 eylül civarındaymış. hepinize çok selam söyledi. yeni evinde bizi çaya bekliyor bilesiniz.

bi çuval sanayi tipi yerfıstığı alıp gidelim, çayını içelim kardeşimizin:cat:

bugun aykut abiden başka kimse gelmedi.. ben kalabalık olsun da tomu bana sormasın diyodum

abim benm nasıl da iyi görünüyor bi görsenizz.. şişlikleri inmiş gözleri açılmışş..

kusuruma bakma işden her zaman ayrılamıyorum , :pale:
ama bu günlerde herkes fırsatı olsun olmasın şu gevezeliğinden çekindiğimiz için temkinliyiz, ne kadar ::shhh:: etsekte durduramıyoruz,
çok yakında yine akın akın doldururuz odasını :wiinkk:, ama sürekli onu düşündüğümüzü ilet kendisine.

Son düzenleme:
arkadaşlar Davut Yeşilyurttan az önce taburcu oldu kara hastanesine. Orayada ziyaretçi almıyolarmış sanırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar