385 dolarlik NOLAN Kask 120 dolar..İnternette Firsatlar

Ben zaten denniskirk sitesi için dedim istediğin ücreti yazdıramazsın diye, ebayda yazarlar ama paket büyük olunca yada içerik değerli bulunursa yazılan fiyata bakan yok biliyorsun bunu, bende çok ürün aldım belki 20 kere de gittim gümrüğe cevizlibağa, bilmeden yazmıyorum, aynı üründen bir kendime aldım(benim adresime) bir adet enişteme aldım(onun adresine) benimki geldi onunki gümrüğe takıldı, 115dolarlık ürüne 100YTL para ödedi, para bir yana tüm gününde gidiyor.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

bu sitenin güvenilirliğini araştıran var mı arkadaşlar?
fotoları kanıt olarak göstermeyin çünkü değil.

mete han yazmıssa dogrudur ben guvenıorum

ben alıntı yaptım abi...güvenilirliği konusunda benim şüphem yok...çünkü MD de onlarca mal alındı sorun çıkmadı...ama babamın oğlunun sitesi değil...sonucta bir EBAY da değil...

sizler vergi ödemeden kazık yemeden mal sahibi olun istedim...

Site güvenilir olduğundan değil, burası bir outlet sitesi. Rafta kalan ürünler sergileniyor.

bu sitenin güvenilirliğini araştıran var mı arkadaşlar?
fotoları kanıt olarak göstermeyin çünkü değil.

ne demek gercek değil orda sarı montlu sarı kasklı olan benim.montuda o siteden aldım.siparişi verdikten 20 gun sonra mont adresime geldi.

metehan anlamadıgım bir nokta var. 100 euro'ya kadar olan mallar gümrüge takılmıyor tmm ama ekledigin resimlerin birisinde arai kask var.O kaskın yurt dışı satış fiyatı nerden baksan 400-450 dolar civarı. Hal böyle iken bu arai kask gümrüge takılmıyor mu? Türkiyeye geldiginde kdv ötv vs. vs. ödedigimiz halde yine türkiyedeki dispiritörlerden alacagımız kaskın fiyatı ile arasında büyük bir fark var mı?

metehan anlamadıgım bir nokta var. 100 euro'ya kadar olan mallar gümrüge takılmıyor tmm ama ekledigin resimlerin birisinde arai kask var.O kaskın yurt dışı satış fiyatı nerden baksan 400-450 dolar civarı. Hal böyle iken bu arai kask gümrüge takılmıyor mu? Türkiyeye geldiginde kdv ötv vs. vs. ödedigimiz halde yine türkiyedeki dispiritörlerden alacagımız kaskın fiyatı ile arasında büyük bir fark var mı?

o arkdas kaskı ebay dan almıs mal sahibine malın bedelini 80 dolar diye yazdırmıs ondan gümrükte bi sorun cıkmamıs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar