:queen:
Bi kere de Avrupa yakasında benim başıma geliyodu buna benzer bişey. Şoförün manyak olduğunu anlayıp ilk ışıkta durduğu anda oturduğum koltuğa 5 milyon bırakıp vınn diye atlamıştım taksiden:mrgreen:
Yalnız manyak bile olsa parasını ödüyorum, bendeki vicdana bak yaw
Sen kaçabilmişsin.. Ben koltukta minnacık kalıyorum, insem inemiyorum sövsem sövemiyorum..
Taksimden bindim taksiye, adam pörtlek gözleriyle aniden döndü bana (kışın titreye titreye binmiştim taksiye)
-Üşüdün mü? dedi
-Eee hava soğuk dedim tırsa tırsa
-Isıtalım dedi
-Kaldım hiç bişiy diyemedim
Sonra önüne döndü klimayı açtı.. Ben arka koltuğa gömüldüm tabi.. Taksimden levente gelecek yani dümdüz şişli, m.köy, levent istikametinde devam edicek.. Divan otelin ordan bi anda sağa kırdı
-Nereye gidiyoruz niye döndün diye birden heyecan yaptım..
Trafik varmış şişlide ondan dönmüş (Saat gecenin 3'ünde trafik)
Elime telefonu aldım çaktırmadan.. Babama mesaj attım.. Plakayı verdim, beni bekle gelmezsen bu araçtayım diye.. Beşiktaşta inmek istedim ama cesaret edememiştim

ale:
:queen::queen:
Senin anane Laz mı :queen:
Yok bu laz olmayan hali.. Laz olduğunu düşünmek bile istemiyorum :cherry:
Aaaa taksi diyince aklıma geldi..
Bizim eski sokakta aval bi kız vardı.. Gece bara gitmiş içmiş sarhoş olmuş taksiye binip evine gelmiş.. Ben şimdi eve gidemem bu halde, annem beni öldürür demiş.. Taksi şoförüde ozaman bize götüriyim seni demiş.. Sonra evlendirmişler bunları :mrgreen: