Gökhan ne diyon hiç bişe anlamadım?...... Bııızzzttt.... :queen::queen::queen::queen:
GKN manyaksın olum sen :mrgreen:
Patnozlu Mazotçu röpörtajına bittim zaten :mrgreen:
Sağlam eğlenmişsiniz vesselam... :cat:
yapıştırsana garu::winkwinkKırık bunlar kırık :mrgreen:
ilk bölümü kendim oyniim dedim, cızztt dedim durdum..hahahahha:mrgreen: bızzzzzzzzt ın devamında rtük inşallah kapatma cezası vermez :mrgreen: bu filmin her bölümü birbirinden daha güzel bi dahaki bölümde bende rol alayım bari :mrgreen:
waşşş gökhan abim düşmüş röportajına bayıldım güzel eğlenmişsinsiz başarılarınızın devamını dilerim konu başlığına da bittim zaten tam anlamlı olmuş size göre millet motorumu toplasın gökhanımı:mrgreen::mrgreen:
Gökhan abi sen adamı öldürürsün walla!!! :queen:
"Ben gidiyordum, canavarı gördüm!!!" :queen:::koop::
Ya Turuncu-Mavi Speedfight yani Canavar kimin? :silent:
Ayrıca yazık degil mi motorların orası burası kırılmadı mı? :queen:
Hastasıyım Speedfight'ın!!:bounce:
abi motorlara acıyın yaben bugun kara hafif yan yattım ağlıycaktım neredeyse ama bişey olmamış motora
Kopmuşsunuz vallaa acaip canım çekti scooter mı alsak naapsak![]()
yapıştırsana garu::winkwink
Evet yaa çok yapıştırasım var benimde hem :queen:
hangi gilera ?????? (((((((((![]()
Pardon ya dikkatli izlememiştim , göz ucuyla bakınca peugeot , gilera gibi görünüyopeugeot dimi o bu seferde yanılmıyım
![]()
blayından soora olmicaana göre, alayından soora görüşelim:queen:
bi kutu japon yapıştırıcısı (çin malı olandan) müessesemizin hedayesidir:cherry:
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
jesse, Pınarr, Marv, emin_arikoglu
ekip tamam ((((((((((((ama bu misafir de kim ???????
Misafirlere takıntılı adamlara benim takıntım var.. Uuuraşma alemin misafiriylen![]()
hahaha sende hiç annamıyosun gkn gizliden bahıyo topaaa![]()
kışın karda .. yazın kumda .. gazcı teaam bitmez ilk on isim gold üye olacaktır (((((((![]()
İlgi alakası yok.. İşe gitti o çalışcak para kazancak beni alcak :cherry: