Haydin bre yigitler... Urun bre yigitler... tek bir çinli bile bırakmayın...![]()
Ne o abi savaşamı gidiyoruzzz
Haydin bre yigitler... Urun bre yigitler... tek bir çinli bile bırakmayın...![]()
Ne o abi savaşamı gidiyoruzzzAtları alalım barı
![]()
ben kendi görüşüm diyerek başladım konuya benim görüşüm bu ayrıca ben motor üstünde yüz binlerce km yaptım benim şahsi fikrim bu bende kullandım çin malı ama sert kullanan biriyim çin motoruna set davranınca benim kullandığım gibi en fazla 1 ay heryerinden ses gelio bizimde bildiğimiz olaylar var ve anlattım amacım insanları küçümsemek değil sizdeki paradan banane bendekinden sizene yani amacım asla küçümsemek değil sadecebildiğimi söledim saygılar..
Çetmen mağazalarında 1425 liraya 250 cc çoper satıyorlar..... Sky go.....
Uyduruk falan da demeyin şimdi....:cat:
Şimdi gerçek fiyatlara indi işte..... Kaliteli alamayanlar için ideal....:cat:
Motoru satıp çin malı f650 alacam anasını satayım......![]()
Yaw herkes butcesi, gucu, maddi durumu ne'ye imkan/olanak veriyorsa gider onu alir. Bu veya benzer forumlarda "çin maliysa uzak durun" seklinde benzer acilan basliklar tamamen iyi niyetten ve yasanmis kotu tecrubelerden yola cikilarak acilmis basliklardir. Kimsenin zoruna gidecek birsey yok ki, "asil zoruna gidenler bu tarz basliklari gorup tepki gosteren çin mali motor kullanan bazi kimseler olsa gerek" (@nitrious81 kardesimiz maalesef oldukca bayagi ve basit bir ifade kullanmis msj'inda)
Burada asil tepki, çin mali herhangi bir motoru "ayni segmentte kendisinden cok daha yuksek uretim standartlarina, teknigine, iscilik kalitesine, ozgun ve patentli teknolojilere sahip yuksek kaliteli avrupa, amerikali veya uzakdogulu kardesleri ile bir tutan zihniyete ve bu gercegi israrla kabul edemeyen komplex sahibi çin mali motor kullanicilarina karsi gosteriliyor."
YOKSA KİMSE KİMSEYE NEDEN GİDİP UCUZ, DANDİK ÇİN MALI ALDİN DEMİYOR, DİYEMEZDE. ÇİN MALI MOTOR KULLANAN BİRİNIN DURUMU MUSAİT OLSA VEYA PARASI YETSE PEKALA O'DA GİDİP BİR PİAGGİO, HONDA, YAMAHA, HARLEY VS ALMASINI COK İYİ BİLİR! Bu yuzden bu insanlari garipser veya elestirirken bu iki farkli hassas noktayi birbirinden ayirt ederek etut etmekte fayda var.
Herkese kazasiz, belasiz hayirli surusler dilerim...
pazartesi günü, sana da, kendime de ayırtayım kanka. :cherry:
Bizim kabullenemediğimiz bişi yok biz sadece bu tür topiclerden sıkıldık
Çİn çonu7n kalesi bu arkadaştır...onu yıkın yere gerisi golay...![]()
@nitrious81
Bu tarz topiclerden sikilmis olabilirsin ancak bu sadece senin problemin. Bu tarz topiclerden sıkılmıs olman bu veya benzer bir topigin acilmayacagi anlamina gelmez. İnsanlar diledikleri gibi dusuncelerini paylasmakta ozgurlerdir. Akabinde acilmis olan bu tarz herhangi bir topicde konuya karsi umarsizca tepki gosterebilecegin anlamina ise hic gelmiyor.
Sagliacakla :cat:
Çİn çonu7n kalesi bu arkadaştır...onu yıkın yere gerisi golay...![]()