AB rh+ kan ihtiyacı

Arkadaşlar, motorcu bir kardeşimizin kalp ameliyatı olacak annesi için AB rh+ kana ihtiyaç vardır.Kan verebilecek arkadaşların 0555 316 77 10 nolu telefondan Sn. Canan Gür hanımla irtibata geçmeleri rica olunur.Hasta Perpa yakınındaki Memorial hastanesine yatacaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim kan grubum uyuyor. Lakin Ankara'dayım burdan göndermek gibi şans var mıki acaba :silent:

Şirkete öğlen geldim ve başlığı ancak gördüm.Hemen şirketteki arkadaşlardan araştırmaya başladım.Kan vermek isteyen olursa verdiği tel no.'suna yönlendireceğim abicim.

asm

Acil şifalar diliyorum. Benim de kan grubum uyuyor fakat ben de Ankara'dayım.

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler,kan gurubu uyuşmasada kan verebilecekler arayabilirler,kan bankasından değiştirilebilir,önemli olan alınanın yerine verilecek kan olması ben hemen verecektim ama kalp ameliyatı olanlardan almıyorlar.

Abi memorial bana yakın ama bak yine aynı dert..

Benim ehliyette AB+ yazıyor.. Bi kaç ay önce vakıf gureba da A+ çıktı..:pale:

Şirkete öğlen geldim ve başlığı ancak gördüm.Hemen şirketteki arkadaşlardan araştırmaya başladım.Kan vermek isteyen olursa verdiği tel no.'suna yönlendireceğim abicim.
Oğuz çok sağol,kalp ameliyatı olacağı için kesin ihtiyaç olacaktır,yardımlarına teşekkürler:rendeer:

Abi memorial bana yakın ama bak yine aynı dert..

Benim ehliyette AB+ yazıyor.. Bi kaç ay önce vakıf gureba da A+ çıktı..:pale:

Pınar olsun farketmez pazartesi acil durumda beni arıyacaklar gerekirse kan bankasından değiştirme imkanı olacaktır,şu an için 7 kişi bulundu ama ne olur bilinmez,benim ameliyat 7 saatten fazla sürmüştü:pale:

Oğuz çok sağol,kalp ameliyatı olacağı için kesin ihtiyaç olacaktır,yardımlarına teşekkürler:rendeer:

Pınar olsun farketmez pazartesi acil durumda beni arıyacaklar gerekirse kan bankasından değiştirme imkanı olacaktır,şu an için 7 kişi bulundu ama ne olur bilinmez,benim ameliyat 7 saatten fazla sürmüştü:pale:

Ok abi numaram var sende.. bi durum olursa araman yeterli..:cat:

Iyi aksamlar uzun zaman oldu yazmayali, benim kan grubum AB RH+. Istanbul esenyurttayim. ihtiyac oldugu anda 0532 674 40 67 ulasabilirsiniz. Askerden mayisda geldim orda Hepatit b ve c birde Hiv testi yapmislardi temiz cikmisti.

Ameliyat olacak kisiye simdiden acil sifalar dilerim, tanri yaninda olsun, her daim.

Iyi aksamlar uzun zaman oldu yazmayali, benim kan grubum AB RH+. Istanbul esenyurttayim. ihtiyac oldugu anda 0532 674 40 67 ulasabilirsiniz. Askerden mayisda geldim orda Hepatit b ve c birde Hiv testi yapmislardi temiz cikmisti.

Ameliyat olacak kisiye simdiden acil sifalar dilerim, tanri yaninda olsun, her daim.

Sağol kardeşim,pztsi acil bir ihtiyaç olursa seni ararım,çok tşkler:)

Arkadaslar bugun kan vermek icin Mtclub dan Mehmet Mert ve Ummet Pertikanla ordaydik yalniz analizlerde cikan sorunlardan dolayi kanlarimiz alinmadi, yarin ameliyat gerceklesecek suan hala kan aranmakta, biz uzerimize dusen vazifeyi yaptik ve hala kan aramaktayiz, arana gruba sahip olan yada tanidiklari bulunanlar lutfen ilgisiz kalmasin, CANAN GUR' e ulassin cep 0542 316 47 97. Saglikla kalin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar