Kadirli Motor Klubü (KOMOK) Akköprü Gezisi

BU HAFTAKİ GEZİMİZDE DAHA ÖNCEDE GİTTİGİMİZ AMA COGU ARKADASIMIZIM BİZLE GELEMEDİGİ AKKÖPRÜ CİVARLARI...

MURAT ABİ BİZİ ŞEHİR ÇIKIŞINA KADAR UGURLADI KENDİSİDE GELMEK İSTEDİ AMA GÖREVİNDEN DOLAYI ARAMIZDA OLAMADI.

yusufun suyun içine croslama dalma aanı:p
İZLEYİN

http://www.youtube.com/watch?v=-QJrDIpCbcI

WEEEE SONRASII EHUEHEHEHEHEEEE:queen::queen::mrgreen::mrgreen::p

ÇORAP ŞİŞ BU YEMEĞİ YAPMADA ÜZERİNE YOKTUR :queen::mrgreen:

GERÇİ HAKAN VE APONUN ELİ DEĞMESE O KADAR LEZZETLİOLMAZDI DEDİ ARKADAŞLAR AMA:p

BUNLAR DA BİZİM GRUBUN EN KÜÇÜK ÜYELERİ BURAK VE SEZER KARDEŞİMİZ

AÇLIK İYİ BİŞE DEĞİL:mrgreen: ÇOK ACIKMIŞSTIK Kİ FOTO CEKMEK AKLIMIZA GELMEMİŞ YERKEN:queen::mrgreen:

AKARSUYUN GÖZÜNE KADAR GELDİK.BURADAN KAYNIYOR SU

ŞELALE ÖNÜNDE BİZZ

GAARLI KÖYÜNDEKİ ÇINAR AĞACININ YUSUFÇA TARİHİ ÖNEMİ:mrgreen:
İZLEYİN

http://www.youtube.com/watch?v=PwkYjADunDU

BUDA İSHAK ABİMİZ KENDİSİ 60 MEDEL BMW Sİ İLE FOSİLLEŞMEYE YÜZ TUTUYOR ONUN İÇİN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİLER:p:queen:

EWE DÖNÜŞŞ YOLUNDA DURDUNUN CROSU ARIZALANDI VE ÇEKMEK ZORUNDA KALDIK.

BİRKAÇTANE DE VİDEO

http://img531.imageshack.us/my.php?image=mvi0072kx0.flv

http://img531.imageshack.us/my.php?image=mvi0073bg7.flv

http://img531.imageshack.us/my.php?image=mvi0074qx1.flv

http://img531.imageshack.us/my.php?image=mvi0069dk7.flv

Son düzenleme:
Resimler güzel usta, iyi eğlenmişsiniz. Vidyolarsa 10 numara Motorunuza sağlık... Paylaşım için sağolasın. Gezilerinizin devamını dilerim Murat abi olsaydı göle Endurolama dalardı heralde... :)

Reşit kardeşim güzel gezmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler. Gaziantepden Sevgiler.

Osmaniye İl Temsilcisi
Ressam kardeşim eline emeğine sağlık, fotoğrafları ve videoları yüklemişsin, ama bu görüntülere bakınca yanlışlıkla sildiğimiz ishak abinin 1960 model bmw siyle kros görüntüleri, ve senin keewayla uçuş anını nasıl sildim diye bir kez daha vurdum kafama. Bu arada arkadaşlar şişlerde o kadar çok çorap görünce merak edebilirler, herkesin çorabı mı ıslanmış diye, o çorapların hepsi benim ayağımdan çıktı :mrgreen: Bu arada murat abi iyi ki gelmemiş, THE_LANCET in de dediği gibi murat abi gelseydi kesin enduroyla suya endurolama dalardı kesin. Bide en son fotoda ( durdu abinin motorunu bağladığımız foto) serkan'ın elindeki ipi yok sayacak olursan, sanki motorları durdurmuşuz, serkan harmandalı oynuyor, bizde seyrediyormuşuz gibi gözüküyor.

ishak kardeş bmw dağ taş demiyor,altını biraz yükseltsen crosada gidersin,bsa naptın duruyormu

kadirli ekibi ayağınıza motorunuza sağlık iyi eğlenmisiniz ama corapların kokusu buraya kadar geldi:queen:

akarsu yatağının ve kaynağının fotoları çok hoşuma gitti..
paylaşım için teşekkürler..

arkadaşlar resimler çok güzel. anlaşılan baya eğlenmişiniz. tabi biriniz hariç:cherry:
bu arada bende Kadirli li sayılırım yılda en az bi kere uğrarım Kadirli ye. karatepe yolunda ikamet ederim geldiğim zaman. andırın caddesi ve çamlı kahve dediğiniz yerleri bilirim. bayramda ordaydım. bidaki gelişim yazı bulur sanırım.

bizi götürmeyin ha oralara kendiniz gezin biz gidersek biter elinize sağlık çok güzel olmuş.

arkadaşlar resimler çok güzel. anlaşılan baya eğlenmişiniz. tabi biriniz hariç:cherry:
bu arada bende Kadirli li sayılırım yılda en az bi kere uğrarım Kadirli ye. karatepe yolunda ikamet ederim geldiğim zaman. andırın caddesi ve çamlı kahve dediğiniz yerleri bilirim. bayramda ordaydım. bidaki gelişim yazı bulur sanırım.

abicim gelecek ollursan birkaçgün önceden sitaya yazarsan geldiğinde seni buluruz.

HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM.GÜZEL YORUMLARINIZDAN DOLAYI

bizi götürmeyin ha oralara kendiniz gezin biz gidersek biter elinize sağlık çok güzel olmuş.

Abi asıl çıkış oraya gidiş sebebimiz sizsiniz szrler geldiginde piknik yapmanızı istemedik,piknik yerine kros yapmayı tercih edersiniz sanırım:queen::queen::mrgreen:

kadirli ekibi ayağınıza motorunuza sağlık iyi eğlenmisiniz ama corapların kokusu buraya kadar geldi:queen:

abi yakınsınız sizleride bekleriz bigün

ishak kardeş bmw dağ taş demiyor,altını biraz yükseltsen crosada gidersin,bsa naptın duruyormu

eğer videoyu yusuf yanlışlıkla silmemiş olsaydı da görseydin o bmw nasıl dagda yamaçlarda kros yapıyor.en güzel videoyu silmiş Yusuf:salut:

Reşit kardeşim güzel gezmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler. Gaziantepden Sevgiler.

teşekkür ederim kardeşim nasılsın ya sizden ses gelmez oldu?????????

Son düzenleme:
Bizlerde gidiyoruzda pek resim çekmek kısmet olmuyor :) Kebap yoksa resmin ne gereği var değilmi :)

Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık,gurubunuzdaki birliktelik ve anlayışa hayranım saygılar:rendeer:

doğa, gezi, kross, yemek her şey var valla süper bir organizasyon elinize sağlık bende gitmiş gibi oldum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi yapmışınız yakışmış sizlere lastikte patlamış olsun oda tuzu biberi,bugüzellikleri gözlerimizin önüne serdiniz,hepinize teşekkürler.

slm abi kroscularla gezmeye başladıktan sonra bende bmw ile kros yapmaya çalışıyorum eski meski ama yinede üzerine motor tanımıyorum keratanın :cat: bsa şuan beklemede hafta sonları karizma olsun diye biniyorum yanlızca

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güsel gezi olus ellerinize sağlık ama :silent:
baslıkta akköprü yasıyor evt tekrar tekrar bakıyorum akköprü yasıyor
ee bende akköprülüyüm ama kendi köyümdn bi manzara görmüş değilim resimlerde
eee hani nerde bu köyy:silent:

güzel gezi yapmışınız yakışmış sizlere lastikte patlamış olsun oda tuzu biberi,bugüzellikleri gözlerimizin önüne serdiniz,hepinize teşekkürler.

teşekkür ederiz ümmet abi... senide bekleriz buralara.daha önce geldiğinde daha grup olusmadıgı için senle ilgilenemedik bende burada degildim.inşallah bidahaki gelmene misafirimiz olursunuz

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
güsel gezi olus ellerinize sağlık ama :silent:
baslıkta akköprü yasıyor evt tekrar tekrar bakıyorum akköprü yasıyor
ee bende akköprülüyüm ama kendi köyümdn bi manzara görmüş değilim resimlerde
eee hani nerde bu köyy:silent:

Evet haklısın Ayşegül. Bu fotoğraflarda Akköprüden fotoğraflar yok. Fotoğrafları yükleyen arkadaşımız yer isimlerini karıştırmış, kuruköprü yerine akköprü yazmış (Allah'ım noolur kuruköprülü birileri çıkıp, ben kuruköprülüyüm,burda kuruköprüden fotoğraf yok demesin) durum böyle, yanlıştıktan dolayı tüm mt gruplarının affınıza sağınıyoruz. Bir iki gün içerisinde yeni gezi fotoğarfları da siteye düşer. Kalın sağlıcakla.

Nedir bu köprü olayından çektiğimiz.

Arkadaşlar bu köprü olayına el koyuyorum
tekrar düzeltme ihtiyacı hissetim.

gittiğimiz yer ne akköprü nede kuruköprü

gittiğimiz yer TAŞKÖPRÜ-Gafarlı.

bide bizim kulüp adı KOMOk olmuş

KAMOK Kardeşim KAMOK-KAMOK-KAMOK

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet haklısın Ayşegül. Bu fotoğraflarda Akköprüden fotoğraflar yok. Fotoğrafları yükleyen arkadaşımız yer isimlerini karıştırmış, kuruköprü yerine akköprü yazmış (Allah'ım noolur kuruköprülü birileri çıkıp, ben kuruköprülüyüm,burda kuruköprüden fotoğraf yok demesin) durum böyle, yanlıştıktan dolayı tüm mt gruplarının affınıza sağınıyoruz. Bir iki gün içerisinde yeni gezi fotoğarfları da siteye düşer. Kalın sağlıcakla.

:queen::queen: abi kuru köprü de değilmiş nereye gittiğinizi bile bilmiyosunuz ne biçim gezi yahuu buu :p:p :queen::queen::queen:

Nedir bu köprü olayından çektiğimiz.

Arkadaşlar bu köprü olayına el koyuyorum
tekrar düzeltme ihtiyacı hissetim.

gittiğimiz yer ne akköprü nede kuruköprü

gittiğimiz yer TAŞKÖPRÜ-Gafarlı.

bide bizim kulüp adı KOMOk olmuş

KAMOK Kardeşim KAMOK-KAMOK-KAMOK

:queen::queen: ne gittiğiniz yer tam olarak belli ne de adınız :p:p :queen::queen:

nessee ama güsel gezmişsiniz :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar