Kanuninin sonu S ile biten modelleri?

Arkadşalar kanuninin sitesine girdim bugün bakayım diye.Bİr de ne göreyim?TigerS ,racerS,windyS diye 3 yeni model eklenmiş.Fakat modellerin ne resmi var ne de haklarında bi bilgi.Bilgisi olan varsa bizle paylaşır mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aaa ewet haklısın bence o S ile bitenler türk malı olabilir dide düşünüyorum...

tiger S modelini ben yeni aldım. ama internete resim koymamışlar. ben resmini istetdim fax ile gönderdiler. sadece egzosunda değişiklik yapmışlar. bende resmi var ama buraya koyamadım.

Aaaa gosterseydın ıyı olurduu imaheshack a koy lınkı buryaa ekle bısı yok..

Arkadaşlar valla duyduğunuz ya da bildiğiniz tüm bilgileri bizimle paylaşın.Hele hele resmi olan varsa daha makbul olur.Bi de S modellerinin fiyatları 50-100 ytl daha aşağıda normallere göre.Niyeki?

URL]

22012008aa7.jpg
[/URL][/IMG]

sonunda resmi koyabildim. fiyat olarak aynı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tigerin ekzosları böyle daha iyi olmuş....beğendim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel motor..Yakışmış renk... Birde kalite güzel olsa Türk harleyi olacak.....:cat:

Sonuna değil S Alfabeyi koysan da değişen birşey asla olmayacak firma bildik firma ürün bildik ürün:pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sonuna değil S Alfabeyi koysan da değişen birşey asla olmayacak firma bildik firma ürün bildik ürün:pr:

Bişey soracam sana uzun zamandır.... Hocam avatarına bakınca insan karamsarlığa kapılıyo..Yazılarını okuyunca tam da resmi koymuş ha dedirten cinsten...:cat::cat:

Bu kadar asabi olma hocam... Biraz relax..Eğlenmene bak...:cat::cat::cat:

Bişey soracam sana uzun zamandır.... Hocam avatarına bakınca insan karamsarlığa kapılıyo..Yazılarını okuyunca tam da resmi koymuş ha dedirten cinsten...:cat::cat:

Bu kadar asabi olma hocam... Biraz relax..Eğlenmene bak...:cat::cat::cat:

Walla olmaz dünyayı kurtarcam ben :queen:

Bizde önemlidir abiler, bilemedinizmi:mrgreen:
Önce Doğan, sonra Doğan S, daha sonra Doğan SLX:p Farkını bilen beri gelsin. Kültablasının yerini değiştirincede zebelix yazarlar bizimkiler:) Ben böyle gördüm, böyle bildim. Bu yüzden Kanuni, isterse bütün alfabeyi ekleyebilir:queen:

Boya boya harf ekle ekle sat...
Gelecekte motosiklet üretme (!) işine girersem ekler hazır: es es es ki ki ki

durun ben yarın bir sorayım bayii ye.ama bence 2008 modellerde deyişiklik yapmışlar o yüzden koymuşlardır

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizde önemlidir abiler, bilemedinizmi:mrgreen:
Önce Doğan, sonra Doğan S, daha sonra Doğan SLX:p Farkını bilen beri gelsin. Kültablasının yerini değiştirincede zebelix yazarlar bizimkiler:) Ben böyle gördüm, böyle bildim. Bu yüzden Kanuni, isterse bütün alfabeyi ekleyebilir:queen:

Şiii.. Muzo hocam..O dediğin slx den bende de var.... Aşkolsun şincik....:salut::salut:

Zamanına göre lüx sayılabilecek enstanteneler.....:cat::cat: Şimdiki arabalarda hepsi mevcut zaten....:wiinkk::wiinkk:

Kendi kendine park edeni bile çıktı.....:pr::pr::pr: Biz kala kolumuzu arkaya atan takımdanız....:pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar