Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adanalı ve Yeniçeri arkadaşlarımız sizlere teşekkür ediyorum. Bana açıklayıcı fikirler verdiniz ben sizin ybr topiğini okudum. Yeriçeri kerdeşimiz senin de 4.300km lik TÜRKİYE gezisi yazını okudum.Çok keyifliydi.Sanki ben kendim oraları gezmiş gibi oldum.Sağolasın.Benim fikrimde ybr den yanaydı. sonuçta kaliteli motor daha ötesi yok.Tanımadığımız bir ürünü alıpta huyunu bilmeden rezil olmak istemem yollarda yolda kalsan bir çekici parası sadece 250ytl ne gereği var kendimizi riske atmaya öyle değilmi.

Adana İl Temsilcisi
sevgili YENİÇERİ abimiz.hiç kuşkusuz artık sizinde ADANA'da bir dost,arkadaş ve motordaşınız var.yeriniz her zaman başımızın üstünde.geldiğinizde,elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız.(adana kebabı/şalgam/bici bici) bu arada lütfen not alın :537 / 249 94 49

kanka verelim sana bir yamaha ybr 125 2007 model 1400 km daha :D

bana arka çanta lazım ya sizce hangi marka daha iyi ve ybr'me daha şık oturur tavsiyelerinizi bekliyorum sevgil yamaha dostlarım

Son düzenleme:
kanka verelim sana bir yamaha ybr 125 2007 model 1400 km daha :D

bana arka çanta lazım ya sizce hangi marka daha iyi ve ybr'me daha şık oturur tavsiyelerinizi bekliyorum sevgil yamaha dostlarım

Ben Kappa kullanıyorum 46 lt'lik.İki kask sığabiliyor.Çok memnunum.Biraz pahalı ama bu paraya değer.Çok sağlam bir çanta.Düştüğümde motoru bile korudu.Ciddi bir hasar da oluşmadı sadece bağlantı yerinde ufak bir kırılma meydana geldi.Bunun dışında Givi veya Shad da iyi markalardır.

Arkadaşlar YBR ile ilgili yeni bir site açıldı.Belki haberiniz yoktur diye adresini yazayım. http://www.ybrclub.org Ben üye oldum.Sizlere de tavsiye ederim.Sitede Serhatkulu olarak geçen yaz yaptığım ve burada yayınladığım geziyi daha geniş bir şekilde yayınlamaya başladım.Selam, sevgi ve saygılarımla.

Son düzenleme:
Benim çantam da Kappa 35lt. 1 kapalı kask + ıvır zıvır sığıyor, kalite Yeniçeri'nin dediği gibi, 35 lt'lik olan biraz daha ucuz.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar;
Yakınlarında yamaha servisi bulunanlar yardımcı olursa sevinirim.Bizim burdaki servisle aram iyi değil.
1 ay kadar önce motorumla yan yattım ve 10m kadar sürüklenmiştim. Bundan dolayı gidonda 1cm kadar eğrilik ve kafa grenajında çatlakalar oluştu. Kafa grenajı ve gidon fiyatı öğrenebilir misiniz? Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

Bende 2. el kappa 35 lik arıyorum.Arkadaşım 37 lik shad kullanıyor.Eğer ondan da bulursanız şiddetle tavsiye ederim:cat:

Slm arkadaşlar;
Yakınlarında yamaha servisi bulunanlar yardımcı olursa sevinirim.Bizim burdaki servisle aram iyi değil.
1 ay kadar önce motorumla yan yattım ve 10m kadar sürüklenmiştim. Bundan dolayı gidonda 1cm kadar eğrilik ve kafa grenajında çatlakalar oluştu. Kafa grenajı ve gidon fiyatı öğrenebilir misiniz? Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

yani tip kafa grenajı 50 ytl
eski si 100 ytl
gidon 20 ytl

yıldız ticaret 0216 523 62 62

Morrigan

o lastik bantları iyi olmaz.Motorun görünümünü bozar.Ama jant için olanları var onlar daha iyi .

Pierzig

az öyle oldu :mrgreen:

böyle nasıl :silent:
1mm1.jpg

cok gusel olmus arkadsım bı onerıde bulunayım arka plakalıgı cıkar azcubuktan racınge benzıyo we ubrye cok yakısıyo...

2008 ve 2007 modeller aynı adanalı kardeşim benim şeritte aynı aksesuarda motorda sadece ruhsatta 2008 yazıyor :D

ilaçsınız.

sana kırmızı feda olsun kardeş,doya doya seyret hadi.

çok sağol abicim resimlerin için.ilaç gibi geliyor valla allah razı olsun.yeniçerim sanada teşekkür ederim kazasız belasız sürüşler diliyorum.imzamı beğendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.

bugün zinciri temizlerken castrolun 17 YTL ye aldığım zincir temizleme spreyini kullanıyodum. Bide tinerle temizlemeyi denedim. vallahi spreyden çok daha iyi temizliyo. hemde 10 kat daha ucuz. Arkadaşlar tiner zincire zarar falan vermez heralde. Bu spreylerden kazık yemeyelim :pr:

bugün zinciri temizlerken castrolun 17 YTL ye aldığım zincir temizleme spreyini kullanıyodum. Bide tinerle temizlemeyi denedim. vallahi spreyden çok daha iyi temizliyo. hemde 10 kat daha ucuz. Arkadaşlar tiner zincire zarar falan vermez heralde. Bu spreylerden kazık yemeyelim :pr:

tiner zincire zarar vermez ama zincir halkalarının içerisindeki keçelere fevkalede zarar verir.o-ring zincirlerin bakla aralarında keçeler vardır:cat:

tiner kullanmayın

Zinciri mazotla temizleyin arkadaşlar :cat:

Bu arada havalar 15-20 arası değişiyor hangi yağı kullanayımm siz ne kullanıyorsunuz 10*40 mı koysam:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar