[İzmir MT] 18 Ocak Cuma "Rise da Hasta" Buluşması (Mekan Değişti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel bir geceydi.
Başta Funda ve Metin kardeşlerime çok teşekkür ederim süper ağırladılar bizi.
Uglychild sercan ın gelememesi çok isabet olmuş gelseydi Tazmania_KSK ve Alp_Tunay onun için hain planlar yapmışlardı.

ArapKadri, ZardanAdam, Sandman arayı çok açmayın daha sık görüşelim hatta organize olalım:mrgreen:

Yanlız ORGANİZE OLMAK lazım gerçekten. Yani o gecebir iki kişi dicem, ama hemen hemen grubun yarısı bi yerlere kitlenmişti ki gerçekten ORGANİZE OLMAK LAZIMDI :p:p. Bunu da anlayan anladı :queen::queen:....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yanlız ORGANİZE OLMAK lazım gerçekten. Yani o gecebir iki kişi dicem, ama hemen hemen grubun yarısı bi yerlere kitlenmişti ki gerçekten ORGANİZE OLMAK LAZIMDI :p:p. Bunu da anlayan anladı :queen::queen:....
Evet resmen hedefe kitlenmişlerdi.... :cherry::cherry:
Hiç yakıştıramadım yaneeee....:cherry::cherry::cherry:

Evet resmen hedefe kitlenmişlerdi.... :cherry::cherry:
Hiç yakıştıramadım yaneeee....:cherry::cherry::cherry:

E sende ama hangi ara yazdın cevapladın olaya hakim oldun be :):)..
Hani aramızda yakıştıramadım diyenler var ama sanki çaktırmadan iş götürecek gibiler:p:p:queen::queen:...

olacaz seninle ne organizeler olacaz İZMİR MT ::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy:: olacak bu organize karşısında :queen::queen::queen::queen:

organize olmamızı kıskananlar çatırdasın :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
E sende ama hangi ara yazdın cevapladın olaya hakim oldun be :):)..
Hani aramızda yakıştıramadım diyenler var ama sanki çaktırmadan iş götürecek gibiler:p:p:queen::queen:...

Eee o sırada herkesi sakinleştiren bendim... Yapmayın etmeyin... O da bir canlı..Onunda bir canı var diyerekten...:cat::queen::queen::queen:

olacaz seninle ne organizeler olacaz İZMİR MT ::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy:: olacak bu organize karşısında :queen::queen::queen::queen:

organize olmamızı kıskananlar çatırdasın :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Aman abi sen biliyon olayı. Zaten senden çıkmıştı anektot. Dikkat etmek lazım :queen:..

Eee o sırada herkesi sakinleştiren bendim... Yapmayın etmeyin... O da bir canlı..Onunda bir canı var diyerekten...:cat::queen::queen::queen:

Gerçi bi ara sende gözden kayboldun gibi nerelere gittin naptın bilinmez die hatırlıyorum. Ama yanlışım varsa düzelt yani :p:p:p...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aman abi sen biliyon olayı. Zaten senden çıkmıştı anektot. Dikkat etmek lazım :queen:..

Bizde salak gibi en uzak noktaya oturmuşuz.... Adamlar baş köşeye kurulmuş hedefe kitlenmiş hiç sesleri çıkmıyordu... Uyandık ama çokkktaaan kaçırmışız olayı.....:queen::queen::queen::queen:

Bizde salak gibi en uzak noktaya oturmuşuz.... Adamlar baş köşeye kurulmuş hedefe kitlenmiş hiç sesleri çıkmıyordu... Uyandık ama çokkktaaan kaçırmışız olayı.....:queen::queen::queen::queen:

Kimileri bakar kimileri kapar dicem ama geceniz sonunda bi baktım hepimiz bakan tarafta oturmuşuz. Bi dahaki sefere sende dikkat edersin artık ki sessiz sessiz oturmak da güzeldir :queen::queen::queen:....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimileri bakar kimileri kapar dicem ama geceniz sonunda bi baktım hepimiz bakan tarafta oturmuşuz. Bi dahaki sefere sende dikkat edersin artık ki sessiz sessiz oturmak da güzeldir :queen::queen::queen:....

Hadi sizler bakan taraftasınız da ben Ankara dan geldim... Başbakan tarafa oturmam lazımdı.....:queen::queen::queen::queen:

Bu İzmirliler çok uyanık be yaww....:queen::queen:

yaw çaktırma anektot benden çıktı tamam
ortalık kalabalıklaştı salla milleti

ikimiz organize olacaz hedefler belli :queen::queen:
koordinatları özelden yollıcam sana :queen::queen::queen:

:):)Abicim hatırlarsan geceyi güzeldi yani........ Ha hangisi die sorarsan benim için farketmez :). Sen göster gerisi müim deil yeter ki belli olsun yani, Adı olsun ismi olsun. Aman yanlış olmasın mazallah :queen::queen::queen:.

Hadi sizler bakan taraftasınız da ben Ankara dan geldim... Başbakan tarafa oturmam lazımdı.....:queen::queen::queen::queen:

ecele etme ecele etme elişecen sende uyanik olmeyaaaa:queen:::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink

Bakan makan baş bakan. Hepsi bakmıyomuydu geces sonunda.. Neyse bi dahaki sefdere. Olmadı sen bi yol yöntem göster de bilek napcağımızı...:):)

:):)Abicim hatırlarsan geceyi güzeldi yani........ Ha hangisi die sorarsan benim için farketmez :). Sen göster gerisi müim deil yeter ki belli olsun yani, Adı olsun ismi olsun. Aman yanlış olmasın mazallah :queen::queen::queen:.

telaş etme sen bak koordinatları yollıcam sana özelden
önce sen beğen kalan benim dediğim gibi aynen ::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink

aramızda yanlış olmaaazzzzz :cat::cat:

arkadaşlar cuma günkü hedefe ait gerekli bilgi ve iletişim sağlanmıştır. yakında kendisini MT izmir üyesi yapacağım yapamasamda MT izmir ruhu aşılayacağım.:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar